רכישת פופקורן C-200 בארץ

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
menif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #201 

Irus כתב:הפעלה, כיבוי, אתחול, נורות תקינות, אם יש חיבור לאינטרנט, אפשר לבצע בדיקה לגבי גרסה.

אתה יכול להביא איתך DOK עם תוכן עליו, ולבדוק הצגה שלו.

אבל אתה יודע, יש גבול למה שאפשר לעשות בחנות וזה תלוי ברצון הטוב של המוכר...

בכל מקרה, יש לך אחריות מקומית ובמידה ויש תקלה רצינית היא תטופל, הכוונה בבדיקה הראשונית זה למנוע טרטורים...

מה שכן, תבקש כבל קומקום שמתאים לשקע ישראלי, במקום זה שבא עם הערכה...
...

הערכה נמכרת בארץ עם שקע שלא מתאים ? :מבולבל:

ואם אני אבקש ויגידו לי מה פתאום , או שזה בתוספת כסף ?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #202 

אין שום בעיה, פשוט מחליפים לך כבל קומקום בחינם (גם ככה זה עולה כמה שקלים...).

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17934
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #203 

menif כתב:
Irus כתב:הפעלה, כיבוי, אתחול, נורות תקינות, אם יש חיבור לאינטרנט, אפשר לבצע בדיקה לגבי גרסה.

אתה יכול להביא איתך DOK עם תוכן עליו, ולבדוק הצגה שלו.

אבל אתה יודע, יש גבול למה שאפשר לעשות בחנות וזה תלוי ברצון הטוב של המוכר...

בכל מקרה, יש לך אחריות מקומית ובמידה ויש תקלה רצינית היא תטופל, הכוונה בבדיקה הראשונית זה למנוע טרטורים...

מה שכן, תבקש כבל קומקום שמתאים לשקע ישראלי, במקום זה שבא עם הערכה...
...

הערכה נמכרת בארץ עם שקע שלא מתאים ? :מבולבל:

ואם אני אבקש ויגידו לי מה פתאום , או שזה בתוספת כסף ?
...
מה יש לבקש???

תקנה ב 3 ש"ח תקע מתאים. תחתוך את התקע הסורר ותחליף. סיפור של 5 דקות גג.

iceman90
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #204 

איזה שטויות, הם מחליפים לך כבל במקום. קניתי ביום שישי ובשניה שאמרתי שהכבל לא מתאים החליפו לי אותו, לא הייתי צריך אפילו לבקש.
נעשה פה רצח אופי מטורף לחנות הזאת, ואולי לחלק מאיתנו יש נסיון רע איתם, אבל אני בטוח שלפחות חלק מהמגיבים כאן מעולם לא ביקרו בסניף של KSP.
נכון, כנראה שהם לא יזכו בפרסים על השירות הטוב ביותר.

ואגב, הם מתעקשים לפתוח ולבדוק את המוצר לפני בחנות (פיסית), ואם לא עמוס שם אז גם יחברו אותו לחשמל ויבדקו אותו (למרות שזה קצת קיצוני, לכמה מאיתנו חיברו את הרסיבר/ טלויזיה לחשמל לפני שלקחנו אותה הביתה ?)

למען הסר ספק, אין לי עניין ולו הקל שבקלים בחנות הזאת ולא באף אחת אחרת.

מטי.

menif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #205 

gechts כתב:
yuval2d כתב:לגבי המכשיר, הוא אכן חדש, מגיע עם הניילון והכל בסדר... אבל - ויש אבל גדול - אתה יכול לשכוח(!!!) להחזיר את המכשיר אם אתה לא מרוצה ממנו אחרי שקנית ב-K SP... אני טענתי שהמכשיר מתחמם הפכתי עולמות ולא קיבלתי חדש (כשעברו רק 4 ימים מרגע הקניה.. אני לא מדבר על מעבר ל-14 יום בכלל)... שאני הגעתי עם טענה שיש לי בעיה, אני אפילו לא מדבר על אם הייתי שבע רצון מהמכשיר או לא... משמע - המחירים זולים, תקבל את המוצר ויהיה סבבה, אבל אל תצפה לשירות...
...
באופן כללי החנות ההיא ושירות לא! הולכים יד ביד, לי היה נסיון מר איתם, הלך לי דיסק קשיח שרכשתי דרכם ובמסגרת האחריות

הם עשו הכל כדי שלא אממש את האחריות דרכם, דרך השארה לכמה ימים במעבדה, לחכות כמה ימים לתשובה האם יש אישור

להחלפה, אחרי האישור, לחכות כמה ימים עד לשליחה לספק, לחכות עד שיגיע חדש, כמובן שגם כבר שמגיע, לא מתקשרים

להודיע שהגיע - בקיצור גועל נפש (וסליחה מראש על המילים..), אני ב החנות ההיא לא קונה גם אם יהיה בחינם.
...
מבחינת אחריות על מוצר , אם האחריות בתוקף ברגע שאתה מגיע לחנות ומוסר אותו אז הם "נדפקים" , זה שהם שורפים זמן ...זה לא משנה לך , אתה הגעת אליהם כשהמוצר תחת אחריות...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”