על איזה דגם של NESPRESSO הייתם ממליצים
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
מצטרף להמלצה. נספרסו היא הפתרון הטוב יותר למי שרוצה קפה יחסית טוב במעט מאד התעסקות.
בכמויות קטנות מחיר הקפסולות אינו בעיה, והפתרון טוב מאד.
בכמויות קטנות מחיר הקפסולות אינו בעיה, והפתרון טוב מאד.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
מצטרף לסיטיז אנד מילק. דגם מעוצב ויפה.
שים לב שאין שום הבדל באיכות הקפה בין המכונות השונות של נספרסו. ההבדלים הם רק בעיצוב ובנוחות (למשל, מגירה לריקון אוטומטי של קפסולות).
שים לב שאין שום הבדל באיכות הקפה בין המכונות השונות של נספרסו. ההבדלים הם רק בעיצוב ובנוחות (למשל, מגירה לריקון אוטומטי של קפסולות).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש גם מקציפים חשמליים.
אחרי שאמרת שאבא שלך לא רוצה להתעסק אתה מביא לו מקציף ידני?
אחרי שאמרת שאבא שלך לא רוצה להתעסק אתה מביא לו מקציף ידני?
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
קנינו אחת לעבודה לפני שבוע ימים בשקם אלקטריק ב1199... עם 10 קפסולות מתנה.noam כתב:אם כל המכונות דומות לא נראה יש שכדאי להוציא עוד 600 ש"ח על התוספת של הקצפת החלב
אני צודק? כי מכונה הכי פשוטה עולה בערך 800 ש"ח וזאת 1400 ש"ח.
לא עדיף לקנות כבר מקציף ידני פשוט?...
מקציף ידני זה לא אותו דבר, מקציף אוטומטי זול יותר אפשר למצוא בכ- 200-400 ש"ח אבל אני לא בטוח האם הוא מגיע לאותן תוצאות.
דרך אגב זה בדיוק מזכיר לי שהייתי השבוע באיטליה וראיתי בחנות של נספרסו דגמים שכוללים מקציף, כאלה שמאיזשהיא סיבה נספרסו ישראל לא מביאים יותר. לא ברור לי למה הם ננעלו על הפתרון של הארוצי'נו, לדעתי עם קצת ניסיון אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר עם מקציף מובנה במכונה וזה גם נחמד, בנוסף על כל המכונות רשום בדיוק מי היצרן (קרופס או דלונגי), למה כשהמכונה מגיעה לארץ המידע הזה נמחק...
דרך אגב זה בדיוק מזכיר לי שהייתי השבוע באיטליה וראיתי בחנות של נספרסו דגמים שכוללים מקציף, כאלה שמאיזשהיא סיבה נספרסו ישראל לא מביאים יותר. לא ברור לי למה הם ננעלו על הפתרון של הארוצי'נו, לדעתי עם קצת ניסיון אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר עם מקציף מובנה במכונה וזה גם נחמד, בנוסף על כל המכונות רשום בדיוק מי היצרן (קרופס או דלונגי), למה כשהמכונה מגיעה לארץ המידע הזה נמחק...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לי יש את Citiz & Milk , מאד מרוצה