מסך lg 47lh50
-
shos2802
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
ביצעתי השוואה בין טלביזיה זו ל סמסונג 46 סדרה 610 . תמונה בערוץ 2 / 10 נראתה ב lg יותר נקיה ונעימה לעין . תמונה ב hd נראתה ב 2 הטלביזיות זהות .אני נוטה לכיוון ה lg . מה דעתכם ?
- MARTY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 129
לדעתי אתה צודק LG נראית יותר טוב בשידורים רגילים
יש עוד דגם שראיתי ואהבתי LG LH70 .
יש עוד דגם שראיתי ואהבתי LG LH70 .
-
shos2802
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
ואיך היא בשידורי HD ?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
shos2802,
כיום מסכים מקבילים של החברות המובילות בשוק מספקים פחות או יותר את אותה האיכות מתכני HD כך שמבחינתך המדד האמיתי הוא התמודדות עם תכנים רגילים כגון שידורי הטלויזיה.
כיום מסכים מקבילים של החברות המובילות בשוק מספקים פחות או יותר את אותה האיכות מתכני HD כך שמבחינתך המדד האמיתי הוא התמודדות עם תכנים רגילים כגון שידורי הטלויזיה.
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
lh50
לי יש את המסך הזה (לצערי ב42'...
) כבר כמה חודשים...
לדעתי בSD היא מעולה יחסית לLCD אחרים שיוצא לי לראות. למרות שקשה להשוות כי את המסכים שאני רואה בחנויות אז אין לי מושג איך הם מחוברים והאם החיבור עושה טוב או רע לטלויזיה שם.
אז אין לי תשובה השוואתית בשבילך איך המסך הזה לעומת זה. אני יכול להגיד לך רק שאני מאוד מרוצה מהLG הספציפית.
לדעתי בSD היא מעולה יחסית לLCD אחרים שיוצא לי לראות. למרות שקשה להשוות כי את המסכים שאני רואה בחנויות אז אין לי מושג איך הם מחוברים והאם החיבור עושה טוב או רע לטלויזיה שם.
אז אין לי תשובה השוואתית בשבילך איך המסך הזה לעומת זה. אני יכול להגיד לך רק שאני מאוד מרוצה מהLG הספציפית.