עם כל הכבוד לאילן - הבנתו ועזרתו. בכל זאת, בתור קוראים קשה שלא לחטוף שוק מהנאמר בתרד הזה, לאו דווקא מהאירוע עצמו - אלא מהגישה ודרך המחשבה, זה פשוט מפחיד.
תירוצים עצמיים וחשיבה אגואיסטית הם דבר שמסוכן לחברה, זה מתחיל בבמבה וביסלי ונגמר באלוהים יודע מה. שום חברה לא תוכל להתנהל בצורה תקינה אם ככה יחשבו אזרחיה.
כן צריך להתרעם על זה כל פעם שנתקלים בזה ואין כאן שום קשר לפרופורציות.
אז הציעו פה גישות לעזור כדי לצאת כמה שפחות מאוכזב ואני אוסיף עוד אחת שלא הזכירו שעלולה למנוע עוד אכזבה ועוגמת נפש:
אמרת לנו שמה שקנית זה "לא". אז לפני שאתה פועל בסגנון משימה בלתי אפשרית או קונה עוד משהו: יש משהו שאתה יודע שמבחינתך הוא "כן" ?
אולי אתה פשוט לא בכיוון ופועל מתוך רגש שלא מוביל לשום מקום.
אני היתי צריך להעלות את התקציב פי 4 עד שמצאתי רמקול שלא היתי מאוכזב ממנו וזה גם לקח המון זמן ועצבים - ככה זה.
ואני רוצה לחדד עוד עצה שהזכירו פה. אתה לא היחיד שזה קורה לו - בעולם האוזניות זה קורה כל הזמן ואנשים פשוט התרגלו לקנות, לנסות, למכור ולהחליף. זה גם די נפוץ שקונים כמה אוזניות אם הן לא יקרות כי אי אפשר לדעת אם תאהב את זה או לא אם לא ניסית לפחות כמה ימים טובים. את מה שלא רוצים מוכרים.
ואין כאן שום הפסד - ההפסד מהעצבים ועוגמת הנפש הוא גדול הרבה יותר - לכן בפועל אתה מרוויח מדרך פעולה כזו (אל תשכח שקנית את האוזניות למטרת הנאה, כל חוסר הנאה שנובע מהתהליך שעשית בעצמך - משול להפסד של כסף. - פשוט הא

).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000