אייפדים חזרו להיות חוקיים...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Giliboy,
אני לא בטוח שזה אותו הייעוד - תגדיר "שטח".
אוניברסיטאות / קניונים וכו' - בארץ כולם מרושתים (או לפחות כמעט כולם).
אני רואה את זה הרבה יותר בתור "מחשב ספה / מיטה" ובבית - יש רשת אלחוטית.
אני לא בטוח שזה אותו הייעוד - תגדיר "שטח".
אוניברסיטאות / קניונים וכו' - בארץ כולם מרושתים (או לפחות כמעט כולם).
אני רואה את זה הרבה יותר בתור "מחשב ספה / מיטה" ובבית - יש רשת אלחוטית.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Giliboy
אני מאוד התלבטתי אם לקחת מכשיר רגיל או 3G. אני בכלל לא בטוח שאי פעם אשתמש ביכולות ה-3G שלו.
באייפון אני משתמש כבד ב-3G, אבל זה בגלל שזה המכשיר העיקרי שלי בנסיעות. כאן לא נראה לי שזה יעבוד כך.
אני מאוד התלבטתי אם לקחת מכשיר רגיל או 3G. אני בכלל לא בטוח שאי פעם אשתמש ביכולות ה-3G שלו.
באייפון אני משתמש כבד ב-3G, אבל זה בגלל שזה המכשיר העיקרי שלי בנסיעות. כאן לא נראה לי שזה יעבוד כך.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
עופר ואורי
כל אחד וה"שטח" שלו..
המוצר בשקט יכול להחליף את המחשבים הניידים, ואם כבר כך, אז למה שלא תהיה עוד אופצייה של 3G.
הייתי סטודנט, בקניונים אני עדיין מבלה, ואני אף פעם לא יכול לסמוך ב- 100% על ה- WIFI.
חוץ מזה, יש אנשים שבמסגרת עבודתם מייחלים כבר לרגע שה- IPAD יהיה באמתחתם.
רק היום הייתי עם האדריכל שלי בשטח, והוא היה צריך להוציא את ה- Macbook כדי לשלוף איזו תכנית לחשמלאי.
תארו לעצמכם איזו נוחות היתה יכולה להיות לו עם IPAD. בנוסף, תארו לכם שהיה צריך גם גישה כדי למשוך קובץ?
לא בכל "שטח" ה- WIFI זמין. אנחנו עדיין לא שם..
בכל מקרה, ועל זה אני חושב שאין ויכוח- אם כבר קונים, אז קונים עם 3G, ולא חוסכים את ה- 100$ האלה..
כל אחד וה"שטח" שלו..
המוצר בשקט יכול להחליף את המחשבים הניידים, ואם כבר כך, אז למה שלא תהיה עוד אופצייה של 3G.
הייתי סטודנט, בקניונים אני עדיין מבלה, ואני אף פעם לא יכול לסמוך ב- 100% על ה- WIFI.
חוץ מזה, יש אנשים שבמסגרת עבודתם מייחלים כבר לרגע שה- IPAD יהיה באמתחתם.
רק היום הייתי עם האדריכל שלי בשטח, והוא היה צריך להוציא את ה- Macbook כדי לשלוף איזו תכנית לחשמלאי.
תארו לעצמכם איזו נוחות היתה יכולה להיות לו עם IPAD. בנוסף, תארו לכם שהיה צריך גם גישה כדי למשוך קובץ?
לא בכל "שטח" ה- WIFI זמין. אנחנו עדיין לא שם..
בכל מקרה, ועל זה אני חושב שאין ויכוח- אם כבר קונים, אז קונים עם 3G, ולא חוסכים את ה- 100$ האלה..
...
-
oferlaor
- מנהל

לעבודה דווקא חסר לו הרבה מאוד.
לדעתי הכח שלו זה דווקא בתרבות הפנאי.
לדעתי הכח שלו זה דווקא בתרבות הפנאי.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 26/04/2010 7:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני מסכים מאוד עם גיל
ללא ספק הוא מאוד חזק בתרבות הפנאי אבל תחשבו על כל המשתמשים הקלים, לא כמו רובנו המשתמשים הכבדים יותר, אלו רוב האנשים בארץ.
