איך אפשר להרוס אוזניות?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #21 

sam22 כתב:Ilyan,
זרקת רמזים
מי נראה לך מהמגיבים כאן לא מגיב בדר"כ?
יש אולי אחד שהוא לא ותיק כאן
וזכותו המלאה להגיב לכל נושא שנראה לו
...
אני דיברתי על הפורום הזה ספציפית. אם בנאדם שלא פעיל פה בדר"כ ואין לו מה לתרום לדיון חוץ מOT של צדקנות נטו אז כבר עדיף לא להגיב. זו דעתי ואני לא ארחיב בעניין.

dbx22, שים לב שאפילו אם תהרוס את האוזנייה במסגרת האחריות כנראה שפשוט יחליפו אותה בחדשה אלא אם נגמר המלאי- לא סביר. לדעתי עדיף לך לנסות להלביש עליהם סליבים ארוכים יותר מהסנטדרטיים שיאפשרו יותר מרווח מאיזור האפרכסת (נו האיזור בכניסה לתעלת האוזן אנערף), לדוגמא: comply T-500 או אולי Tri-flange.
אם אתה בכל זאת רוצה לנסות להרוג אותן דבר איתי בפרטי, זה עדיין לא בדיוק חינוכי לדון בזה בפורום ציבורי.

Mope
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 404
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

dbx22 כתב:גם נוחות וגם איכות הסאונד.
שמתי סליבים מאוזניות אחרות שיש לי שיושבות מצויין באוזן ובאוזניות האלה זה עדיין לא עוזר. גוף האוזניה עצמה, הפלסטיק, גדול מדי, וכאילו האוזניה מגבילה את עצמה בלהכנס לאוזן.
והסאונד גם לא משהו בכלל. באסים חלשים מאוד.
...
אולי איכות הסאונד תשתפר עם החלפת הנגן?
איזה נגן יש לך?

אגב
אני גם רוצה לשאול מה יכול להרוס אוזניות, לא בשביל להרוס אלא לדעת כיצד לשמור עליהן.

dbx22 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #23 

למאור, אפילו אם אני מחזיק את האוזניות בתוך האוזניים בזמן שהן מנגנות וככה כביכול יש אטימה מושלמת, עדיין יש סאונד גרוע.
זאת פשוט אוזניה גרועה.
לmope, יש לי אייפוד טאצ', אבל ניסיתי גם דרך המחשב, וגם דגם סאנדיסק סנסה, ובכולם שומעים גרוע.

sdekalo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 440
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #24 

אולי פשוט תלך לחנות או תתקשר לשירות לקוחות ותסביר להם את הבעייה ותסביר עם שאתה חייל והכל ושאתה ממש לא מרוצה מהם.
דרך אגב, כמה זמן עבר?
אם זה באמת רשת גדולה ותגיד להם שאתה מוכן להוסיף כסף אני מאמין שהם יענו לך בחיוב.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #25 

sdekalo כתב:אולי פשוט תלך לחנות או תתקשר לשירות לקוחות ותסביר להם את הבעייה ותסביר עם שאתה חייל והכל ושאתה ממש לא מרוצה מהם.
דרך אגב, כמה זמן עבר?
אם זה באמת רשת גדולה ותגיד להם שאתה מוכן להוסיף כסף אני מאמין שהם יענו לך בחיוב.
...
ואם לא תמיד אפשר לדרוש בתקיפות שיחליפו אותם מיד :מכונת יריה: :)

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #26 

ומכיוון שאין התאמה מוחלטת ואין אטימה, כמובן שאין באסים.
...
תזמין ב EBAY אוזניות V MODA. מומלצות מאוד למי שאוהב באסים.

10$+ משלוח...
http://cgi.ebay.com/V-Moda-Bass-Freq-Ro ... 5ad1d3fe03

אני שילמתי לפני יותר משנה כ-120 ש"ח והם שווים גם כפול מזה, באחריות.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #27 

עם כל הכבוד לאילן - הבנתו ועזרתו. בכל זאת, בתור קוראים קשה שלא לחטוף שוק מהנאמר בתרד הזה, לאו דווקא מהאירוע עצמו - אלא מהגישה ודרך המחשבה, זה פשוט מפחיד.
תירוצים עצמיים וחשיבה אגואיסטית הם דבר שמסוכן לחברה, זה מתחיל בבמבה וביסלי ונגמר באלוהים יודע מה. שום חברה לא תוכל להתנהל בצורה תקינה אם ככה יחשבו אזרחיה.
כן צריך להתרעם על זה כל פעם שנתקלים בזה ואין כאן שום קשר לפרופורציות.

אז הציעו פה גישות לעזור כדי לצאת כמה שפחות מאוכזב ואני אוסיף עוד אחת שלא הזכירו שעלולה למנוע עוד אכזבה ועוגמת נפש:

אמרת לנו שמה שקנית זה "לא". אז לפני שאתה פועל בסגנון משימה בלתי אפשרית או קונה עוד משהו: יש משהו שאתה יודע שמבחינתך הוא "כן" ?
אולי אתה פשוט לא בכיוון ופועל מתוך רגש שלא מוביל לשום מקום.
אני היתי צריך להעלות את התקציב פי 4 עד שמצאתי רמקול שלא היתי מאוכזב ממנו וזה גם לקח המון זמן ועצבים - ככה זה.

ואני רוצה לחדד עוד עצה שהזכירו פה. אתה לא היחיד שזה קורה לו - בעולם האוזניות זה קורה כל הזמן ואנשים פשוט התרגלו לקנות, לנסות, למכור ולהחליף. זה גם די נפוץ שקונים כמה אוזניות אם הן לא יקרות כי אי אפשר לדעת אם תאהב את זה או לא אם לא ניסית לפחות כמה ימים טובים. את מה שלא רוצים מוכרים.
ואין כאן שום הפסד - ההפסד מהעצבים ועוגמת הנפש הוא גדול הרבה יותר - לכן בפועל אתה מרוויח מדרך פעולה כזו (אל תשכח שקנית את האוזניות למטרת הנאה, כל חוסר הנאה שנובע מהתהליך שעשית בעצמך - משול להפסד של כסף. - פשוט הא :) ).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”