צריך המלצה לאוזניות (headphones), התקציב הוא כ-500 ש"ח
אני יודע, מצטערyossi126 כתב:איזה סרט אתה עושה על 500 שקל.. מה יהיה כשתשדרג ל1000 כדבריך....
אולי עוד כמה חודשים אקנה איזה כרטיס קול, אני מניח שזה יהיה יותר קל
הרשימה היא
Audio Technica AD700 חדשות מחו"ל- אחריות ל-3 חודשים
Sennheiser 448 / 515 חדשות בארץ או 555 יד שנייה
Shure SRH-440 חדשות בארץ
אני חושב שאני דיי נעול על ה-AD700.
- firstostrike
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שים לב, ברשימת האפשרויות שלך יש גם אוזניות פתוחות וגם סגורות, עוד לא הבנו אם אתה צריך אוזניות שמבודדות אותך מהסביבה או לא.Nike כתב:אני יודע, מצטערyossi126 כתב:איזה סרט אתה עושה על 500 שקל.. מה יהיה כשתשדרג ל1000 כדבריך....![]()
אולי עוד כמה חודשים אקנה איזה כרטיס קול, אני מניח שזה יהיה יותר קל
הרשימה היא
Audio Technica AD700 חדשות מחו"ל- אחריות ל-3 חודשים
Sennheiser 448 / 515 חדשות בארץ או 555 יד שנייה
Shure SRH-440 חדשות בארץ
אני חושב שאני דיי נעול על ה-AD700....
הHD515 שמעתי שלא טובות, אבל על הHD485 שמעתי הרבה דברים טובים, אם אתה מחפש אוזניות פתוחות, אני ממליץ לך להוסיף אותן לרשימת האפשרויות במקום שאר האוזניות של סנהייזר שאצלך ברשימה.
תודה על התגובה.
פתוחות או סגורות- לא ממש משנה לי, העיקר שזה מכסה את כל האוזן. כלומר, אני לא רוצה שממש ירעיש מבחוץ.. אבל הבנתי שרמת הרעש היא כמו שמניחים את האוזניות על השולחן מבלי לשים אותם על הראש. אז זה לא ביג דיל.. ולכן לא אכפת לי.
פתוחות או סגורות- לא ממש משנה לי, העיקר שזה מכסה את כל האוזן. כלומר, אני לא רוצה שממש ירעיש מבחוץ.. אבל הבנתי שרמת הרעש היא כמו שמניחים את האוזניות על השולחן מבלי לשים אותם על הראש. אז זה לא ביג דיל.. ולכן לא אכפת לי.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
אתה צודק חלקית. לא התייחסת לבידוד שלך מהסביבה.Nike כתב:תודה על התגובה.
פתוחות או סגורות- לא ממש משנה לי, העיקר שזה מכסה את כל האוזן. כלומר, אני לא רוצה שממש ירעיש מבחוץ.. אבל הבנתי שרמת הרעש היא כמו שמניחים את האוזניות על השולחן מבלי לשים אותם על הראש. אז זה לא ביג דיל.. ולכן לא אכפת לי....
למשל עם אוזניות פתוחות לא נעים להקשיב למוזיקה מהמחשב כשיש טלוויזיה דולקת צמודה אליך.
או במקרה ההפוך, עם אוזניות סגורות, לא תשמע כשמדברים אליך.
עם האוזניות הנוכחיות שלי אני שומע אם מישהו מדבר אליי והוא ממש קרוב (אם זה לא פול ווליום).
בפול ווליום אני לא אשמע כלום אלא אם כן יש למשהו הזה באס ואז אני ארגיש את זה בגוף.
בקיצור- לא ממש אכפת לי.. כל עוד שזה באמת כפי שהגדרת "כשיש טלוויזיה דולקת צמודה אליך. " כי אם הטלויזיה בחדר אחר ואני עדיין אשמע, זה כבר לא נחמד.. אני מניח שזה לא המצב.
בכל אופן- אז אני סגור על ה-AD-700. דעות נוספות?
אולי טיפים לאוזניות? אני בטוח שיש כאן בעלים לאוזניות באלפי שקלים, אבל אלו עדיין אוזניות טובות ואם יש טיפים כאלו ואחרים לשימור שלהן.. לא הייתי מתנגד לשמוע.
