פוצץ המו"מ בין yes לנטוויז'ן לקראת השקת ה-VOD של yes
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אתה צריך להבין שה-HD מאד בעייתי.
אני גם מקווה לכמות גדולה יותר של תכנים ב-HD, אבל משיחה עם yes הבנתי שלהרבה לקוחות יש בעיה לצפות ב-HD.
במיוחד לכאלה שמחוברים במהירות איטית ו/או דרך מתאמים (כלומר לא ישירות לראוטר)
זה לא מעודד.
אני גם מקווה לכמות גדולה יותר של תכנים ב-HD, אבל משיחה עם yes הבנתי שלהרבה לקוחות יש בעיה לצפות ב-HD.
במיוחד לכאלה שמחוברים במהירות איטית ו/או דרך מתאמים (כלומר לא ישירות לראוטר)
זה לא מעודד.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לא כ"כ מהר,
זאת רק מסיבת עיתונאים.
זאת רק מסיבת עיתונאים.
איזה אידיוטים מנהלים את yes. לגבות 199 ש"ח על התקנה של שירות שאמור להיות פרת מזומנים עבורם. רק לפני חודש היה ראיון עם אחראית vod בהוט שסיפרה כמה שמדובר בסיפור הצלחה שמכניס עשרות מליונים בשנה. אז ככה רוצים להיכנס לתחום ב - yes? שיחפשו אותי בסיבוב. אני לא מתכוון לשלם שקל אחד על התקנה ואני אחיה טוב מאד גם בלי vod.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
amir073,
למי שיש ממיר yesMax HD וחיבור רשת באיזור, פשוט יכול לחבר את הממיר לרשת והוא מסודר - לא צריך טכנאי.
טכנאי זה רק אם הרשת זמינה בחדר אחר ואתה רוצה לקבל HOME PNA. שים לב שאתה מקבל בעצם את ה-HOME PNA בחינם כחלק מהביקור של הטכנאי (וזה שווה הרבה יותר מ-190 ש"ח...).
שימו לב שעלה המאמר שמסכם את שירותי ה-VOD של יס לעמוד הראשי.
למי שיש ממיר yesMax HD וחיבור רשת באיזור, פשוט יכול לחבר את הממיר לרשת והוא מסודר - לא צריך טכנאי.
טכנאי זה רק אם הרשת זמינה בחדר אחר ואתה רוצה לקבל HOME PNA. שים לב שאתה מקבל בעצם את ה-HOME PNA בחינם כחלק מהביקור של הטכנאי (וזה שווה הרבה יותר מ-190 ש"ח...).
שימו לב שעלה המאמר שמסכם את שירותי ה-VOD של יס לעמוד הראשי.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אבל אין תפריטי VOD. אם אני עכשיו מחבר את הממיר לראוטר שלי (ואני יכול לעשות את זה) אין לי VOD. לא מתוכנן להוריד את גרסת ה- VOD לכלל מנויי MaxHD - הגרסה שם יציבה הרבה יוצר מ- 14a הרגילה כיום.oferlaor כתב:amir073,
שימו לב שעלה המאמר שמסכם את שירותי ה-VOD של יס לעמוד הראשי....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

יציבה יציבה, אבל עפה לי פעמיים.
לפחות פעמיים הממיר אתחל את עצמו, לא נתקלתי בזה בעבר גם לא עם 147 או 14a
לפחות פעמיים הממיר אתחל את עצמו, לא נתקלתי בזה בעבר גם לא עם 147 או 14a
יש לי מקס HD. אין לי ראוטר קווי בבית בכלל. מה זה home pna ולמה זה כל כך שווה?oferlaor כתב:amir073,
שימו לב שעלה המאמר שמסכם את שירותי ה-VOD של יס לעמוד הראשי....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אז לא תוכל להתחבר לשירות VOD.
HPNA יאפשר לך להעביר רשת דרך קו טלפון/חשמל/כבל של yes.
אבל אם אין לך ראוטר, לא יהיה לך מה שיפצל את החיבור לאינטרנט בין המחשב ל-MAXHD ואני מניח שאתה מחזיק אינטרנט לא רק בשביל VOD
HPNA יאפשר לך להעביר רשת דרך קו טלפון/חשמל/כבל של yes.
אבל אם אין לך ראוטר, לא יהיה לך מה שיפצל את החיבור לאינטרנט בין המחשב ל-MAXHD ואני מניח שאתה מחזיק אינטרנט לא רק בשביל VOD
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לא הבנתי, יש לך ראוטר אלחוטי שאין לו פורטים קווים?
לא ידעתי שזה קיים
לא ידעתי שזה קיים
- oferlaor
- מנהל

smallville4r,
כאמור, את הגירסא הזו אפשר לקבל אם אתה נרשם לשירות (9.90 ש"ח לחודש עם זיכוי של 9.90 ש"ח עבור התוכן).
amir073,
כלומר, אתה צריך התקנת טכנאי. אם יש לך ראוטר אלחוטי אז אתה מסודר.
כאמור, את הגירסא הזו אפשר לקבל אם אתה נרשם לשירות (9.90 ש"ח לחודש עם זיכוי של 9.90 ש"ח עבור התוכן).
amir073,
כלומר, אתה צריך התקנת טכנאי. אם יש לך ראוטר אלחוטי אז אתה מסודר.
אגב, התשלום עבור ההתקנה הוא שערורייתי עוד יותר לאנשים כמוני שעברו למקס HD לפני כמה חודשים וכבר שילמו עבור ההתקנה שלו. אז עכשיו רוצים לקחת מהם עוד כסף על עוד התקנה, הפעם של VOD. מאד לא חכם בשעה שה - VOD של המתחרים לא גובה כסף על התקנה.
- oferlaor
- מנהל

amir073,
HomePNA יאפשר לך גם לחבר סטרימר או ציוד אחר ליד המסך במידה ותזדקק לזה.
לגבי ההתקנה, דיברנו עם סמנכ"ל השיווק של יס. ההתרשמות שלי היא שכרגע הם בעיקר מעוניינים להשתמש בשירות הזה בשביל למשוך לקוחות מ-HOT ולכן מודל התמחור הוא כזה. הזהרתי אותם מראש שהקהל של EARLY ADOPTERS לא יקבלו את ה-9.90 בברכה...
HomePNA יאפשר לך גם לחבר סטרימר או ציוד אחר ליד המסך במידה ותזדקק לזה.
לגבי ההתקנה, דיברנו עם סמנכ"ל השיווק של יס. ההתרשמות שלי היא שכרגע הם בעיקר מעוניינים להשתמש בשירות הזה בשביל למשוך לקוחות מ-HOT ולכן מודל התמחור הוא כזה. הזהרתי אותם מראש שהקהל של EARLY ADOPTERS לא יקבלו את ה-9.90 בברכה...