mp3
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כל עוד הבדיקה לא הייתה עיוורת - אין לה יותר מדי תוקף (תתפלא כמה פסיכולוגיה חשובה במבחנים, שחייבים להיות אובייקטיביים).
בכל מקרה - ניצול ה Line out משנה מאוד את אופי הצליל של האייפוד.
בכל מקרה - ניצול ה Line out משנה מאוד את אופי הצליל של האייפוד.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
מסכים איתך בכללי... אבל come on... אתה אומר שלאייפוד יש איכות צליל טובה יותר מכל נגן של cowon?
אני אומר כל נגן של cowon כי אמנם אני השוואתי שני מכשירים, אבל מביקורות שקראתי, הבנתי שכל המכשירים שלהם מצטיינים באיכות הצליל...
אני חייב לציין שלפי שקניתי את ה X5L (האח איזה מכשיר...) באמת שקלתי גם אייפוד. פשוט לא אהבתי תצליל. חיפשתי איכות צליל. לא features
נורא הפריע לי עומק הבס למשל באייפוד, תמיד הרגשתי שחסרים לי צילילים...
תשמע, אולי הבעייה אצלי? מה אתה אומר?
אני אומר כל נגן של cowon כי אמנם אני השוואתי שני מכשירים, אבל מביקורות שקראתי, הבנתי שכל המכשירים שלהם מצטיינים באיכות הצליל...
אני חייב לציין שלפי שקניתי את ה X5L (האח איזה מכשיר...) באמת שקלתי גם אייפוד. פשוט לא אהבתי תצליל. חיפשתי איכות צליל. לא features
נורא הפריע לי עומק הבס למשל באייפוד, תמיד הרגשתי שחסרים לי צילילים...
תשמע, אולי הבעייה אצלי? מה אתה אומר?
בברכה קובי כהן
-
Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
- לפני שתתחיל פה מלחמת עולם , אנסה לסיים את השרשור בהחלטה סופית בעזרתכם .
הI9 \ipod\sandiskלא בא בחש'
ה I7 - עבה מידי - והניווט בו ניראה מעצבן . אבל בשביל איכות כמובן שאתפשר .
יש את הE2
http://www.trustedreviews.com/mp3/revie ... -E2-2GB/p1
50$
רוצה ליקנות כי הוא קומפקטי - הנפח קטן אבל זה לא משנה - רציתי לשאול מבחינת איכות השמע - מישהו שמע? מכיר? יש מצב שהוא נופל בהרבה מה I7?
אם לדעתכם איכות השמע של I7 ו-E2 היא זהה - אלך על הE2 אם יש הבדלי שמע משמעותיים אלך על ה E7
Anyone?
תודה
הI9 \ipod\sandiskלא בא בחש'
ה I7 - עבה מידי - והניווט בו ניראה מעצבן . אבל בשביל איכות כמובן שאתפשר .
יש את הE2
http://www.trustedreviews.com/mp3/revie ... -E2-2GB/p1
50$
רוצה ליקנות כי הוא קומפקטי - הנפח קטן אבל זה לא משנה - רציתי לשאול מבחינת איכות השמע - מישהו שמע? מכיר? יש מצב שהוא נופל בהרבה מה I7?
אם לדעתכם איכות השמע של I7 ו-E2 היא זהה - אלך על הE2 אם יש הבדלי שמע משמעותיים אלך על ה E7
Anyone?
תודה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
שמעתי דברים טובים על איכות השמע של ה E2 (גם כן מנגן FLAC ובאיכות גבוהה, בדומה לשאר נגני Cowon).
אבל - שמעתי דברים רעים על הנוחות שלו - הכפתורים קטנים ולא מסומנים וקל להתבלבל ביניהם.
חוץ מזה, לדעתי - 2 ג'יגה זה ממש מעט בהתחשב בזה שאת שואפת לאיכות מקסימלית ותשמרי קבצי FLAC.
אבל - שמעתי דברים רעים על הנוחות שלו - הכפתורים קטנים ולא מסומנים וקל להתבלבל ביניהם.
