גרסה חדשה ל- YES MAX HD + VOD.
החליפו לי שני ממירים וזרקו לי את כל המידע לפחrami1992 כתב:אחי, תבקש ממיר חדש (מהניילון) כנראה שיש בעיה רצינית בממיר שלך כי ביחס לאחרים את מדווח על המון תקלות והם צרכים לפתור את זה מיד..............yes-man כתב:בסדר, גם אני לא משלם בתור נסיין VOD לשעבר.
אבל לקוח קיים של MAXHD שיבקש להצטרף ל-VOD ידרש לשלם 9.9 ש"ח בחודש +דמי התקנה (אם הוא לא יכול להתקין לבד)
זה לא הגיוני שבן אדם שכל מה שהוא מעונין בו זאת הגירסא החדשה ידרש לשלם את זה.
בכל אופן אצלי הצרות ממשיכות, הממיר נתקע היום על DVDBOX ונדרש ריסטרט כדי לצאת מזה.......
ועדיין אותה תקלה...
ודרך אגב אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל אם אני מעביר יותר מידי ההעברה נתקעת.. ואז צריך לצאת מהקלטה ולהמשיך ככה כל הזמן
כן גם אני נתקלתי בבעיה הזו צריך לנתק את הממיר מהחשמל לחמש דקות ואז לחבר אותו שוב והתקלה נעלמת עד שהיא חוזרת אחרי שלושה או ארבעה ימים (בגרסה הזו יש הרבה בעיות אולי לא אתחולים אך יש הרבה באגים במהלך השימוש).alon1421 כתב:החליפו לי שני ממירים וזרקו לי את כל המידע לפחrami1992 כתב:אחי, תבקש ממיר חדש (מהניילון) כנראה שיש בעיה רצינית בממיר שלך כי ביחס לאחרים את מדווח על המון תקלות והם צרכים לפתור את זה מיד..............yes-man כתב:בסדר, גם אני לא משלם בתור נסיין VOD לשעבר.
אבל לקוח קיים של MAXHD שיבקש להצטרף ל-VOD ידרש לשלם 9.9 ש"ח בחודש +דמי התקנה (אם הוא לא יכול להתקין לבד)
זה לא הגיוני שבן אדם שכל מה שהוא מעונין בו זאת הגירסא החדשה ידרש לשלם את זה.
בכל אופן אצלי הצרות ממשיכות, הממיר נתקע היום על DVDBOX ונדרש ריסטרט כדי לצאת מזה.......
ועדיין אותה תקלה...
ודרך אגב אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל אם אני מעביר יותר מידי ההעברה נתקעת.. ואז צריך לצאת מהקלטה ולהמשיך ככה כל הזמן...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
תשים את הממיר על ערוץ רדיו
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
זה קרה לי אתמול פעמיים!