תוכנה חדשה שמאפשרת הקלטה במדיה פורטל לכרטיסי DVB-T
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
כן , אין אפשרות לחפש לפי קטגריות
אפשר למיין הקלטות לפי קטגוריות.
לגבי עניין התרגום - יש ב C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\language
קובץ fortherecord_en.xml
תיצור עותק שלו ותשנה את השם ל fortherecord_he.xml
ואז תרגם - זה לא הרבה ...
שאתה מסיים אתה יכול לשלוח אותו ל FTR והם יכניסו אותו לקבצי ההתקנה
אפשר למיין הקלטות לפי קטגוריות.
לגבי עניין התרגום - יש ב C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\language
קובץ fortherecord_en.xml
תיצור עותק שלו ותשנה את השם ל fortherecord_he.xml
ואז תרגם - זה לא הרבה ...
שאתה מסיים אתה יכול לשלוח אותו ל FTR והם יכניסו אותו לקבצי ההתקנה
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
תרגמתי, עובד יופי.
רק חבל שאין את הדפדוף לפי סוג תוכנית.. אולי מישהו פה מהמתכנתים יכול לבנות לנו משהו דומה?
הרי בקבצי ה XML של ה TVSERVER הרגיל , כן יש את האפשרות, אז זה פשוט נראה לי נוגע לעריכת הקבצים בלבד.
ניסיתי למצא אבל לא מצאתי שום קובץ שאחראי על הדברים האלה ואני חושב שצריך פה מישהו שמבין קצת בתכנות בשביל לסדר את זה...
אגב, עוד משהו שטיפה מפריע, שים לב שהתמונה טיפה חתוכה בצדדים... לעומת מצב רגיל שהיא על כל המסך.
רק חבל שאין את הדפדוף לפי סוג תוכנית.. אולי מישהו פה מהמתכנתים יכול לבנות לנו משהו דומה?
הרי בקבצי ה XML של ה TVSERVER הרגיל , כן יש את האפשרות, אז זה פשוט נראה לי נוגע לעריכת הקבצים בלבד.
ניסיתי למצא אבל לא מצאתי שום קובץ שאחראי על הדברים האלה ואני חושב שצריך פה מישהו שמבין קצת בתכנות בשביל לסדר את זה...
אגב, עוד משהו שטיפה מפריע, שים לב שהתמונה טיפה חתוכה בצדדים... לעומת מצב רגיל שהיא על כל המסך.
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
המידע על הקטגוריה קיימת בהקלטה. כלומר כשמבקשים מ- 4TR לקבל את רשימת ההקלטות, ניתן למיין אותה לפי קטגוריות בתוך הקוד של ה- פלאגין של 4TR לקליינט של MP.
אני גם ככה מבצע שינויים לפלאגין הזה בשביל לתמוך בשילוב של 4TR עם DVBE4Sage שלדעתי נמצא בשלב יותר יציב מ- Argus (למרות שזה כמובן ישתנה עם הזמן).
אז אבצע את המיון הזה באותו מסגרת
אני גם ככה מבצע שינויים לפלאגין הזה בשביל לתמוך בשילוב של 4TR עם DVBE4Sage שלדעתי נמצא בשלב יותר יציב מ- Argus (למרות שזה כמובן ישתנה עם הזמן).
אז אבצע את המיון הזה באותו מסגרת
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

טוב. שני דברים:
1. בדקתי כרגע ב- Media Portal. וניתן למיין את ההקלטות לפי קטגוריה. פשוט בוחרים את group by ובוחרים Category. אלא אם כן אני לא מבין נכון את הדרישה.
2. לגבי מה שאני עושה, ברור שזה יעבוד ב- Media Portal. בכל מקרה, אנחנו מדברים על MP שעובד עם 4TR. אני רק משתמש ב- DVBE4Sage בתור Tuner במקום Argus או MP TV Server. מבחינת הממשק זה נראה זהה לגמרי.
1. בדקתי כרגע ב- Media Portal. וניתן למיין את ההקלטות לפי קטגוריה. פשוט בוחרים את group by ובוחרים Category. אלא אם כן אני לא מבין נכון את הדרישה.
2. לגבי מה שאני עושה, ברור שזה יעבוד ב- Media Portal. בכל מקרה, אנחנו מדברים על MP שעובד עם 4TR. אני רק משתמש ב- DVBE4Sage בתור Tuner במקום Argus או MP TV Server. מבחינת הממשק זה נראה זהה לגמרי.
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

אה... אתם מדברים על חיפוש של ה- EPG לפי קטגוריה ?
איך בדיוק הייתם רוצים שהממשק יהיה ? נראה לי אפשר לעשות משהו כזה.
איך בדיוק הייתם רוצים שהממשק יהיה ? נראה לי אפשר לעשות משהו כזה.
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

אני עובד על שילוב של DVBE4Sage בתור tuner של 4TR.avirokach כתב:dvbe4sage זה לא רק ל- SageTV?zovirax כתב:אני חייב להגיד שאצלי זה יציב - במשך כמה שבועות אני משתמש עם זה ועדיין המדיה פורטל לא נפל.
היתרונות שיש בפתרון של FTR +dvbe4sage + MediaPortal......
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בדיוק!IProgrammer כתב:אה... אתם מדברים על חיפוש של ה- EPG לפי קטגוריה ?
איך בדיוק הייתם רוצים שהממשק יהיה ? נראה לי אפשר לעשות משהו כזה....
יש כזה במדיה פורטל במצב רגיל, ללא 4TR בתפריט של הטלויזיה, איפה שיש "לחוח משדרים" וכו, אז במקום הכפתור הלא שימושי של "טלטקסט" צריך להופיע SEARCH כזה ששם הוא פותח חלון שבו רשום
תוכניות אירוח
תוכניות ילדים
משפחה
ספורט
חדשות
וכו וכו וכו
לחיצה למשל על תוכניות ילדים יראה לך את כל תוכניות הילדים שיש בכל הערוצים וכל השעות ומשם אפשר לבחור מה רוצים להקליט.
אני מצאתי את זה שימושי מאוד....
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

OK.
ננסה לארגן משהו כזה
ננסה לארגן משהו כזה