לא מצליח לאחד את קבצי ה-M2TS לקובץ בודד
אני רק טוען את הקובץ 00950 מוריד מה שמיותר ולוחץ על START MUXING.bariko כתב:Jepe
אבל יש לי שאלה חשובה. האם אתה זורק פנימה את קובץ 00950, מוריד את כל מה שמיותר ולוחץ על START MUXING?
או שאתה פועל בשיטה שהציע Guyezra , דהיינו לקחת את כל קבצי ה-M2TS ששייכים לפלייליסט 00950 ומוסיף אותם אחד אחד באמצעות לחצן JOIN?
דרך אגב, לא יודע אם יש לכך משמעות, אבל באיזה גרסה של tsMuxeR_ אתה משתמש? אצלי יש את גרסה 1.10.6...
אני משתמש באותה גירסה כמו שלך.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
Guyezra
הסרט לא שמור בשום תיקייה בעברית.
התיקייה היחידה בעברית שכנראה צדה את עיניך בתצלום שהצגתי, היא תיקייה שנמצאת על שולחן העבודה ובה שמורים הכתוביות.
מה שכן, הסרט היה שמור ביותר מדי תיקיות משנה, שבשם של אחד מהם היה מקף (-) ובשם של תיקייה אחרת היו נקודות.
אז ביטלתי את כל תיקיות המשנה, וגם הורדתי את כל התווים שעלולים להיות בעייתים, אבל לצערי גם זה לא עוזר.
שוב אותה הודעת שגיאה מתקבלת, ברגע שאני מכניס את קובץ 00950
Jepe
אם ככה הדבר היחיד שנראה לי כרגע שיכול לפתור את התעלומה, זה שהקובץ באמת פגום. זאת כאמור אנסה לבדוק מאוחר יותר.
אלא אם כן, יהיו לכם רעיונות נוספים
הסרט לא שמור בשום תיקייה בעברית.
התיקייה היחידה בעברית שכנראה צדה את עיניך בתצלום שהצגתי, היא תיקייה שנמצאת על שולחן העבודה ובה שמורים הכתוביות.
מה שכן, הסרט היה שמור ביותר מדי תיקיות משנה, שבשם של אחד מהם היה מקף (-) ובשם של תיקייה אחרת היו נקודות.
אז ביטלתי את כל תיקיות המשנה, וגם הורדתי את כל התווים שעלולים להיות בעייתים, אבל לצערי גם זה לא עוזר.
שוב אותה הודעת שגיאה מתקבלת, ברגע שאני מכניס את קובץ 00950
Jepe
אם ככה הדבר היחיד שנראה לי כרגע שיכול לפתור את התעלומה, זה שהקובץ באמת פגום. זאת כאמור אנסה לבדוק מאוחר יותר.
אלא אם כן, יהיו לכם רעיונות נוספים
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, בדקתי את הסרט באמצעות TMT3 ועל פניו, זה נראה תקין לגמרי.
כמובן שלא ישבתי לצפות בו מההתחלה ועד הסוף, כאשר אין כתוביות בעברית, אבל הקדימונים בהתחלה, התפריט הראשי, וגם הסרט עצמו (העברתי קטעים קדימה) –הכול עובד חלק, ללא שום דופי.
Guyezra
כנראה לא הסברתי עצמי היטב מקודם. לא מדובר בקובץ אחד שנותן את הודעת השגיאה.
פשוט כל קובץ שאני מכניס נותן מיד את הודעת השגיאה, ולא משנה אם מדובר בפלייליסט, או בקובץ M2TS.
אבל בסדר, רק לצורך ההמחשה, אני מעלה כאן את פרטי MEDIA INFO לגבי קובץ 00155, שהוא הראשון ברשימת קבצי ה-M2TS ששייכים לפלייליסט 00950:
[img2=550x412]http://i40.tinypic.com/r9e4qv.jpg[/img2]
כמובן שלא ישבתי לצפות בו מההתחלה ועד הסוף, כאשר אין כתוביות בעברית, אבל הקדימונים בהתחלה, התפריט הראשי, וגם הסרט עצמו (העברתי קטעים קדימה) –הכול עובד חלק, ללא שום דופי.
Guyezra
כנראה לא הסברתי עצמי היטב מקודם. לא מדובר בקובץ אחד שנותן את הודעת השגיאה.
פשוט כל קובץ שאני מכניס נותן מיד את הודעת השגיאה, ולא משנה אם מדובר בפלייליסט, או בקובץ M2TS.
אבל בסדר, רק לצורך ההמחשה, אני מעלה כאן את פרטי MEDIA INFO לגבי קובץ 00155, שהוא הראשון ברשימת קבצי ה-M2TS ששייכים לפלייליסט 00950:
[img2=550x412]http://i40.tinypic.com/r9e4qv.jpg[/img2]
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי. לא כל המידע נכנס בעמוד אחד, לכן אני מעלה כאן רק את החלק העליון.
