“Happy Town” סדרת מסתורין חדשה מבית ABC
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73396
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
I SECOND THAT - יש סיום בהיר?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
http://epguides.com/HappyTown/Huber כתב:Malcontent כתב:הם באיזה סוג של פגרה עכשיו לדעתי. ראיתי לפני כמה שבועות את פרק 6 ומאז לא היו חדשים.......
שים לב - פרקים 7-8 - Unaired.
ראיתי שדלפו הפרקים לרשת באיכות ירודה, אני מתכוון לחכות שהם יצאו ב HD.
אמא שלו ...חח
סיום קצת מטומטם, אולי בגלל שקיצרו להם את הסידרה.
למרות זאת, הסידרה פשוט מעולה! אני יודע שאני לא מקבל את תמיכת הרוב פה!
למרות זאת, הסידרה פשוט מעולה! אני יודע שאני לא מקבל את תמיכת הרוב פה!
- Huber
- חבר במועדון HT

לכל מי שצפה בסידרה עד סופה - האם הסידרה נסגרת היטב או שנשארות שאלות מהותיות פתוחות?
מישהו יודע אם יש תכנון לעונה שנייה?
מישהו יודע אם יש תכנון לעונה שנייה?
- Huber
- חבר במועדון HT

אין עונה שנייה, אין סוף סגור, אין סיבה לצפות לדעתי:
http://tvseriesfinale.com/tv-show/happy ... led-15674/
http://tvseriesfinale.com/tv-show/happy ... led-15674/
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני לא חושב שחוסר בסוף סגור הוא סיבה לא לצפות בסדרה - הרוב המוחלט של הסדרות האמריקאיות ישתייך לאחד משני סוגים - כאלה שמתחו אותן יותר מדי ולקח כל כך הרבה זמן עד שסגרו אותן, שהסוף מחורבן וכאלה שחתכו אותן מוקדם ולכן אין סוף. אני מעדיף סדרה בלי סוף שלפחות עשויה היטב ולא מבזבזת לי את הזמן על סדרה עם סוף שלא משנה שום דבר (הדוגמא הקלאסית מהתקופה האחרונה - אבודים).
בקשר לעיירה שמחה באופן ספציפי - אכן היה עוד הרבה לאן להתפתח, אבל לפחות הם ענו על השאלה הגדולה - מי הוא איש הקסם? היה סיום טוב לעונה, ולא איזשהו קליפהאנגר מטורף. בעיני למרות אי הסגירה זאת סדרה ששווה לראות.
בקשר לעיירה שמחה באופן ספציפי - אכן היה עוד הרבה לאן להתפתח, אבל לפחות הם ענו על השאלה הגדולה - מי הוא איש הקסם? היה סיום טוב לעונה, ולא איזשהו קליפהאנגר מטורף. בעיני למרות אי הסגירה זאת סדרה ששווה לראות.
- Huber
- חבר במועדון HT

MAL - תלוי. אם הסידרה ממש טובה ואת השאלות המרכזיות סגרו, ניחא. אבל לצפות בעונה שלמה ולהישאר עם הביפ ביד? לא מתאים לי אישית...
אבל אם אתה אומר שהסידרה טובה ושאת השאלה המרכזית סגרו - אני בהחלט אקח את זה בשיקלול ואלך על זה
אבל אם אתה אומר שהסידרה טובה ושאת השאלה המרכזית סגרו - אני בהחלט אקח את זה בשיקלול ואלך על זה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Malcontent כתב:בקשר לעיירה שמחה באופן ספציפי - אכן היה עוד הרבה לאן להתפתח, אבל לפחות הם ענו על השאלה הגדולה - מי הוא איש הקסם? היה סיום טוב לעונה, ולא איזשהו קליפהאנגר מטורף. בעיני למרות אי הסגירה זאת סדרה ששווה לראות....
אז אולי אני בכל זאת אצפה...
- Huber
- חבר במועדון HT

אני רוצה למחות באופן רישמי
סידרה עם סם נייל ואף אחד לא ציין את זה?!
כמעט וויתרתי עליה - בחייאת חברה, להבא פרטים מהותיים שכאלו יש לציין
פרק ראשון די מרתק, אם שאר הסידרה נשארת ברמה הזו כנראה אהנה מאוד. אני רוצה לציין שהויזואליות בסידרה פשוט מהממת, אחת הסדרות היותר איכותיות מהבחינה הזו שיצא לי לראות לאחרונה. ממש מרגישים את ה HD
הסידרה עמוסה בשחקנים מוכרים וחצי מוכרים (השריף, הבן שלו, אשתו, בעל המסעדה המגודל, הבחור שהרים את השלט באמצע העיר והתווכח עם השריף, הכושי ממשרד השריף וכמובן סם נייל) מה שמבטיח לפחות משחק יותר מסביר, נמשיך לצפות ונקווה ששאר הפרקים גם יהיו מהנים באותה המידה
סידרה עם סם נייל ואף אחד לא ציין את זה?!
כמעט וויתרתי עליה - בחייאת חברה, להבא פרטים מהותיים שכאלו יש לציין
פרק ראשון די מרתק, אם שאר הסידרה נשארת ברמה הזו כנראה אהנה מאוד. אני רוצה לציין שהויזואליות בסידרה פשוט מהממת, אחת הסדרות היותר איכותיות מהבחינה הזו שיצא לי לראות לאחרונה. ממש מרגישים את ה HD
הסידרה עמוסה בשחקנים מוכרים וחצי מוכרים (השריף, הבן שלו, אשתו, בעל המסעדה המגודל, הבחור שהרים את השלט באמצע העיר והתווכח עם השריף, הכושי ממשרד השריף וכמובן סם נייל) מה שמבטיח לפחות משחק יותר מסביר, נמשיך לצפות ונקווה ששאר הפרקים גם יהיו מהנים באותה המידה
- Huber
- חבר במועדון HT

טוב, סיימתי לצפות בעונה הראשונה (והאחרונה) ואני די מתלבט - להמליץ או לא להמליץ. הסידרה עצמה לטעמה מהנה, דמויות חביבות ומעניינות, מיסתורין איכותי והרבה תככים, אבל (ופה מגיע האבל הגדול) - זוהי סידרת מתח/מיסתורין שפותחת המון שאלות מעניינות במהלכה שאמורות כנראה היו להיענות בעונה השניה, שלצערנו לא תבוא. כך שבפרק האחרון נשארים עם הרבה תהיות וללא שום תשובות. התשובה היחידה שניתנת (מיהו איש הקסם) פותחת עוד לא מעט שאלות נוספות ככה ששום דבר באמת לא נענה.
אם אתם מסוגלים לראות "חצי סידרה", קרי סידרת מתח ללא סיום סגור וללא מענה על השאלות שנפתחים במהלכה, בהחלט תיהנו מהעונה הראשונה של הסידרה. אני אישית מרגיש מרומה.
אישית - ממש הצטערתי שלא ממשיכים לעונה שנייה - יכל להיות לדעתי ממש ממש מהנה.
אם אתם מסוגלים לראות "חצי סידרה", קרי סידרת מתח ללא סיום סגור וללא מענה על השאלות שנפתחים במהלכה, בהחלט תיהנו מהעונה הראשונה של הסידרה. אני אישית מרגיש מרומה.
אישית - ממש הצטערתי שלא ממשיכים לעונה שנייה - יכל להיות לדעתי ממש ממש מהנה.