אנשים שרוצים להיות מחוברים לפייסבוק מכל מקום, שיוכלו לשלוח ולקבל מיילים בכל מקום, לעדכן את היומן, לגשלוש באינטרנט ועוד.
אני לא מכיר הרבה קניונים מרושתים אבל זה לא משנה, אתה תהיה מעודכן בכל מקום ולא רק בבית או בקניון.
ללא ספק הוא מאוד חזק בתרבות הפנאי אבל תחשבו על כל המשתמשים הקלים, לא כמו רובנו המשתמשים הכבדים יותר, אלו רוב האנשים בארץ.
אנשים שרוצים להיות מחוברים לפייסבוק מכל מקום, שיוכלו לשלוח ולקבל מיילים בכל מקום, לעדכן את היומן, לגשלוש באינטרנט ועוד.
אני לא מכיר הרבה קניונים מרושתים אבל זה לא משנה, אתה תהיה מעודכן בכל מקום ולא רק בבית או בקניון.
-
oferlaor
- מנהל

האייפד עם חיבור לדור שלוש לא בהכרח יחליף לפטופים בגלל הזמינות. אם אני צריך אינטרנט ואין WIFI אני פשוט מתחבר עם בלוטות' לסלולרי שלי וגולש דרכו...
זה לוקח משהו כמו שתי שניות להגדיר את זה וזה עובד כמו חלום.
האייפד נחמד להרבה דברים אבל בואו לא נשלה את עצמנו - לסטודנטים עדיף לפטופ או מחברת, תלוי מה לומדים. האייפד יכול להיות נחמד להרבה דברים אבל מבחינתי זה מכשיר נהדר לספה או לבית קפה. ועל הספה אני משתמש בלפטופ וזה מאוד נוח לי (כי הוא נשען על כרית או הרגליים שלי ואני לא צריך להחזיק אותו) ובבית קפה בדרך כלל אני יושב עם עוד מישהו או שאני לוקח את הקפה איתי. מכשיר נחמד אבל מהפכה הוא לא יעשה בעיני. יכול להיות שהוא יהיה כמו הWII והרבה האנשים יתלהבו, יקנו, ישחקו איתו חודש חודשיים ואז יעזבו אותו.
הייתי מאוד רוצה לראות אחד בפעולה ואולי לקנות אחד, אבל אי אפשר להגיד שהמכשיר הזה טוב יותר מאחרים. הוא קומבינציה מאוד חמודה של טלפון (בלי טלפון
) ונטבוק, אבל הוא פחות טוב משניהם בדברים היעודיים שהם עושים. פשרה מעולה אבל בכל זאת פשרה בעיני. לא שזה סיבה לא לקנות. מבחינתי זו בדיוק הסיבה לקנות.
זה לוקח משהו כמו שתי שניות להגדיר את זה וזה עובד כמו חלום.
האייפד נחמד להרבה דברים אבל בואו לא נשלה את עצמנו - לסטודנטים עדיף לפטופ או מחברת, תלוי מה לומדים. האייפד יכול להיות נחמד להרבה דברים אבל מבחינתי זה מכשיר נהדר לספה או לבית קפה. ועל הספה אני משתמש בלפטופ וזה מאוד נוח לי (כי הוא נשען על כרית או הרגליים שלי ואני לא צריך להחזיק אותו) ובבית קפה בדרך כלל אני יושב עם עוד מישהו או שאני לוקח את הקפה איתי. מכשיר נחמד אבל מהפכה הוא לא יעשה בעיני. יכול להיות שהוא יהיה כמו הWII והרבה האנשים יתלהבו, יקנו, ישחקו איתו חודש חודשיים ואז יעזבו אותו.
הייתי מאוד רוצה לראות אחד בפעולה ואולי לקנות אחד, אבל אי אפשר להגיד שהמכשיר הזה טוב יותר מאחרים. הוא קומבינציה מאוד חמודה של טלפון (בלי טלפון
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
-
oferlaor
- מנהל