שינוי מבני של רמקולים
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
ורים שמח לכולם.
ברשותי סט של סנטר + 2 רמקולי סראונד מתוצרת SHERWOOD. כל ה-3 רמקולים הם בעלי התנגדות של 4 אוהם. הסנטר מורכב מ-2 יחידות של 8 אוהם שמחוברות במקביל + טוויטר = 4 אוהם. הסראונדים הם בעלי יחידה של 4 אוהם + טוויטר = 4 אוהם.
ההתנגדות של הרמקולים אינה מתאימה לי מאחר ואני צריך סט עם התנגדות של 8 אוהם.
מאחר והיחידות של הסנטר והסראונדים זהות בגודלן הפיזי הייתי רוצה להחליף בין היחידות, ז"א שהסנטר יקבל 2 יחידות של 4 אוהם שיחוברו בטור = 8 אוהם כמו שרציתי, והסראונדים יקבלו כל אחד יחידה של 8 אוהם.
כך יתקבל סט שכל רמקול בעל התנגדות של 8 אוהם.
יש לי קרוס אובר ששוכב בצד, אולי אני אוסיף אותו לרמקול סנטר שאין לו אחד כזה אלא רק קבל HIGH PASS בשביל הטוויטר.
האם ההספק שהסנטר יכול לעמוד בו ירד כתוצאה ב- 50% (הכפלתי את ההתנגדות שלו פי 2) או שיש עוד שיקולים שצריך לקחת בחשבון?
ברשותי סט של סנטר + 2 רמקולי סראונד מתוצרת SHERWOOD. כל ה-3 רמקולים הם בעלי התנגדות של 4 אוהם. הסנטר מורכב מ-2 יחידות של 8 אוהם שמחוברות במקביל + טוויטר = 4 אוהם. הסראונדים הם בעלי יחידה של 4 אוהם + טוויטר = 4 אוהם.
ההתנגדות של הרמקולים אינה מתאימה לי מאחר ואני צריך סט עם התנגדות של 8 אוהם.
מאחר והיחידות של הסנטר והסראונדים זהות בגודלן הפיזי הייתי רוצה להחליף בין היחידות, ז"א שהסנטר יקבל 2 יחידות של 4 אוהם שיחוברו בטור = 8 אוהם כמו שרציתי, והסראונדים יקבלו כל אחד יחידה של 8 אוהם.
כך יתקבל סט שכל רמקול בעל התנגדות של 8 אוהם.
יש לי קרוס אובר ששוכב בצד, אולי אני אוסיף אותו לרמקול סנטר שאין לו אחד כזה אלא רק קבל HIGH PASS בשביל הטוויטר.
האם ההספק שהסנטר יכול לעמוד בו ירד כתוצאה ב- 50% (הכפלתי את ההתנגדות שלו פי 2) או שיש עוד שיקולים שצריך לקחת בחשבון?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

לא, הוא לא נכנס להגנה וגם לא מתחמם יותר מהרגיל, אני רוצה להמנע מלכתחילה מלהגיע למצב כזה , ואני מעדיף שכל הרמקולים יהיו בעלי התנגדות של 8 אוהם, לפחות זה מה שהמגבר דורש.
לגבי הקרוס, התקנתי אחד זהה לחלוטין ברמקול סנטר אחר שלא היה בו כלום וגם הוספתי טוויטר שהיה מחובר לקרוס גם במקור, והתוצאה היתה טובה מאוד לטעמי. הסנטר הנוכחי, הנפח שלו גדול בערך פי 2 ואני מאמין שהוא זהה בנפחו פחות או יותר לרמקול שממנו פורק הקרוס במקור.
לגבי הקרוס, התקנתי אחד זהה לחלוטין ברמקול סנטר אחר שלא היה בו כלום וגם הוספתי טוויטר שהיה מחובר לקרוס גם במקור, והתוצאה היתה טובה מאוד לטעמי. הסנטר הנוכחי, הנפח שלו גדול בערך פי 2 ואני מאמין שהוא זהה בנפחו פחות או יותר לרמקול שממנו פורק הקרוס במקור.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

החלטתי בינתיים לרדת מרעיון, אתמול בדקתי את היחידות של הרמקולים והיחידות של ה- 4אוהם הן חלשות יותר מהיחדות של ה 8 אוהם אז שום תועלת לא תצא מזה.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

רציתי שהרמקול סנטר יהיה 8 אוהם ולא 4 אוהם.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

לא, הוא לא נכנס, אך אני לא ניסיתי להעלות את העוצמה לרמה גבוהה מידי, אז אין לי אינדיקציה עדיין.