אם יהיה צורך אעלה גם את ההמשך.
בבקשה:
[img2=550x412]http://i39.tinypic.com/9lip2t.jpg[/img2]
אם יהיה צורך אעלה גם את ההמשך.
בבקשה:
[img2=550x412]http://i39.tinypic.com/9lip2t.jpg[/img2]
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כאמור, זה הקובץהראשון ברשימת קבצי ה-M2TS ששייכים לפלייליסט 00950
אני בטוח שגם אצל jepe, הקובץ הזה קיים
אני בטוח שגם אצל jepe, הקובץ הזה קיים
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, עשיתי רימקס רק לאותו קובץ בודד, כאשר אני מוריד את כל פסי הקול והכתוביות המיותרים- והתהליך הצליח.
אז מה זה אומר?
איך אתה מציע שאמשיך מכאן?
אז מה זה אומר?
איך אתה מציע שאמשיך מכאן?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Guyezra
לא יאמן אבל הצליח, תודה ידידי
אמנם הודעת השגיאה "הקבועה" הופיעה מיד אחרי שהכנסתי את הפלייליסט 00950, אבל אחרי שהורדתי את כל המיותר (ולא הוספתי כתוביות חיצוניות)- הקידוד הושלם ללא תקלות.
עכשיו רק נותר לבדוק אם הסרט ירוץ כמו שצריך (אתה זוכר היה לי פעם מיקרה שבו הסנכרון אודיו-
תמונה השתבש במהלך הקידוד), וגם למצוא עבורו את הכתובית המתאימה.
מעניין למה הכתוביות הפריעו לתהליך. הרי עשיתי קידודים כאלה עם התוכנה כבר כמה פעמים, ולא היה לי בעיה להוסיף אפילו עשר כתוביות בעברית.
יכול להיות שזה בגלל אותה הודעה שגיאה, שלא הופיעה בסרטים אחרים.
kuku1000
אם הסרט מוצלח או לא, זה כמובן תלוי הרבה בטעם אישי. אבל אם גם אני אתאכזב ממנו, זה בוודאי יגנוז את הרעיון שלי לרכוש אותו.
כי מבחינה חזותית לפחות , הסרט נראה די מרשים (ממה שהספקתי לראות אתמול באמצעות TMT3)
לא יאמן אבל הצליח, תודה ידידי
אמנם הודעת השגיאה "הקבועה" הופיעה מיד אחרי שהכנסתי את הפלייליסט 00950, אבל אחרי שהורדתי את כל המיותר (ולא הוספתי כתוביות חיצוניות)- הקידוד הושלם ללא תקלות.
עכשיו רק נותר לבדוק אם הסרט ירוץ כמו שצריך (אתה זוכר היה לי פעם מיקרה שבו הסנכרון אודיו-
תמונה השתבש במהלך הקידוד), וגם למצוא עבורו את הכתובית המתאימה.
מעניין למה הכתוביות הפריעו לתהליך. הרי עשיתי קידודים כאלה עם התוכנה כבר כמה פעמים, ולא היה לי בעיה להוסיף אפילו עשר כתוביות בעברית.
יכול להיות שזה בגלל אותה הודעה שגיאה, שלא הופיעה בסרטים אחרים.
kuku1000
אם הסרט מוצלח או לא, זה כמובן תלוי הרבה בטעם אישי. אבל אם גם אני אתאכזב ממנו, זה בוודאי יגנוז את הרעיון שלי לרכוש אותו.
כי מבחינה חזותית לפחות , הסרט נראה די מרשים (ממה שהספקתי לראות אתמול באמצעות TMT3)
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

בהחלט צעד ענק, רק נקווה שלא יחזרו מקרים כאלה 
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב מסתבר שהשמחה הייתה מוקדמת.
בדקתי כרגע באמצעות MPC HC את קובץ ה-M2TS היחיד שנוצר לאחר הקידוד, והתוצאה- חושך מצרים.
חלק גדול מהסרט (הרצתי קטעים קדימה) יש מסך שחור ורק הסאונד נשמע ...
בדקתי כרגע באמצעות MPC HC את קובץ ה-M2TS היחיד שנוצר לאחר הקידוד, והתוצאה- חושך מצרים.
חלק גדול מהסרט (הרצתי קטעים קדימה) יש מסך שחור ורק הסאונד נשמע ...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה jepe
אנסה לחפש גרסה זו.
בכל אופן, אין לי מה להשתמש MPC-HC ,כי הנגן לא מוציא אצלי את פורמטי האודיו החדשים.
לכן האופציות זה TMT3 או HDX 1000
אנסה לחפש גרסה זו.
בכל אופן, אין לי מה להשתמש MPC-HC ,כי הנגן לא מוציא אצלי את פורמטי האודיו החדשים.
לכן האופציות זה TMT3 או HDX 1000