הסרט המועמד לאוסקר, "מטען הכאב", יוקרן גם בישראל, כך פורסם היום באתר הרשמי של רשת בתי הקולנוע 'לב'. מועד הבכורה שפורסם באתר הוא ה- 11 במרץ, ארבעה ימים לאחר שידורו של טקס האוסקר.
למרות תשע המועמדויות השונות של הסרט בטקס האוסקר הקרב לא פורסם עד כה על כוונת המפיצים הישראליים להקרין את הסרט בארץ, פרט להקרנה יחידה בחברת הלויין yes שמיועדת ליום שידור האוסקר. על עניין זה התרעמו מבקרי וחובבי קולנוע רבים, לאחר לחצים רבים נראה כי במחלקת ההפצה של קולנוע 'לב' החליטו לפעול ולהקרין את הסרט לקהל הרחב.
'מטען הכאב', בבימויה של קתרין ביגאלו, מגולל את סיפורה של יחידת חבלנים עילית בעיראק ומתמקד בסיפורם של שלושה חיילים השותפים לצוות. כאמור, הסרט מועמד לתשעה פרסי אוסקר וביניהם פרס הסרט הטוב ביותר, הבמאית הטוב ביותר, השחקן הראשי הטוב ביותר והתסריט הטוב ביותר. הסרט זכה בפרסים בטקס גלובוס הזהב ובטקסים חשובים אחרים של תעשיית הקולנוע, בהם טקס פרסי איגוד המפיקים וטקס פרסי BAFTA.
[/b]
"מטען הכאב" יוקרן בישראל החל מהשבוע הבא
-
RoyalVitz
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 438
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
לא מבין את ההתרגשות, לא סרט טוב, ואפילו מגוחך ומוגזם בשביל שסרט שכעיקרון מציג את המציאות.
אם זאת המציאות של הצבא האמריקאי בעיראק אני מופתע שיש להם עדיין חיילים בחיים.
אם זאת המציאות של הצבא האמריקאי בעיראק אני מופתע שיש להם עדיין חיילים בחיים.
- hazizo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
יותר מדי HYPE על הסרט.
לטעמי, שווה צפיה, אך לא שווה אוסקר.
לטעמי, שווה צפיה, אך לא שווה אוסקר.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78965
- שם מלא: עפר לאור
לא נפלתי מהסרט הזה.
לדעתי בישראל עושים סרטים חזקים הרבה יותר בתחום הזה של העשייה הקולנועית (בופור למשל).
לדעתי בישראל עושים סרטים חזקים הרבה יותר בתחום הזה של העשייה הקולנועית (בופור למשל).
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
את הסרט הזה לא ראיתי עדיין אבל מתוך רשימת 10 המועמדים לאוסקר ממה שראיתי, אף אחד לא ראוי ואני ראיתי 7 מתוך ה - 10: אווטאר, ממזרים חסרי כבוד, יהודי טוב, פרשס, מחוז 9, up, תלוי באוויר. זאת פשוט שנה מאד בינונית.
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
יהודי טוב - סרט משעמם לחלוטין.amir073 כתב:את הסרט הזה לא ראיתי עדיין אבל מתוך רשימת 10 המועמדים לאוסקר ממה שראיתי, אף אחד לא ראוי ואני ראיתי 7 מתוך ה - 10: אווטאר, ממזרים חסרי כבוד, יהודי טוב, פרשס, מחוז 9, up, תלוי באוויר. זאת פשוט שנה מאד בינונית....
באמת שנה חלשה..
Need more cowbell