דף 1 מתוך 1

מזל טוב לי, התחדשתי ב HTPC

נשלח: 30/04/2010 20:11
על ידי haimbl
קודם כל תודה לכל האנשים שעזרו לי והביאוני עד הלום.
אז קניתי חלקים, הרכבתי, התקנתי Win , דרייברים.

לאן עכשיו?! קראתי כמה מדריכים, חלקם אומרים להתקין קודקים וחלקם אומרים שלא. מה נכון/ עדיף?
האם להשתמש במדיה סנטר של windows 7 או בתוכנה אחרת?

אם יש מדריך step by step אני אשמח לקבל קישור, פשוט אי אפשר למצוא דברים ספציפיים בשרשור המדריכים

המטרה כרגע היא צפייה באוסף הסרטים והסדרות שמעלה עובש, לראות קצת תמונות ולהשביץ בפניי החברים, בכל זאת מותר לי 8)

תודה רבה ושבת שלום

נשלח: 30/04/2010 20:30
על ידי harari
קודם כל תתחדש!

עכשיו לשאלה שלך, זה עניין של טעם ונוחות.
אני אישית אוהב את הממשק של המדיה סנטר ועובד עם שלט שמיועד לתוכנה אז אני משתמש בה ובקודקים של SHARK007 (וינדוס7) אבל אם אתה מחפש תוכנה קלה יותר ופשוטה יותר עם קודקים פנימיים יש כמה וכמה שאתה יכול למצוא במדריכים (אני לא רוצה להמליץ לך על משהו ספציפי כי אני לא משתמש בהם)

נשלח: 30/04/2010 22:49
על ידי pixies
תתחדש ותיהנה מכל רגע! (Y)

אני התקנתי היום ווינדוס 7 של 32 ביט ותוך זמן קצר מאוד ניגנתי ריפ מלא של בלו ריי כולל DTS-HD עם MPC HC.
ההליך מאוד פשוט:
1. דרייבר עדכני מלא של כרטיס המסך (אם זה ATI, אז ה-Catalyst המלא), קביעת רזולוצייה מתאימה למסך וכיול overscan/underscan.
2. התקנת Shark007.
3. התקנת MPC HC והגדרה על פי המדריך המהיר לצפייה בתכני HD.
4. הוספת ה-External Filters ב-MPC HC:
FFDShow Audio decoder במצב Preferred.
FFDShow Video decoder, FFDShow DXVA Video decoder, Microsoft DTV-DVD Video+Audio decoder במצב Blocked.
5. הגדרת חלון ה-Output ב-FFDShow Audio על פי המדריך של Shayosef.
6. הכל מתנגן כולל פורמטי אודיו חדשים.

כמובן שמי שרוצה תוכנת מדיה סנטר כלשהי כמו המדיה פורטל יצטרך לעבוד קצת יותר קשה.
אני הגדרתי על פי המדריך של staticx את גירסת ה-RC2 של מדיה פורטל, כאשר הגדרתי ש-FFDShow Audio יפענח אודיו בחלון ה-Video Codecs, וזה ניגן הכל כולל פורמטי אודיו חדשים.