(בטח בתקופה הראשונה אני אחזיר את האוזניות לקופסא שלהן לאחר כל שימוש ^_^)
תודה לכולם(:
בפול ווליום אני לא אשמע כלום אלא אם כן יש למשהו הזה באס ואז אני ארגיש את זה בגוף.
בקיצור- לא ממש אכפת לי.. כל עוד שזה באמת כפי שהגדרת "כשיש טלוויזיה דולקת צמודה אליך. " כי אם הטלויזיה בחדר אחר ואני עדיין אשמע, זה כבר לא נחמד.. אני מניח שזה לא המצב.
אולי טיפים לאוזניות? אני בטוח שיש כאן בעלים לאוזניות באלפי שקלים, אבל אלו עדיין אוזניות טובות ואם יש טיפים כאלו ואחרים לשימור שלהן.. לא הייתי מתנגד לשמוע.
תודה לכולם(:
- firstostrike
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לא חושב שתצטער על הבחירה שלך, אבל תזכור את הHD485 אם כן תתאכזב, רוב הטענות נגד הAD700 זה חוסר באס לאנשים מסויימים, דבר שאין בHD485, כמובן שזה הכל תלוי בהעדפות המאזין, והAD700 הן אוזניות מעולות.Nike כתב:עם האוזניות הנוכחיות שלי אני שומע אם מישהו מדבר אליי והוא ממש קרוב (אם זה לא פול ווליום).
תודה לכולם(:...
זו נקודה שקצת הוגזמה. הבאס הוא אכן הנקודה החלשה יותר של האוזניות אבל אני אישית מרגיש אותו בצורה מספקת כשצריך.
זה קצת מתגמד לצד הבמה הגדולה והמוזיקליות היחסית של האוזניות.
הAD700 לא צריכות הרבה לדחיפה והכרטיס המובנה הוא התחלה טובה.
זה קצת מתגמד לצד הבמה הגדולה והמוזיקליות היחסית של האוזניות.
הAD700 לא צריכות הרבה לדחיפה והכרטיס המובנה הוא התחלה טובה.
תרשו לי להאיר דבר קטן עלה-485. יש להן כל כך הרבה באס, שזה כאילו לקחו סאב של מערכת 2.1 של מחשב ושמו על הראש. הוא לא מדויק, הוא לא מפורט, הוא אפילו לא סתם בולט. הוא פשוט חזק בצורה שלא תיאמן. עם נגן חלש או כרטיס קול חלש זה עוד נשמע בסדר, פעם יצא לי לבדוק אותן עם יציאה מוגברת (לא הגברה מטורפת, אבל בהחלט מעל מה שיש בכרטיס קול) וזה היה פשוט בלתי נסבל. את ה-AD700 לא יצא לי לשמוע, אלא רק את האחיות הגדולות שלה, לכן אני לא יכול להגיב עליהן מניסיון.
תודה על התגובות ועל העזרה של כולם.. האזניות נרכשו וכבר שבוע שאני מתענג לצליליהן (:
דבר אחד ברור היה לי מהרגעים הראשונים, זה שכשיהיה לי זמן אני אחפש אנשים עם זמן פנוי בשביל לבדוק את האזניות עם כרטיסי קול ומגברי אזניות כאלו ואחרים. כרגע אני עם כרטיס קול מובנה ואני מרגיש בחוסר של משהו, רק לא ברור לי אם זה כרטיס קול טוב יותר או מגבר אזניות. בכל מקרה, לא לשם כך רשמתי תגובה. התגובה היא קודם כל תודה ועל כך שאני מאוד מבסוט מהאזניות.
הבאס לא כזה חסר, אין לי את הניסיון שלכם (אבל אולי יש בכך יתרון: אני יודע למה אני מצפה ב"סאונד טוב", בלי דגשים על שום דבר אלא תענוג מאוזן לאוזניים ולא התבלבלתי מרוב אזניות ששמעתי) אבל הוא באמת לא כזה חסר. יש לי שמץ של מושג למה אמרו שחסר באס, אבל לא הייתי אומר שאני יודע על מה הם מדברים כי זה לא כזה משמעותי כמו שחשבתי (כמו שהמסר הועבר לי).
