בחירת רמקולים ומגבר למערכת!!

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
nono_mwasi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

ארז תודה לכל האנשים "וגם לך" שבאמת עוזרים לי לבחור רמקולים ומגבר כמו שצריך ושלא אפול בידי אנשים שרוצים לדחוף כל מיני מוצרים שאני לא מכיר או שיש להם אותם במלאי.
חוץ מזה נכון שהאנשים פה מציעים מגוון של רמקולים בסביבות התקציב שלי אבל אני לא יכול לעשות השוואה בין הרמקולים ששמעתי ובין רמקולים שלא שמעתי.
אני לא נעול על קליפש ולא על בוירס וילקנז אני פשוט שמעתי התרשמתי אני יכול לעשות השוואה ביניהם אפילו כבר להחליט מה אני רוצה מבינהם עד אשר אשמע עוד כמה רמקולים בתקציב שלי ושירשימו אותי. זה לא שאני נעול או משהו.
בהתחלה כשבקשתי הצעות לגבי מגבר ורמקולים נתתי תקציב בסביבות 5000ש"ח ואז שקראתי קצת בפורום בכל מיני שרשורים הבנתי שאני לא יכול להוציא מגבר ורמקולים טובים ב5K. עכשיו אני חושב שאני מכפיל את הסכום ל10K בכדי שאוכל לקנות משהו קצת יותר טוב מב5K.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #22 

נו, אז הציעו לך כבר מקומות טובים ומקצועיים שמחזיקים מגוון מכובד .
היית בהם ?

לאחר שתבקר בהם, תשמע, תתרשם ותשתף אותנו ברשמיך, תוכל לקבל הכוונה ודעות של חברים בהתחשב במה שמוצא חן בעיניך.
מה לעשות, אין תחליף לשמיעה אישית ולכן לא מומלץ לשמוע רק שני דגמים ולהחליט ביניהם (שזה בדיוק מה שיש בתגובה הקודמת שלך).

בהצלחה,
ארז

horngad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

המלצה על מגבר ורמקולים

שליחה #23 

יש בלוחות רמקולים ומגברים ששוה לשמוע למשל רמקול של paradigm-60 תוריד במחיר רמקולים טובים

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #24 

בהתחלה כשבקשתי הצעות לגבי מגבר ורמקולים נתתי תקציב בסביבות 5000ש"ח ואז שקראתי קצת בפורום בכל מיני שרשורים הבנתי שאני לא יכול להוציא מגבר ורמקולים טובים ב5K. עכשיו אני חושב שאני מכפיל את הסכום ל10K בכדי שאוכל לקנות משהו קצת יותר טוב מב5K.[/quote]

נכון, השאלה היא האם אתה מתייחס בכלל להמלצות ובודק אותם כי אחרת חבל על הזמן של כולם.
האם בדקתה את הרמקול הזה בהשוואה לדגמים ש"בחרתה":
http://www.stereophile.com/floorloudspe ... 06monitor/

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”