Project RPM1 מול --Thorens TD125
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אתמול קיבלתי את הפרוג'קט. פטיפון טוב, בהתחשב במחירו. שמעתי אצל חבר ת'ורנס. בשני המקרים דרך מגבר טרנזיסטורי. הפרוג'קט יותר "פתוח" בצליל, הת'ורנס יותר FLAT, שוב, לקנות ת'ורנס יד שניה אז רק ממקור טוב. הכוונתי לקנות ת'ורנס מאיזה דילר, אבל הבן אדם בכלל לא ענה למיילים ובטלפון הוא היה חסר סבלנות. המקום ממנו רכשתי את הפרוג'קט היו נחמדים מאוד, אפילו ארזו ושלחו את הפטיפון לבאר שבע עירי הרחוקה, שלא לדבר על היבואן, שהיה יותר מבסדר.
אם מישהו אומר לך "אתה מוזמן להתקשר לכל שאלה או בקשה", אז אצל מי תקנה, אצל ההוא שחסר סבלנות ולא עונה לך אפילו למיילים?
היי-אנד, שמיי אנד, שומעים נהדר, זה העיקר. יש לי גם סטנטון STR8 100 שהחלפתי לו את הזרוע לזרוע ארוכה-אודיופילית, אחרי כיוונונים, נשמע גם מצויין. הפטיפון הזה משמש אותי להעברות ושיחזורים, היות ויש לו 33-45-78 עם פיצ' של עד 25% שבתחום של ה-78 חשוב מאוד (עד לאמצע שנות העשרים המהירות לא הייתה אחידה, שלא לדבר על תקליטי CENTER START של חברת PATHE, שמהירותם 90-100 סל"ד וצריך לנחש לפי שמיעה מה הכי נכון).
כרגע אני שומע למשל, תקליט של האחים CARRION, ממקסיקו, משנת 1964, הרכב ששר גרסאות בספרדית ללהיטי התקופה. ה-PROJECT מעביר את ההלקטה (מונו), בצורה אוורירית, בסים טובים, הקולות בהירים, הסאונד פתוח. יצא ליל שמוע העברה לדיסק של אחד השירים, הדיסק נשמע "מת", בהחלט הישג לתקליט בן 46 שנה. יש הקלטות נהדרות מסוף שנות ה-50, במיוחד עבודת רימסטרינג שעשו לקונצרטים של טוסקניני ב-NBC, אני מאוד אוהב את ההקלטות של SUN RECORDS, החברה בה הקליט אלוויס פרסלי, משנות השישים יש תקליטי ויניל של החברות STAX ו-VOLT, ששום דיסק לא הצליח להשתוות אליהן.
יש גם הקלטות של חברת RCA מארגנטינה, במיוחד מ-1963 והלאה, במיוחד אלה שהוקלטו באולפני ION, שעדיין קיימים. היה לייבל רוק-בלוז בשם MANDIOCA, שגם הוציא וינילים מצויינים.
אם זה חומרים יותר ישנים, אז הקלטות אקוסטיות של חברת ERA, בעצם שלוחה של PARLOPHON של קארל לינדסטרום, שפעלה בין השנים 1909 עד 1917, היא הייתה למעשה אחת החברות העצמאיות הראשונות בארגנטינה שהקליטה דברים שחברות כמו COLUMBIA או VICTOR לא הקליטו.
אני מנחש שהפוסט הבא יהיה של YAIRF שישאל אם אני ממליץ על הגראמופון אינדונזי מ-1492.
שבכ שלום.
דני
אם מישהו אומר לך "אתה מוזמן להתקשר לכל שאלה או בקשה", אז אצל מי תקנה, אצל ההוא שחסר סבלנות ולא עונה לך אפילו למיילים?
היי-אנד, שמיי אנד, שומעים נהדר, זה העיקר. יש לי גם סטנטון STR8 100 שהחלפתי לו את הזרוע לזרוע ארוכה-אודיופילית, אחרי כיוונונים, נשמע גם מצויין. הפטיפון הזה משמש אותי להעברות ושיחזורים, היות ויש לו 33-45-78 עם פיצ' של עד 25% שבתחום של ה-78 חשוב מאוד (עד לאמצע שנות העשרים המהירות לא הייתה אחידה, שלא לדבר על תקליטי CENTER START של חברת PATHE, שמהירותם 90-100 סל"ד וצריך לנחש לפי שמיעה מה הכי נכון).
