קליטה של DTT באשדוד

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
peccary פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 301
הצטרף: אפריל 2009

שליחה

היי!
אני בעיצומו של תהליך מחשבתי לזנוח את HOT לטובת ה-DTT.
והשאלה אליכם היא האם יש קליטה באזור אשדוד.
וכן, בדקתי במפה, אבל לא הצלחתי לקבוע חד-משמעית.

תודה

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
הצטרף: מרץ 2008

שליחה

המפה שמובאת פה בפורום לצערי לא מעודכנת ל- 2010. (אנשים מיהרו לעדכן אותה ב-2009, עוד לפני שהיתה פריסה נאותה של כל המשדרים בישראל)
השידורים עלו לראשונה ב- 1/6/2009, והשידורים היו רק מתחנות שידור בודדות מאוד, שהיו פרוסות במקומות בודדים ברחבי הארץ.
המשדר היחיד שהיה באיזור היה בירושלים(!), ולכן לא היתה קליטה בכל איזור המרכז (קליטה אפס!) . ולכן המפה אינה מעודכנת.
לאחר קול צעקה רבה, הבינו שם ברשות השניה שאין להם ברירה אלא להקים משדרים נוספים.
ב- 2/12/2009 נפתחו משדרונים נוספים שאמורים לשפר את הקליטה של תושבי המרכז ( "משדרונים" = משום שעוצמת השידור היא מזערית ביותר, אבל מספיקה) .
המפה המעודכנת נמצאת באתר של הרשות השניה. וב- 1/5/2010 צפויות לעלות נקודות שידור נוספות. גם את הנקודות העתידיות הנוספות תוכל לראות באתר של הרשות השניה.
לדעתי לא אמורה להיות לך בעיה לקלוט (החל מ- 1/5/2010, ואולי אפילו מעכשיו) את השידורים באשדוד , כי יש הרבה אנשים שמצליחים לקלוט מאשדוד.

_______________________________________
אחח... אם רק היינו כמו בגרמניה... 30 תחנות דיגיטליות בחינם....
טלטקסט בכל תחנה... מדריך שידורים מלא בכולן....
משדרים ארכיטקטונים מרהיבים וגבוהים שממוקמים ממש ב"מרכז של המרכז" של כל עיר גדולה, בראש המשדר יש גם תמיד "מרכז המבקרים" וגם מסעדה .

peccary פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 301
הצטרף: אפריל 2009

שליחה

dvb-acavish, אני מאוד מודה לך

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”