כל נוסע רביעי נשמע סביר, אני ביקשתי משלושה אנשים שונים בשבוע האחרון....osherov כתב:הקנס משתנה בהתאם לחומרת 'ההברחה'
ציטוט: "יבוא חפצים ו/או כמויות שלא בהתאם לאמור, מהווה עבירה שבגינה תחוייב בתשלום קנס מינהלי, או העמדה לדין, ו/או חילוט הטובין."
תזכרו שאת הקנס המינהלי צריך לשלם גם אם החלטתם לוותר על המוצר ולא לשלם עליו את המס (או במידה והבאתם פריט שהיבוא שלו לארץ אסור)
אגב, צריך לתת קצת פרספקטיבה לגבי התפיסות שלהם במכס! הם הודיעו שנתפסו 5 אנשים שניסו לעבור במסלול הירוק, אבל הנתון המעניין יותר הוא ש 15 איש עברו במסלול האדום והצהירו על האייפד. מה לומדים מזה?! מאלה שעברו באדום אפשר ללמוד על כמות האנשים העצומה שכן הצליחה להבריח את האייפד בלי לשלם מס במסלול הירוק (אם 15 אנשים הצהירו כמה נראה לכם שלא הצהירו....ולא לשכוח אנחנו מדברים על עם ישראל). אז עם כל הכבוד והאיום שהמכס מנסה לייצר לאנשים שמביאים אייפד לארץ, אני דווקא מקבל את התחושה ההפוכה בדיוק. התחושה היא שכל נוסע רביעי שחוזר מארה"ב מביא איתו איזה אייפד קטן במזוודות ואף אחד לא תופס אותו!!
הפרסום המקורי הגיע מכאן:
http://ozar.mof.gov.il/taxes/hodaa110410b.htm...
אייפד - מהיום אין כניסה לישראל
סתאם ככה בניחוש, אני משער שנכנסו לארץ דרך המסלול הירוק כמה מאות אייפדים לארץ שלא נתפסו....ולכן בגסות, לדעתי, הסיכוי שלך להיתפס המסלול הירוק הוא 1 ל 100 כלומר יש לך 1% להיתפס. תחשבו איזה "באסה" זה לאחד שנתפס
מעבר לקנסות שהוא צריך לשלם הוא בטח מה זה מרגיש "פריאר" וחסר מזל ואני מניח שהוא שואל את עצמו כל הזמן, איך זה שדווקא הוא מכולם היה זה שנתפס
שמוליק,
אל חשש, הנקסוס שלי עבור-יעבור (טפו-טפו-טפו)
שחר ושמוליק,
אני מכיר משתתף אחד בשרשור הספורט (שרק עכשיו חזר אלינו אחרי גלות), שאני לא אנקוב בשמו, שלדעתי כמעט תמיד המזל לא מעיר לו פנים ולכן לאותו אחד אני הייתי ממליץ תמיד לעבור במסלול האדום גם כשהוא רוכש מוצר בחו"ל שעלותו היא סה"כ 201$
שמוליק,
אל חשש, הנקסוס שלי עבור-יעבור (טפו-טפו-טפו)
שחר ושמוליק,
אני מכיר משתתף אחד בשרשור הספורט (שרק עכשיו חזר אלינו אחרי גלות), שאני לא אנקוב בשמו, שלדעתי כמעט תמיד המזל לא מעיר לו פנים ולכן לאותו אחד אני הייתי ממליץ תמיד לעבור במסלול האדום גם כשהוא רוכש מוצר בחו"ל שעלותו היא סה"כ 201$
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 12/04/2010 23:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
osherov כתב:שחר ושמוליק,
אני מכיר משתתף אחד בשרשור הספורט (שרק עכשיו חזר אלינו אחרי גלות), שאני לא אנקוב בשמו, שלדעתי כמעט תמיד המזל לא מעיר לו פנים ולכן לאותו אחד אני הייתי ממליץ תמיד לעבור במסלול האדום גם כשהוא רוכש מוצר בחו"ל שעלותו היא סה"כ 201$...
הרגת אותי.
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אריה,
מזל שחרטו לך על המכשיר
תוכל לומר שעשית את זה בטיסה לארה"ב - שיעמום
עם המזל של הגולה,
שיעבור באדום גם על מה שהוא מוציא מהארץ ויתעקש
אחרי הכל, זה הצבע שלו
מזל שחרטו לך על המכשיר
תוכל לומר שעשית את זה בטיסה לארה"ב - שיעמום
עם המזל של הגולה,
שיעבור באדום גם על מה שהוא מוציא מהארץ ויתעקש
אחרי הכל, זה הצבע שלו
העם דורש..... כל מיני דברים
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
אייפד - מהיום אין כניסה לישראל
החל מהיום אין אפשרות להכניס מכשיר אייפד לישראל.
משרד התקשורת אוסר את כניסת מכשירי האייפד בטענה שהם לא עברו ביקורת הספק שידור WIFI, האיסור חל עד שמשרד התקשורת יאשר את השימוש בו.
איסור זה חל גם על מי שמביא מכשיר באופן פרטי ומצהיר עליו בעת מעבר במסלול הירוק במכס.
משרד התקשורת אוסר את כניסת מכשירי האייפד בטענה שהם לא עברו ביקורת הספק שידור WIFI, האיסור חל עד שמשרד התקשורת יאשר את השימוש בו.
איסור זה חל גם על מי שמביא מכשיר באופן פרטי ומצהיר עליו בעת מעבר במסלול הירוק במכס.
צבי וורובל
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אם הייתי חשדן הייתי חושב שהמרוויח העיקרי הוא היבואן שמחכה לאישור משרד התקשורת ואספקת אייפדים מאפל.zviwr כתב:החל מהיום אין אפשרות להכניס מכשיר אייפד לישראל.
איסור זה חל גם על מי שמביא מכשיר באופן פרטי ומצהיר עליו בעת מעבר במסלול הירוק במכס....
אותו יבואן גם פעל למנוע משלוח מוצרי אפל לישראל ע"י B&H, לא?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73202
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
איך נותנים להם להכניס אותו לארץ אם משרד התקשורת אוסר על כך?
http://www.hometheater.co.il/vt110432.i ... UP-FOR-YOU
http://www.hometheater.co.il/vt110432.i ... UP-FOR-YOU
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני מניח שזה עניין של עיתוי - הם הכניסו את המכשירים לפני הוצאת הצו המורה על איסור הכנסת המכשירים לארץ.Huber כתב:איך נותנים להם להכניס אותו לארץ אם משרד התקשורת אוסר על כך?
http://www.hometheater.co.il/vt110432.i ... UP-FOR-YOU...