ארז תודה לכל האנשים "וגם לך" שבאמת עוזרים לי לבחור רמקולים ומגבר כמו שצריך ושלא אפול בידי אנשים שרוצים לדחוף כל מיני מוצרים שאני לא מכיר או שיש להם אותם במלאי.
חוץ מזה נכון שהאנשים פה מציעים מגוון של רמקולים בסביבות התקציב שלי אבל אני לא יכול לעשות השוואה בין הרמקולים ששמעתי ובין רמקולים שלא שמעתי.
אני לא נעול על קליפש ולא על בוירס וילקנז אני פשוט שמעתי התרשמתי אני יכול לעשות השוואה ביניהם אפילו כבר להחליט מה אני רוצה מבינהם עד אשר אשמע עוד כמה רמקולים בתקציב שלי ושירשימו אותי. זה לא שאני נעול או משהו.
בהתחלה כשבקשתי הצעות לגבי מגבר ורמקולים נתתי תקציב בסביבות 5000ש"ח ואז שקראתי קצת בפורום בכל מיני שרשורים הבנתי שאני לא יכול להוציא מגבר ורמקולים טובים ב5K. עכשיו אני חושב שאני מכפיל את הסכום ל10K בכדי שאוכל לקנות משהו קצת יותר טוב מב5K.
בחירת רמקולים ומגבר למערכת!!
-
nono_mwasi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
נו, אז הציעו לך כבר מקומות טובים ומקצועיים שמחזיקים מגוון מכובד .
היית בהם ?
לאחר שתבקר בהם, תשמע, תתרשם ותשתף אותנו ברשמיך, תוכל לקבל הכוונה ודעות של חברים בהתחשב במה שמוצא חן בעיניך.
מה לעשות, אין תחליף לשמיעה אישית ולכן לא מומלץ לשמוע רק שני דגמים ולהחליט ביניהם (שזה בדיוק מה שיש בתגובה הקודמת שלך).
בהצלחה,
ארז
היית בהם ?
לאחר שתבקר בהם, תשמע, תתרשם ותשתף אותנו ברשמיך, תוכל לקבל הכוונה ודעות של חברים בהתחשב במה שמוצא חן בעיניך.
מה לעשות, אין תחליף לשמיעה אישית ולכן לא מומלץ לשמוע רק שני דגמים ולהחליט ביניהם (שזה בדיוק מה שיש בתגובה הקודמת שלך).
בהצלחה,
ארז
המלצה על מגבר ורמקולים
יש בלוחות רמקולים ומגברים ששוה לשמוע למשל רמקול של paradigm-60 תוריד במחיר רמקולים טובים
בהתחלה כשבקשתי הצעות לגבי מגבר ורמקולים נתתי תקציב בסביבות 5000ש"ח ואז שקראתי קצת בפורום בכל מיני שרשורים הבנתי שאני לא יכול להוציא מגבר ורמקולים טובים ב5K. עכשיו אני חושב שאני מכפיל את הסכום ל10K בכדי שאוכל לקנות משהו קצת יותר טוב מב5K.[/quote]
נכון, השאלה היא האם אתה מתייחס בכלל להמלצות ובודק אותם כי אחרת חבל על הזמן של כולם.
האם בדקתה את הרמקול הזה בהשוואה לדגמים ש"בחרתה":
http://www.stereophile.com/floorloudspe ... 06monitor/
נכון, השאלה היא האם אתה מתייחס בכלל להמלצות ובודק אותם כי אחרת חבל על הזמן של כולם.
האם בדקתה את הרמקול הזה בהשוואה לדגמים ש"בחרתה":
http://www.stereophile.com/floorloudspe ... 06monitor/