חוץ מזה, לדעתי - 2 ג'יגה זה ממש מעט בהתחשב בזה שאת שואפת לאיכות מקסימלית ותשמרי קבצי FLAC.
-
Eff
- חבר ותיק

uriler -צודק מצאתי 4 ג'יגה שבהחלט מספיק לי - בתוספת 10$ תודה
I7 \ E2 - עכשיו נישארה השאלה אם לוותר על צג לטובת הגודל.. אף פעם לא היה לי מכשיר ללא צג -
הביקורת על הE2 טובות כמו כל הביקורות על ה cowon מלבד המשפט הזה :
You can switch shuffle mode on and off or skip tracks
but there’s no way of using or flicking between playlists, or of flicking from one album to another,
WOT? אי אפשר לברור בין אלבומים אלא רק בין tracks?! לא הגיוני..מה זה רציני?
ZEEV
חשבתי בפוסט הראשון לבקש מהחבר zeev לא ''להמליץ'' על אוזניות ותוספים - פשוט ידעתי שזה יבוא ממך
בכל אופן אוזניות טובות יש לי . מה שכן ..האוזניים דיי נדפקו ..
לא שומעת טוב - כל הזמן "מה?" "מה?" אבל זה לפוסט אחר .
לילה טוב
I7 \ E2 - עכשיו נישארה השאלה אם לוותר על צג לטובת הגודל.. אף פעם לא היה לי מכשיר ללא צג -
הביקורת על הE2 טובות כמו כל הביקורות על ה cowon מלבד המשפט הזה :
You can switch shuffle mode on and off or skip tracks
but there’s no way of using or flicking between playlists, or of flicking from one album to another,
WOT? אי אפשר לברור בין אלבומים אלא רק בין tracks?! לא הגיוני..מה זה רציני?
ZEEV
חשבתי בפוסט הראשון לבקש מהחבר zeev לא ''להמליץ'' על אוזניות ותוספים - פשוט ידעתי שזה יבוא ממך
בכל אופן אוזניות טובות יש לי . מה שכן ..האוזניים דיי נדפקו ..
לא שומעת טוב - כל הזמן "מה?" "מה?" אבל זה לפוסט אחר .
לילה טוב
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
זה הרעיון בנגנים ללא מסך...
הם מיועדים בעיקר לעבודה במצב "שאפל", ולכן אין צורך (למשל, בזמן ספורט - היעדר המסך מונע הסבת תשומת לב רק כי "בא לי לחפש את השיר הזה").
אפל ניסו לשפר את זה קצת בדור האחרון (והמזעזע לדעתי) של השאפל באמצעות פקודות קוליות - אבל לטעמי זה מיותר.
הם מיועדים בעיקר לעבודה במצב "שאפל", ולכן אין צורך (למשל, בזמן ספורט - היעדר המסך מונע הסבת תשומת לב רק כי "בא לי לחפש את השיר הזה").
אפל ניסו לשפר את זה קצת בדור האחרון (והמזעזע לדעתי) של השאפל באמצעות פקודות קוליות - אבל לטעמי זה מיותר.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
שאפל = Shuffle = "ערבוב".
הרעיון הוא השמעת שירים בצורה רנדומלית בלי קשר למיקומם, שמם, אלבום וכו'.
אם לנגן אין מסך ואין אפשרות שליטה מתוחכת (כמו הקולית של אפל) - את יכולה רק לדפדף בין שירים בודדים.
הרעיון הוא השמעת שירים בצורה רנדומלית בלי קשר למיקומם, שמם, אלבום וכו'.
אם לנגן אין מסך ואין אפשרות שליטה מתוחכת (כמו הקולית של אפל) - את יכולה רק לדפדף בין שירים בודדים.
-
Eff
- חבר ותיק

כיוונתי שעון לשלוש וחצי לפנות בוקר לסיום מכרז באיביי .
ישנתי בסלון
השעון צלצל -נבהלתי -קמתי בהיסטריה מחפשת את הפון להפסיק את הצילצול
לא ראיתי בעיניים
הפלתי כוס שוקו לריצפה
התנפצה לרסיסים
בלאגאן
נכנסתי למכרז
עשר שניות אחרונות
confirm my bid
המחשב נתקע
הפסדתי נגן מעולה במחיר ריצפה .
