איזה אופי יש לסאונד שלו? אני אישית לא פוסל אף חברה מראש ואם סוני יתעלו על עצמם אז אשמח מאוד לשמוע על כך בתור אחד שרוצה לשדרג את הרסיבר שלו בקרוב. כרגע הכיוון שלי הוא אונקיו עד שתבוא חברה אחרת ותתן יותר תמורת הכסף (סאונד נטו, זה לא מעניין אותי כמה מצבי סאונד יש לו, מצידי שיהיה רק כפתור הדלקה ווליום).
איזה סוני זה?
הבאתי לאחרונה מארה"ב את ה STR DG1200, ואני תוהה אם בחרתי נכון. אני מרוצה מהסאונד שלו, ומרגיש הבדל מה Yamaha RX-V596 שהיה לי לפניו (נשארתי עם חמישה רמקולים דומים לאלה של פותח השירשור).
מה זה קשור ?
מה אתם נכנסים להיסטריה אחרי כל משפט שלי...ברור שאני מביע דעה
ומעבר לכך אני אפילו לא קרוב לאיזור הרכישה של 90 אחוז מהמבקרים פה...
ומעבר לכך...יש פה חלק נכבד מה " משתתפים בפורום " שאינו נטול אינטרסים ואם באמת הייתי רוצה אף אחד פה לא היה יודע שאני מהתחום
יעל ורפי רובין
Audio Shop
סנטר הגליל ראש פינה
מרכז מסחרי כפר ורדים
9979990 - 04
0544-610000
אני בסך הכל מביע דעה ..יש פה משתתפים שלא מפסיקים להמליץ על חנויות מתמחות ...ואם תבדוק טוב תראה שב "מקרה " ההמלצות שלהם על מוצרים שנמצאים בחנויות הללו בדיוק במבצע....סתם לידיעה אני עוסק בתחום בגלל שזאת האהבה שלי אבל זה לא עיקר הפרנסה שלי אני בכלל מגיע מתחום אחר...{ סתם אם אתה רוצה לדעת עוד קצת על מבנה המטוסים ..אפרופו טיסה } וממילא אף אחד לא באמת יודע פה מי אני ואיפה החנות שלי נמצאת..כך שבסופו של דבר אני רק ממליץ ולא מעבר
יעל ורפי רובין
Audio Shop
סנטר הגליל ראש פינה
מרכז מסחרי כפר ורדים
9979990 - 04
0544-610000