כרגע אני שומע למשל, תקליט של האחים CARRION, ממקסיקו, משנת 1964, הרכב ששר גרסאות בספרדית ללהיטי התקופה. ה-PROJECT מעביר את ההלקטה (מונו), בצורה אוורירית, בסים טובים, הקולות בהירים, הסאונד פתוח. יצא ליל שמוע העברה לדיסק של אחד השירים, הדיסק נשמע "מת", בהחלט הישג לתקליט בן 46 שנה. יש הקלטות נהדרות מסוף שנות ה-50, במיוחד עבודת רימסטרינג שעשו לקונצרטים של טוסקניני ב-NBC, אני מאוד אוהב את ההקלטות של SUN RECORDS, החברה בה הקליט אלוויס פרסלי, משנות השישים יש תקליטי ויניל של החברות STAX ו-VOLT, ששום דיסק לא הצליח להשתוות אליהן.
יש גם הקלטות של חברת RCA מארגנטינה, במיוחד מ-1963 והלאה, במיוחד אלה שהוקלטו באולפני ION, שעדיין קיימים. היה לייבל רוק-בלוז בשם MANDIOCA, שגם הוציא וינילים מצויינים.
אם זה חומרים יותר ישנים, אז הקלטות אקוסטיות של חברת ERA, בעצם שלוחה של PARLOPHON של קארל לינדסטרום, שפעלה בין השנים 1909 עד 1917, היא הייתה למעשה אחת החברות העצמאיות הראשונות בארגנטינה שהקליטה דברים שחברות כמו COLUMBIA או VICTOR לא הקליטו.
אני מנחש שהפוסט הבא יהיה של YAIRF שישאל אם אני ממליץ על הגראמופון אינדונזי מ-1492.
שבכ שלום.
דני
דני בלר
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
Oz אני עוד לא בן 50!. אני יליד ה-1 בנובמבר, תן לי עוד כמה חודשים של חסד!
יחד עם זאת, אני מספיק גדול לזכור את האירועים הבאים:
במעורפל מאוד - רצח קנדי.
ההצלחה של הביטלס.
הפיכה צבאית.
עוד הפיכה צבאית.
את חואן פרון חוזר.
את RUBBER SOUL כשיצא.
את מלחמת ששת הימים בשידורי רדיו של שליח רדיו ארגנטינה למזרח התיכון.
את אילנית באירוויוזיון.
את מגברי הטלווקס (בניתי אחד כזה בגיל 15 והוא עדייו עובד).
אבל עד גיל 50 יש לי עוד כמה חודשים. תן לי להרגיש עדיין ילד.
איזה שיפוצים אתה עושה ל-160?
שבת שפופרתית.
דני
יחד עם זאת, אני מספיק גדול לזכור את האירועים הבאים:
במעורפל מאוד - רצח קנדי.
ההצלחה של הביטלס.
הפיכה צבאית.
עוד הפיכה צבאית.
את חואן פרון חוזר.
את RUBBER SOUL כשיצא.
את מלחמת ששת הימים בשידורי רדיו של שליח רדיו ארגנטינה למזרח התיכון.
את אילנית באירוויוזיון.
את מגברי הטלווקס (בניתי אחד כזה בגיל 15 והוא עדייו עובד).
אבל עד גיל 50 יש לי עוד כמה חודשים. תן לי להרגיש עדיין ילד.
איזה שיפוצים אתה עושה ל-160?
שבת שפופרתית.
דני
דני בלר
- 0z23
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בוקר טוב דני
נותן לך 8 חודשים
של חסד
וגם מעבר לזה...
לגבי הטלווקס ניגן אצלי עד אמצע שנות ה80 היה גם דקדה sg
מאחר שנפרדתי מטורנס 145 וזרוע sme
למשך כמה שנים אזי רציתי לשמוע כמה תקליטים של NINO ROTA
לפני כמה חודשים קיבלתי כמעט במתנה טייפ סלילים ואת ה160
החלפת רצועה , שימון פנימי עדין כרגע כיוונים ומציאת מכסה יותר יפה
אולי בהמשך החלפת הבסיס
כן כן מגבר שפופרות quad classic שני מונו בלוקים ישנים ( נשמעים לי טוב... אולי לא כמו אצל אלי קאשי)
דרך אגב- מחפש פרה מנורות שיתאים
נותן לך 8 חודשים
וגם מעבר לזה...
לגבי הטלווקס ניגן אצלי עד אמצע שנות ה80 היה גם דקדה sg
מאחר שנפרדתי מטורנס 145 וזרוע sme
למשך כמה שנים אזי רציתי לשמוע כמה תקליטים של NINO ROTA
לפני כמה חודשים קיבלתי כמעט במתנה טייפ סלילים ואת ה160
החלפת רצועה , שימון פנימי עדין כרגע כיוונים ומציאת מכסה יותר יפה
אולי בהמשך החלפת הבסיס
כן כן מגבר שפופרות quad classic שני מונו בלוקים ישנים ( נשמעים לי טוב... אולי לא כמו אצל אלי קאשי)
דרך אגב- מחפש פרה מנורות שיתאים