האם יש למכירה את הטרילוגיה בבלוריי עם תרגום? מצאתי רק מארז dvd
אם כן,היכן ומה עלותו?
תודה לעוזרים
טרילוגיית הסנדק-האם קיים בבלוריי?
-
mayahaz1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 318
- rick090
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 635
הטרילוגיה יצאה בבלוריי לפני כשנה וחצי (עותקים ממסטר חדש שנקראים "השיחזור של קופולה"). מדובר במארז של 4 דיסקים (3 סרטים + דיסק בונוסים).
לפי מייטב ידיעתי, הטרילוגיה לא יצאה מתורגמת, כי אז אולפני פאראמונט לא היו מוציאים אזור B מתורגם לעברית (היום הם כבר כן, אגב).
לא בעיה להשיג ולהצמיד כתוביות SRT, כל כתובית המסונכרנת לגרסת בלוריי תתאים. אגב, שלחתי לך הודעה בפרטי.
לפי מייטב ידיעתי, הטרילוגיה לא יצאה מתורגמת, כי אז אולפני פאראמונט לא היו מוציאים אזור B מתורגם לעברית (היום הם כבר כן, אגב).
לא בעיה להשיג ולהצמיד כתוביות SRT, כל כתובית המסונכרנת לגרסת בלוריי תתאים. אגב, שלחתי לך הודעה בפרטי.
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
אשמח אם תשלח לי את אותה הודעה בפרטי, גם אני מחפש את זה בבלו ריי עם תרגום...rick090 כתב:הטרילוגיה יצאה בבלוריי לפני כשנה וחצי (עותקים ממסטר חדש שנקראים "השיחזור של קופולה"). מדובר במארז של 4 דיסקים (3 סרטים + דיסק בונוסים).
לא בעיה להשיג ולהצמיד כתוביות SRT, כל כתובית המסונכרנת לגרסת בלוריי תתאים. אגב, שלחתי לך הודעה בפרטי....
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
מצטרף למבקשים הודעה בפרטי
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- yuval2d
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
אפשר להצטרף גם??? ואם אפשר גם קישור להוריד את הטרילוגיה?
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
תודה רבה לחבר rick090

- big27
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2606
גם אני אשמח מאוד לקבל את אותה ההודעה !!
תודה רבה