ה Xtreamer Pro כאן

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
gns
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

עד 3 שבועות למשלוח הראשון

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #22 

סבבה, ומה המחיר?

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #23 

jpost כתב:אולי מישהו יכול להסביר לי את הטעם בנגן ללא פורמטי האודיו המתקדמים בשנת 2010 ?
...

אין לי נתונים סטטיסטיים כמובן, אבל אני מוכן לשים הרבה כסף על זה שבכלל בתי האב בישראל - אחוז המגברים שתומך בפורמאטים החדשים - נמוך מ 1%.
אני אישית אדם ש"שופך" לא מעט כסף על מה שנקרא "אלקטרוניקה", ודי רוצה שיהיה לי כבר מגבר כזה, אבל אני מניח שזה ייקח לי עוד לא מעט זמן עד שיהיה לי אחד כזה.

אני מכיר מישהו שקרוב אלי שדווקא יש לו מגבר כזה, אבל אין לו בכלל מושג מהם הפורמטים החדשים האלה, ובטח שאין לו שום מקור שיכול לנגן אותם.

שורה תחתונה: לדעתי לא צריך להסחף.

mika
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #24 

אני מרגיש חייב לחזק את הפוסט של NIR11
ההערכה הסטטיסטית של הרסיברים החדשים סבירה.
נכון, התמיכה בחידושים יורדת למטה גם לרסיברים זולים ולכן כמותם מתרבה אבל ואבל מהותי וחשוב.
DTS CORE שולט ב MKV וזורם ללא ציוד מיוחד גם מה DTS MA גם דרך סטרימרים ישנים יותר.
איכותו מעולה למהדרין (מופק מהמקור החדיש ברוחב פס כפול מה DTS הישן) והוא בא מה MIX החדש ל BD .
אכן - אני ממתין לאלו שמבדילים (מערכת טובה - יודע גם יודע)

shayf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #25 

אין ספק שתמיכה בפורמטים החדשים תהיה סטנדרט כניסה לכל ציוד הבידור בעתיד הקרוב.
נכון שהצורך לא נראה מיידי, אבל אנחנו קונים ציוד לא להיום, אלא לשנים הקרובות.
אבל...
אותי אישית מעניין לראות איזה אחוז מהאוכלוסיה בכלל מסוגל להבחין בין ה Core לבין הפורמטים המתקדמים במבחני האזנה "עיוורים" (כשלצופה/מאזין אין אפשרות לראות אם ה-"DTS MA" במגבר מואר).
כמו כן - קחו בחשבון שלשמונה רמקולים בסלון יש WAF מאוד מאוד נמוך...
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #26 

בהתחלה חשבתי ש WAF זה איזה מושג מעולם האודיו שלא שמעתי עליו.
איזה סמרטוטים אנחנו כולנו...

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #27 

תמיכה ב HD Audio הינה יכולת רצויה כיום, במיוחד כאשר יותר ויותר תכנים מגיעים בצורה כזאת. מי שבדרך כלל מדבר בגנות הפורמטים, לרוב חסר רסיבר מתאים ולכן ניתן להבין למה הוא טוען כך. בנוסף, כמעט כל חברות הרסיברים כיום (חוץ מ Yamaha) עברו להציג מוצרים שדגמי הכניסה שלהם כבר מכילים תמיכה כזאת.

אנחנו כבר עוד מעט חודש ימים מאז שהדגמים הראשונים של דגמי ה Pro הגיעו לידי הלקוחות ועדיין הקושחה המתאימה לא שוחררה.

mika
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

ומהיכן זה הגיע זיו?
אין גנות ואין הטפות
יש לי רסיבר תואם אגב
אני בסה"כ אומר אחרי כמה בדיקות שההבדל בין DTS CORE ל MA זעיר לכיוון הלא שמיע.
לכן כל ההייפ (באדיבות האולפנים ותאגידי האלקטרוניקה חסרי משוא פנים נחמד לארנקים שלהם)רעשני אבל לצערםשל היצרנים חברת DTS דפקה אותם כהוגן כשבחרה בטכנולוגיה של DTS MA בעלת CORE איכותי ברמת HD וככזה גם ניתן לפיצול קל ולהשמעה בכל רסיבר ישן.
צעד צרכני מפתיע לדעתי- מין "ניצחון שלא בכוונה" שלבטח לא יחזור בסיבוב הבא.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #29 

mika,
נגיד שיש לך אפשרות לצפות בסרט ועומדות בפניך שני אפשרויות לבחירת הפסקול:
כותר 1 מכיל פסקול Lossless.
כותר 2 מכיל פסקול Lossy.
באיזה כותר תבחר?
העלות של שני הכותרים זהה.

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #30 

אני באמת שלא מבין איך אפשר לא להתרשם משההבדל בין DTS CORE ל MA. :roll:
אבל מה שמצחיק פה - זה " בעלת CORE איכותי ברמת HD" :lol: הלו! HD זה DTS-MA! וCORE זה הSD הישן. תעשו שיעורי-בית :D

Drazick
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #31 

יש הבדל בחומרה בין ה- Pro לגרסא הרגילה (אם אני מזמין היום)?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #32 

חיובי.
מספר שינויים: ה Xtreamer Pro בורך בעוד 128MB זכרון לעומת הדגם הקודם, לא הצלחתי להבחין בשינוי לטובה בשל תוספת הזכרון. בעל מעבד 1283Plus עם יכולות Bitstream עבור HD Audio (עדיין היכולת לא הוצגה), אפשרות למיקום זוג כוננים 3.5 (לעומת אחד של 2.5 בקודם) אך ללא יכולות Raid ושלט בעל טווח שידור מעט רחב יותר.