הנוחות אדירה, אחרי שבוע~ החיסרון היחידי מבחינת המראה/חומרים זה הבד שמכסה את ה-ear cups.. דברים נוטים להידבק אליו. אבל לא נורא, אני בטוח שעוד שנה כשארצה להחליף אז אמצא משהו באיביי.. נקווה רק שלא יהיה יקר מידי (:
חסל חפירה, רציתי לשאול כיצד כדאי לשמור על האזניות? יש לי שולחן מחשב מעפן לצערי, למטה יש לי סאבוופר של מערכת ATP3 ישנה.. אני רגיל להניח שם (על הסאב) את האזניות אבל אלו היו אזניות ***. כעת אני מחפש פיתרון מקורי.. התלהבתי מהרעיון של סטנדים לאזניות, ראיתי דיונים כאן ובפורומים בחו"ל.. שרשורים ארוכים עם הרבה רעיונות, חלקם קנויים וחלקם יכולים להיכנס תחת המושג "מודינג".
אבל הבעיה היא שלא ממש חשוב לי השימוש של הסטנד עצמו, מה שאני מחפש זה הגנה מאבק.. האזניות הגיעו עם פלסטיק "תבנית" לפי הצורה שלהן. חשבתי למקם אותו על הסאבוופר, למצוא משהו שיכסה את האוזניות.. ובסוף שימוש להכניס לאותו "שק" ולמקם על התבנית ההיא..
בקיצור.. לא יודע :\\\
דבר אחד ברור היה לי מהרגעים הראשונים, זה שכשיהיה לי זמן אני אחפש אנשים עם זמן פנוי בשביל לבדוק את האזניות עם כרטיסי קול ומגברי אזניות כאלו ואחרים. כרגע אני עם כרטיס קול מובנה ואני מרגיש בחוסר של משהו, רק לא ברור לי אם זה כרטיס קול טוב יותר או מגבר אזניות. בכל מקרה, לא לשם כך רשמתי תגובה. התגובה היא קודם כל תודה ועל כך שאני מאוד מבסוט מהאזניות.
הבאס לא כזה חסר, אין לי את הניסיון שלכם (אבל אולי יש בכך יתרון: אני יודע למה אני מצפה ב"סאונד טוב", בלי דגשים על שום דבר אלא תענוג מאוזן לאוזניים ולא התבלבלתי מרוב אזניות ששמעתי) אבל הוא באמת לא כזה חסר. יש לי שמץ של מושג למה אמרו שחסר באס, אבל לא הייתי אומר שאני יודע על מה הם מדברים כי זה לא כזה משמעותי כמו שחשבתי (כמו שהמסר הועבר לי).
הנוחות אדירה, אחרי שבוע~ החיסרון היחידי מבחינת המראה/חומרים זה הבד שמכסה את ה-ear cups.. דברים נוטים להידבק אליו. אבל לא נורא, אני בטוח שעוד שנה כשארצה להחליף אז אמצא משהו באיביי.. נקווה רק שלא יהיה יקר מידי (:
חסל חפירה, רציתי לשאול כיצד כדאי לשמור על האזניות? יש לי שולחן מחשב מעפן לצערי, למטה יש לי סאבוופר של מערכת ATP3 ישנה.. אני רגיל להניח שם (על הסאב) את האזניות אבל אלו היו אזניות ***. כעת אני מחפש פיתרון מקורי.. התלהבתי מהרעיון של סטנדים לאזניות, ראיתי דיונים כאן ובפורומים בחו"ל.. שרשורים ארוכים עם הרבה רעיונות, חלקם קנויים וחלקם יכולים להיכנס תחת המושג "מודינג".
אבל הבעיה היא שלא ממש חשוב לי השימוש של הסטנד עצמו, מה שאני מחפש זה הגנה מאבק.. האזניות הגיעו עם פלסטיק "תבנית" לפי הצורה שלהן. חשבתי למקם אותו על הסאבוופר, למצוא משהו שיכסה את האוזניות.. ובסוף שימוש להכניס לאותו "שק" ולמקם על התבנית ההיא..
בקיצור.. לא יודע :\\\