שכחתי לגמרי מהשרשור ההוא, לרגע עלה בי שמץ של תקווה..
הרסיבר נפלא אבל לא לכלול בו כזה פרט חיוני?
אידיוטי במקצת..
זה אומר שאפשר לחבר מכשיר נוסף ישירות לטלויזיה ואת הסאונד בנפרד לרסיבר
אופציה שניה
לחבר לאסיבר ובאותו סוג חיבור להוציא לטלויזיה ופשוט לעבור בין AV1 ל-AV2
יעבוד?
קודם כל, תמיכה בטכנולוגיות נוספות = רסיבר יקר יותר, כמובן שיש רסיברים שתומכים בכל מה שאתה רוצה אבל לא כולם צריכים את זה לכן יש כמה דגמים בשוק בכמה מחירים.
אופציה א' אפשרית אך מסרבלת - אם אתה מחבר מקור ישירות לטלויזיה זה אומר שאתה לא צריך המרה לסוג חיבור אחר, מה שאומר שאתה יכול פשוט לחבר לרסיבר
אופציה ב' היא בעצם מה שניסיתי לומר בשורה הקודמת ^ (מה גם שאם אתה מחבר ע"י אופציה א' כמה מקורות אתה גם צריך לברור בין הכניסות בטלויזיה)
המלצה שלי - נסה לחבר את כל המקורות ע"י אותו סוג חיבור. אם זה אפשרי זה פתר לך את כל הבעיות.
harari כתב:לגבי סוגיית האודיו דרך HDMI -
לי יש 1709, גם הוא אינו יודע להשמיע ברמקולים אודיו שהתקבל מHDMI אך הוא כן יודע למתג את אות האודיו ליציאת הHDMI.
הסיבה היא שהוא לא יודע לעשות כלום עם מה שמתקבל מכניסת הHDMI חוץ מלהעביר אותו כמו שהוא ללא עיבוד ליציאת הHDMI.
ציטוט מהחוברת :
the audio and video signals input to the AVR-1709's HDMI input connector are output unchanged from the HDMI output connector
מקווה שהסוגיה נפתרה.
...
אז אם אני מבין נכון - הרסיבר מקבל אות אודיו ווידאו מחיבור HDMI, אך לא יכול לעשות איתם כלום חוץ מלהעביר אותם הלאה (נגיד לטלווזיה) ולכן בעצם אין אפשרות לשמוע ברמקולים שמחוברים אליו (לרסיבר) אלא רק ברמקולים שמחוברים לטלווזיה לדוגמא ?