האם HOT חותכים חלק מהשידור?
לכל הכועסים על הערוצים החתוכים, אתמול שידר ערוץ 1 לראשונה שידור במסך רחב, שימו לב לבלגן שנוצר, ומדובר עוד על הפורום הזה, בו אנשים אמורים להבין עניין.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15
אני מקווה שזה עונה לכל אלה שלא מבינים למה רוב הערוצים חותכים את השידור.
אני מקווה שזה עונה לכל אלה שלא מבינים למה רוב הערוצים חותכים את השידור.
תקרא את השרשור שוב, ותיראה כמה אנשים לא בטוחים באיזה פורמאט זה היה, ובאיזה דרך צריך לקנפג את הממיר, ו\או את הטלוויזיה.
אגב, אם זה יהיה ככה גם במונדיאל - ז"א ישדרו תמונה 16:9 גם בערוץ ה SD - אני חוזה שיהיה בלבול רב.
אגב, אם זה יהיה ככה גם במונדיאל - ז"א ישדרו תמונה 16:9 גם בערוץ ה SD - אני חוזה שיהיה בלבול רב.
דווקא התגובות בציבור הרחב על אי-החתיכה היו חיוביות.nir11 כתב:לכל הכועסים על הערוצים החתוכים, אתמול שידר ערוץ 1 לראשונה שידור במסך רחב, שימו לב לבלגן שנוצר, ומדובר עוד על הפורום הזה, בו אנשים אמורים להבין עניין.
אני מקווה שזה עונה לכל אלה שלא מבינים למה רוב הערוצים חותכים את השידור....
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
זה בסדר גמור מה שהערוץ הראשון עשה אתמול עם האירויזיון .
הוא יכול היה לתקוע שני פסים שחורים, אחד למעלה ואחד למטה, (כמו שהוא הבטיח!)
וככה להתחשב בבעלי טלוויזיות CRT שאינם יכולים ללחוץ על השלט ולכווץ את התמונה.
במקום זאת הוא העביר את השידור כמו שהיו מעבירים בשנות ה- 2000 את ה- SD בבריטניה, מתוח לאורך ולא לרוחב.
זה מצויין בכל מקרה למי שיש מסך רחב 16:9 ,
מבחינתי זה אפילו יותר טוב מלעשות ZOOM במסך הרחב כדי לבטל את שני הפסים השחורים שלמעלה ולמטה.
הוא יכול היה לתקוע שני פסים שחורים, אחד למעלה ואחד למטה, (כמו שהוא הבטיח!)
וככה להתחשב בבעלי טלוויזיות CRT שאינם יכולים ללחוץ על השלט ולכווץ את התמונה.
במקום זאת הוא העביר את השידור כמו שהיו מעבירים בשנות ה- 2000 את ה- SD בבריטניה, מתוח לאורך ולא לרוחב.
זה מצויין בכל מקרה למי שיש מסך רחב 16:9 ,
מבחינתי זה אפילו יותר טוב מלעשות ZOOM במסך הרחב כדי לבטל את שני הפסים השחורים שלמעלה ולמטה.
חד משמעית לא.asaf23 כתב:אולי הממיר שלך מוגדר 16:9?BigBird כתב:זה לא כ"כ מצוין.
למי שיש טלויזיה 4:3 ראה את השידור אתמול מכווץ כלפי פנימה, לא פרופורציונלי בכלל.......
הוא היה מוגדר על LETTERBOX
ניסיתי באותו הזמן לראות סרט ששודר בWS בHOT ACTION וראיתי אותו עם פסים שחורים.
ערוץ 11 היה מכווץ ולא רגיל.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הם רכשו את הזכויות לשידורים בפורמט של 16:9 (וב-HD רצוי לציין) וברוב חוכמתם הם שידרו את ה16:9 במתכונת ב-4:3 הרגילה שלהם.EyeKey כתב:יאפ, הם פשוט כיווצו את ה16:9 ושידרו 4:3.asaf23 כתב:יכול להיות שלא שלחו את הסיגנל שמדובר בשידור 16:9...
אני בכלל לא בטוח אם הם יכולים עם הציוד שלהם לשדר 16:9... (טוב, ככה לפחות הם מתרצים כל דבר בערוץ הזה..)...
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
תשמעו, לא יעזור כלום,
זה עדיף על כל מה שהיה במשך כל השנים האחרונות עם שידורי האירוויזיון : שהם פשוט חתכו לגמרי(!) את התמונה משני הצדדים, והעבירו תמונה חתוכה לגמרי, ככה שאפילו לא היה אפשר לראות את השמות של המדינות שמשתתפות באירוע, פשוט חתכו 30% מהתמונה.
מה שהיה אתמול באירוויזיון - זה עדיף על כל השנים האחרונות. אז מבחינתי האישית זה בסדר גמור.
זה עדיף על כל מה שהיה במשך כל השנים האחרונות עם שידורי האירוויזיון : שהם פשוט חתכו לגמרי(!) את התמונה משני הצדדים, והעבירו תמונה חתוכה לגמרי, ככה שאפילו לא היה אפשר לראות את השמות של המדינות שמשתתפות באירוע, פשוט חתכו 30% מהתמונה.
מה שהיה אתמול באירוויזיון - זה עדיף על כל השנים האחרונות. אז מבחינתי האישית זה בסדר גמור.