ניקיתי את הסלון .
הלכתי לישון .
ישנתי בסלון
השעון צלצל -נבהלתי -קמתי בהיסטריה מחפשת את הפון להפסיק את הצילצול
לא ראיתי בעיניים
הפלתי כוס שוקו לריצפה
התנפצה לרסיסים
בלאגאן
נכנסתי למכרז
עשר שניות אחרונות
confirm my bid
המחשב נתקע
הפסדתי נגן מעולה במחיר ריצפה .
ניקיתי את הסלון .
הלכתי לישון .
GO VEGAN
-
Eff
- חבר ותיק

יש חבר שקונה לי את הI7 חדש מארהב וישלח לי (פייסבוק - גאוני!)
המכשיר יהיה חדש ויעלה 100$ המוכר ישלח לחבר , החבר ישלח לי חבילה עם איזה 6-7 דיסקים משומשים ברובם , ואת הmp .
השאלה שלי כזו
מה לעשות כדי לעקוף את ה***? (לא מודה)
כמובן שהקבלה לא תהיה בחבילה , מה הלאה ? האם לבקש ממנו לישלוח את המכשיר ללא האריזה המקורית ? או שיכתוב משהו על החבילה?
האם יש איזה תרגיל לעשות כאן ?
טוב יהיה אם המגיב יגיב מניסיון - או לפחות שיציין אם זה מניסיון או מידע כללי .
דרך-אגב - כבר שלחו לי מוצר שהיה כתוב עליו out of order וזה לא עזר בשיטט - שילמתי מכס מלא - כמו גדולה .
המכשיר יהיה חדש ויעלה 100$ המוכר ישלח לחבר , החבר ישלח לי חבילה עם איזה 6-7 דיסקים משומשים ברובם , ואת הmp .
השאלה שלי כזו
מה לעשות כדי לעקוף את ה***? (לא מודה)
כמובן שהקבלה לא תהיה בחבילה , מה הלאה ? האם לבקש ממנו לישלוח את המכשיר ללא האריזה המקורית ? או שיכתוב משהו על החבילה?
האם יש איזה תרגיל לעשות כאן ?
טוב יהיה אם המגיב יגיב מניסיון - או לפחות שיציין אם זה מניסיון או מידע כללי .
דרך-אגב - כבר שלחו לי מוצר שהיה כתוב עליו out of order וזה לא עזר בשיטט - שילמתי מכס מלא - כמו גדולה .
-
Eff
- חבר ותיק

jaksirak תודה!
קיבלתי את המכשיר .
הוצהר ע'י השולח שהחבילה בשווי 70$ ומכילה פריטים משומשים .. הcowon נשלח ללא אריזה מקורית - המשלוח עלה 42$ (היו עוד דברים מלבד הנגן) וזה נעצר ונבדק במכס - למרות זאת שוחרר ללא דרישת תשלום
screw the system!
איכות השמע מפתיעה ! האוזניות הפרטיות שלי סוף סוף מצדיקות את המחיר ,והנגן עושה רושם של הרבה יותר מנגן . וכרגע אצלול אל תוך הcowon שלי והאופציות שלו ואעדכן בשמחה בהמשך!!
קיבלתי את המכשיר .
הוצהר ע'י השולח שהחבילה בשווי 70$ ומכילה פריטים משומשים .. הcowon נשלח ללא אריזה מקורית - המשלוח עלה 42$ (היו עוד דברים מלבד הנגן) וזה נעצר ונבדק במכס - למרות זאת שוחרר ללא דרישת תשלום
screw the system!
איכות השמע מפתיעה ! האוזניות הפרטיות שלי סוף סוף מצדיקות את המחיר ,והנגן עושה רושם של הרבה יותר מנגן . וכרגע אצלול אל תוך הcowon שלי והאופציות שלו ואעדכן בשמחה בהמשך!!
GO VEGAN