המלצה לקניית משחק ps3 ראשון
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כמו שכבר אמרו - Uncharted 2 משחק מעולה, אבל עדיף לשחק קודם בראשון.
אם היה לך PS2 ושיחקת ב God of War 1 ו 2 - לך על God of War 3 - אני אישית נהנה ממנו הרבה יותר ממה שנהניתי מ Uncharted 2 (והוא היה המשחק שהכי נהניתי לשחק בשנה שעברה).
אם היה לך PS2 ושיחקת ב God of War 1 ו 2 - לך על God of War 3 - אני אישית נהנה ממנו הרבה יותר ממה שנהניתי מ Uncharted 2 (והוא היה המשחק שהכי נהניתי לשחק בשנה שעברה).
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
Re: עוד משחק ראוי בהחלט, קצת ישן אך איכותי MGS4 מתוך משחק היום בדמו
אני אתנגד. לא משחק לכל אחדsamcom כתב:MGS4 אקסקלוסיבי לPS3 ותיק ואיכותי לכל הדעות![]()
יש מתנגדים...
Need more cowbell
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
Re: עוד משחק ראוי בהחלט, קצת ישן אך איכותי MGS4 מתוך משחק היום בדמו
מסכים עם Pavelz, זה לא לכולם... אני מאוד לא אהבתי.Pavelz כתב:אני אתנגד. לא משחק לכל אחדsamcom כתב:MGS4 אקסקלוסיבי לPS3 ותיק ואיכותי לכל הדעות![]()
יש מתנגדים......
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אני גם יחסית חדש ל-PS3 (כמה חודשים), והמשחקים הראשונים שקניתי היו uncharted ו-assassin's creed 2.
בכוונה קניתי את uncharted הראשון, ומאוד ממליץ.
בכוונה קניתי את uncharted הראשון, ומאוד ממליץ.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
למי שאוהב מרוצי מכוניות בסגנון ארקייד אני ממליץ על motorstorm 2
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
יכול רק להגיד שבזמנו,
Killzone 2 היה קשה בתור מתחיל..
Killzone 2 היה קשה בתור מתחיל..
...
מה קרה לכם??
איפה Modern Warfare 2??? מכל המשחקים ששחקתי עד כה - ללא ספק המדהים ביותר.
אבל ייתכן גם שזה פחות המשחק עצמו ויותר הסאונד המדהים...לי זו הייתה פעם ראשונה שהסראונד היה כל כך טוב שממש הרגשתי בתוך שדה קרב (למען האמת הרגשתי יותר בשדה-קרב ממה שהרגשתי בשדה-קרב אמיתי...נו טוב, שריונר זה לא חכמה....
אגב, אם יש לך חבר לשחק אתו אני ממליץ מאוד על שני משחקי Army of Two: לא פסגת הטכנולוגיה או הגרפיקה, אבל משחק שמאל"ף עד ת"ו בנוי לשני שחקנים, וזה די נדיר.
אבל ייתכן גם שזה פחות המשחק עצמו ויותר הסאונד המדהים...לי זו הייתה פעם ראשונה שהסראונד היה כל כך טוב שממש הרגשתי בתוך שדה קרב (למען האמת הרגשתי יותר בשדה-קרב ממה שהרגשתי בשדה-קרב אמיתי...נו טוב, שריונר זה לא חכמה....
אגב, אם יש לך חבר לשחק אתו אני ממליץ מאוד על שני משחקי Army of Two: לא פסגת הטכנולוגיה או הגרפיקה, אבל משחק שמאל"ף עד ת"ו בנוי לשני שחקנים, וזה די נדיר.
צר לי לאכזב אותך אך Modern Warfare 2 הוא לא יותר מModern Warfare הראשון ב10$ יותר וקמפיין שיווקי אגרסיבי,אם כבר FPS אז Bad Company 2 ששם לEA וDICE אכפת פחות או יותר מהשחקנים ולא כמו באקטיוויזן שרק יורקים עליהם ומשתינים בקשת.בועזון כתב:מה קרה לכם??
אבל ייתכן גם שזה פחות המשחק עצמו ויותר הסאונד המדהים...לי זו הייתה פעם ראשונה שהסראונד היה כל כך טוב שממש הרגשתי בתוך שדה קרב (למען האמת הרגשתי יותר בשדה-קרב ממה שהרגשתי בשדה-קרב אמיתי...נו טוב, שריונר זה לא חכמה....![]()
אגב, אם יש לך חבר לשחק אתו אני ממליץ מאוד על שני משחקי Army of Two: לא פסגת הטכנולוגיה או הגרפיקה, אבל משחק שמאל"ף עד ת"ו בנוי לשני שחקנים, וזה די נדיר....
בנוסף לכל הלהיטים שכבר הזכירו לפניי אני ממליץ לך לנסות את Heavenly Sword. משחק קל פשוט וכיפי עם גרפיקה יפה מאוד ולדעתי אתה יכול להשיג אותו במחיר ממש נמוך. אם אתה רוצה להשתחרר במשחק מרוצים מגניב ויפה אני ממליץ בחום על Burnout Paradise שהוא ללא ספק אחד ממשחקי המרוצים/ארקדי הטוב שיש לכל הפלטפורמות.
אם אתה בקטע של כדורגל אז כמובן אתה חייב לרכוש את PES2009, פשוט חובה לכל חובב כדורגל.
ולסיום אתה בטח מכיר את GTA שהוא תמיד כיף של משחק - מומלץ מאוד.
אם אתה בקטע של כדורגל אז כמובן אתה חייב לרכוש את PES2009, פשוט חובה לכל חובב כדורגל.
ולסיום אתה בטח מכיר את GTA שהוא תמיד כיף של משחק - מומלץ מאוד.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בועזון, הוא לא מדבר על שירות לקוחות אלא על המשחק עצמו. אין מה לעשות, MW2 לא חידש כמעט כלום ביחס ל MW1. בטח שלא ברמת הגרפיקה שהייתה אחד הדברים שפותח השירשור ציין.