mika
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

שתי תשובות:
ראשית לך ASHK שלא מבין בתקווה שתבין יותר
DTS MA מכיל שני סטרימים - DTS CORE חדיש וכפול רוחב פס איכותי (ביחס לעולם ה DVD ) ובנוסף residual , סטרים שני שמכיל את יתרת המידע שבו משתמש רסיבר מודרני לחבור שני הסטרימים.
לשימחתך הרבה מה שאתה בעיקר שומע זה מכונת יחסי ציבור /שטיפת מוח ומיקס מעודכן ומחודש ל BR .
את הרוב המכריע תקבל ב DTS CORE
ה residual הנוסף נחמד מאוד אבל ההבדל שמיע ליחידי סגולה (גם במערכת יקרה מאוד- לפני שתעלה הטענה זו).

לשאלך זיו
שורש הטענה שלי שונה-
כרגע מבחירה אני מצדד ב DTS CORE החדש והטוב שעושה עבודה ניפלאה ותאימותו אחורנית מבורכת.
כרגע ואחרי בדיקות ממש לא מעניין אותי להוריד BR כבד ושמן כי לטעמי רוב הסרטים לא מצדיקים את זה ו MKV 1080 נותן ברוב המקרים תוצאה מעולה בכל החזיתות.
בעתיד המזהיר כשנקבל חיבור PON (אופטי) לבית ואני ארכוש איזה NAS צעיר להרחיב את שטח האיכסון לעולם ה BR אין ספק שאנגן DTS MA כברירת מחדל טובה.

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #34 

mika כתב:שתי תשובות:
ראשית לך ASHK שלא מבין בתקווה שתבין יותר
DTS MA מכיל שני סטרימים - DTS CORE חדיש וכפול רוחב פס איכותי (ביחס לעולם ה DVD ) ובנוסף residual , סטרים שני שמכיל את יתרת המידע שבו משתמש רסיבר מודרני לחבור שני הסטרימים.
לשימחתך הרבה מה שאתה בעיקר שומע זה מכונת יחסי ציבור /שטיפת מוח ומיקס מעודכן ומחודש ל BR .
את הרוב המכריע תקבל ב DTS CORE
ה residual הנוסף נחמד מאוד אבל ההבדל שמיע ליחידי סגולה (גם במערכת יקרה מאוד- לפני שתעלה הטענה זו).
...
:lol: שוב. שיעורי-בית! שאלת עזר: איך זה היתכן שרסיברים ישנים מלפני 15 שנה יודעים להתמודד עם CORE ה"חדיש" הזה?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #35 

mika,
1. לא ענית לשאלה שלי.
2. DTS בקצב נתונים גבוה יותר זה עדיין DTS שגרתי, רק קצב נתונים גבוה יותר.
רק עבור DTS-HD נעשה לרוב מיקסינג שונה ולרוב מושקע יותר ורק הוא מגיע בפורמט Lossless.

אין ספק שפסקול Lossless טוב יותר בכל פרמטר מפסקול Lossy ולהרבה מאוד אנשים שיקול הנפח של גרסה כזאת הינו זניח עד כדי לא קיים. אתה גם ענית לזה בשורה האחרונה בתגובה שלך, במידה ומורידים את שיקול שטח האחסון, גם אתה היית בוחר בגרסת ה Lossless וזונח את כל הנקודות החיוביות שהזכרת עבור ה Core.

mika
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #36 

עניתי גם עניתי זיו
ראה את משפט הסיום שלי בפוסט הקודם.
בעניין DTS MA אתה שוגה לדעתי
DTS CORE גם כפול רוחב פס וגם מכיל ו/או נולד כפס קול חדש/מיקס חדש .
תוספת ה MA היא סה"כ יכולת המעבד לחבר את ה CORE + residual וליצר את השלם שכולל את מה שנפל בדחיסה ועבר ל residual .
למה זה עובד ברסיבר ישן - כי כך מעבדות DTS תכננו את פס הקול החדש וליבתו עומד בקצה יכולת הפיענוח של מעבד מהדור הקודם וטוב שכך.
כמה שניטחן את הנושא לא ישנה את ההבדל הבלתי שמיע בין שני הפורמטים למרות הנאות מותנות מסוג אחר בהחלט לא פחות חשובות.

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #37 

אוי, זה כבר לא מצחיק, mika. :( אני מוותר....

בתור משאלת פרידה, אני רק מבקש לחשוב על משהו (שמכיל עיניין אחד הניראה קרוב ללבך - מספרים):

- תקן שלDTS ישן (CORE) מאפשר קצב נתונים עד ל1509.75 kbps.
- בפועל, רוב (לא כולם אגב) DVDs מכילים פסקול DTS עם 754.5 kbps.
- DTS-MA מצוי מכיל (מאפשר הרבה, הרבה יותר) קצב נתונים (average) כ4500 kbps (אני נשאר עם 5.1 כדי להשוות תפוחים עם תפוחים)

- אתה מסוגל לזהות (בהתלהבות) הבדל של 755.25 kbps, אבל מתיחס לדלתה של 2990.25 kbps (מעל ה :!: CORE) כ"ההבדל הבלתי שמיע"
- אתה גם רומז שDTS LABS ותעשיה הם פריירים שמוכנים לבזבז משאבים על residual (שגדול כמעט כפליים מהעיקר) הבלתי שמיע הזה :lol:

אז אני שואל (שאלה רטורית..לא חייב תשובה...אני את הדיון הזה מיציתי): ראה פה בעיה, mika או לא?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”