HOT: לא נשלם יותר מ-yes עבור ערוץ ה-HD של המונדיאל
אני חושב שאנשים כאן מפריזים עם ההערכות ששידור בלעדי ב - yes יבריח המוני לקוחות מ - hot. המשחקים ישודרו במלואם ב - SD ואני לא חושב שיש כל כך הרבה אנשים שה - HD זה משהו שהם חייבים ויביא אותם לעבור לחברה מתחרה. צריך לבדוק כמה מנויי HD יש בכלל בארץ בשתי החברות שהשידורים האלו רלבנטיים לגביהם. מעניין לדעת כמה הם באחוזים מתוך כלל הלקוחות.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
יבריח אותם אלינו (לקוחות יס) ואין לי כוח לארח אנשים במונדיאלamir073 כתב:אני חושב שאנשים כאן מפריזים עם ההערכות ששידור בלעדי ב - yes יבריח המוני לקוחות מ - hot. המשחקים ישודרו במלואם ב - SD ואני לא חושב שיש כל כך הרבה אנשים שה - HD זה משהו שהם חייבים ויביא אותם לעבור לחברה מתחרה. צריך לבדוק כמה מנויי HD יש בכלל בארץ בשתי החברות שהשידורים האלו רלבנטיים לגביהם. מעניין לדעת כמה הם באחוזים מתוך כלל הלקוחות....
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לפי מה שאני יודע, רשות השידור חברה ב-EBU, ומכך נובע שאכן היא לא הייתה צריכה לשלם על הזכויות בנפרד, אלא מספיק שהיא חברה ב-EBU.ariesjer כתב:בדקתי את הנושא מול הדוברות של רשות השידור: הזכויות של המונדיאל ב-HD לא עלו שקל לרשות השידור ולכן כל סכום שהם יקחו מהפלטפורמות זה רווח נקי. כך שכל המודאגים ש"כספי ציבור בוזבזו" יכולים לישון בשקט....
אבל מה?
חברות ב-EBU היא לא חברות שבאה מטוב לב, היא עולה כסף, ולפחות לשנת 2006, מחיר החברות היה בסביבות 2.5 מיליון דולר לשנה.
מה שכן נכון הוא שהרשות בכל מקרה חברה בארגון ובכל מקרה משלמת דמי חבר, עם או בלי המונדיאל.
הערה:
הנתונים הם לא מידיעה אישית, אלא מקריאה בכל מיני מקומות, לכן, אם יש מישהו שמכיר את הנושא, הוא בהחלט מוזמן להעיר ולתקן.
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
מונדיאל 2010 | השאלה היחידה היא לאיזה מסך תהיו דבוקים
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
בכלל מותר לרשות השידור לעשות כזאת אפלייה בין YES ל HOT?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לדעתי הרשות תתקפל, מקסימום הוט ישלמו קצת יותר מיס בגלל שיש להם יותר מנויים.
בסופו של יום מדובר ברשות ממשלתית שיכולה לחטוף חזק על הראש אם יצא מזה שהם תומכים ביס כי הם מוכרים להם בזול יותר מלחברה המתחרה.
בסופו של יום מדובר ברשות ממשלתית שיכולה לחטוף חזק על הראש אם יצא מזה שהם תומכים ביס כי הם מוכרים להם בזול יותר מלחברה המתחרה.