ה Popcorn Hour A-200 הגיע
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46439
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
נדב,
מבנה של Blu-ray Rip מורכב משלל קבצים ותיקיות שונות. הסרט עצמו יושב על קבצי m2ts. במידה ומפעילים ישירות את הסרט ללא התפריטים, לא מתקיימת תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים.
כיום, אין שום סיבה לעשות שימוש בקבצים בדידים כאלו ולא במבנה המלא של הריפ.
מבנה של Blu-ray Rip מורכב משלל קבצים ותיקיות שונות. הסרט עצמו יושב על קבצי m2ts. במידה ומפעילים ישירות את הסרט ללא התפריטים, לא מתקיימת תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים.
כיום, אין שום סיבה לעשות שימוש בקבצים בדידים כאלו ולא במבנה המלא של הריפ.
Re: שאלה חשובה לפני רכישת A-200.....
קוביס כתב:השאלה היא כמה אצטרך לשלם על משלוח לכתובת בארה"ב וחשוב יותר: מה עלויות המיסוי בארה"ב????????
נגיד פה... אני מבין שפרט למכשיר ולמשלוח יהיה עלי לשלם עוד 30-35% מיסים, אני רוצה לחסוך את זה (או לפחות חלק מזה) בכך שאזמין לשם.
![]()
תודה רבה למגיבים!...
אני מבין שאף אחד לא בעניין.?.....???
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קוביס,
במהלך ההזמנה תוכל לקבל מחיר משלוח מדוייק לפי היעד.
המיסים כמדומני אמורים להיות זהים.
במהלך ההזמנה תוכל לקבל מחיר משלוח מדוייק לפי היעד.
המיסים כמדומני אמורים להיות זהים.
ziv_r,
אם אין שום סיבה שלא להשתמש במבנה BD RIP מלא אז למה התמיכה הזאת בפורמטי אודיו מתקדמים עבור M2TS בדידים חסרה לך?
יכול להיות שקבצי M2TS בדידים שוקלים הרבה פחות ממבנה BD RIP מלא ?
(כאלה שאולי כוללים אודיו 2CH בלבד)
אני יכול להגיד לך שלי אישית הרבה יותר חשוב הוידאו עצמו מאשר האודיו, מערכת האודיו שלי מורכבת מסטאפ של 3.1 רמקולים עם אפשרות להוסיף עוד 2 רמקולים אחוריים (כרגע לא קיימים משיקולי נוחות).
אם אין שום סיבה שלא להשתמש במבנה BD RIP מלא אז למה התמיכה הזאת בפורמטי אודיו מתקדמים עבור M2TS בדידים חסרה לך?
יכול להיות שקבצי M2TS בדידים שוקלים הרבה פחות ממבנה BD RIP מלא ?
(כאלה שאולי כוללים אודיו 2CH בלבד)
אני יכול להגיד לך שלי אישית הרבה יותר חשוב הוידאו עצמו מאשר האודיו, מערכת האודיו שלי מורכבת מסטאפ של 3.1 רמקולים עם אפשרות להוסיף עוד 2 רמקולים אחוריים (כרגע לא קיימים משיקולי נוחות).
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היכולת הזאת חסרה לי מכיוון שיש הרבה אנשים שלא איכפת להם מתפריטים ולכן משתמשים בקבצי m2ts בדידים. הם עושים זאת כנראה מסיבה הסטורית, יכולת קריאת ריפים מלאים של Blu-ray לא קיימת הרבה זמן ולכן אנשים התרגלו להוריד רק קבצי m2ts בדידים וצברו כאלה. ניתן להבין את התסכול שלהם כאשר הם מגיעים לנגן את הקבצים ולא מקבלים את התמיכה הצפויה.
מבחינת ההבדל במשקל הקבצים, הדבר תלוי כותר, יש כאלו עם הרבה תוספות ולכן ההבדל גדול. בכותרים אחרים, ההבדל זעום. בכל מקרה, מומלץ תמיד להחזיק את הריפ המלא.
אני כבר ממזמן לא דואג ליכולות שחשובות רק עבורי.
מבחינת ההבדל במשקל הקבצים, הדבר תלוי כותר, יש כאלו עם הרבה תוספות ולכן ההבדל גדול. בכותרים אחרים, ההבדל זעום. בכל מקרה, מומלץ תמיד להחזיק את הריפ המלא.
אני כבר ממזמן לא דואג ליכולות שחשובות רק עבורי.
אוקי, קיבלתי את שלי
בינתים הכל נראה טוב.
מה שמוזר לי זה שאין מתג כיבוי וכשהסטרימר ב standby המאוורר עובד ללא הפסקה..
זה תקין ? נשמע לי לא סביר שהוא יעבוד כל עוד יש מתח..
מה שמוזר לי זה שאין מתג כיבוי וכשהסטרימר ב standby המאוורר עובד ללא הפסקה..
זה תקין ? נשמע לי לא סביר שהוא יעבוד כל עוד יש מתח..