ניגון פורמטים חדשים ב WMP12 בעזרת FFDSHOW

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #61 

עדכון: הצלחנו לנגן אצל חיים גם True-HD וגם DTS-HD/MA במחשב מבוסס אינטל Clarkdale!! :)

עשינו את זה עם MPC HC + FFDShow בעזרת המדריך ש-uri120 הביא, במערכת הפעלה ווינדוס 7 של 64 ביט ו-Shark007 (כלומר, לא התקנו בנפרד FFDShow).

תהליך ההתקנה עבור מערכת 64 ביט (הסדר של התקנה או הסרה של החבילות של Shark חשוב מאוד!):

1. הסרת גירסה ישנה יותר של Shark007 של 64 ביט, מתוך תוכנת ההגדרות שהופעלה כמנהל - Administrator.
2. הסרת גירסה ישנה יותר של Shark007 של Windows 7, מתוך תוכנת ההגדרות שהופעלה כמנהל.
3. התקנת Shark007 ל-Windows 7, גירסה 2.3.6.
4. התקנת Shark007 עם x64 components, גירסה 2.4.0.
5. התקנת MPC HC גירסת SVN x64 אחרונה (מהלינק לאתר הרוסי שיש במדריך ההוא), לפני כן הסרנו את ה-MPC HC הרשמי מאוגוסט 2009.
6. הפעלת תוכנת ההגדרות של 32 ביט של שארק כמנהל, הפעלת FFDShow audio decoder והגדרה על פי המדריך.
7. אותו דבר עבור ה-64 ביט.
8. הפעלת MPC HC כמנהל, והגדרת הפילטרים על פי המדריך.

לא היה שום צורך ב-PATCH של ה-EDID (מחשב אינטל Clarkdale עם לוח אם מבוסס H55 ורסיבר פיוניר LX71).

אני חוזר וממליץ לכולם לא להתקין על HTPC ייעודי מערכת הפעלה של 64 ביט! מיותר ומייגע (אם כי עובד).

בהצלחה! (Y)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

uri120 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 347
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #62 

כיף לשמוע!
אני שמח שהצלחתם :D :D :D :D :D

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #63 

דורון תודה רבה על התמיכה והסובלנות
כן ירבו אנשים כמוך (Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #64 

מועדפת BIG TIME
(Y)

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #65 

pixies כתב:עדכון: הצלחנו לנגן אצל חיים גם True-HD וגם DTS-HD/MA במחשב מבוסס אינטל Clarkdale!! :)

עשינו את זה עם MPC HC + FFDShow בעזרת המדריך ש-uri120 הביא, במערכת הפעלה ווינדוס 7 של 64 ביט ו-Shark007 (כלומר, לא התקנו בנפרד FFDShow).

תהליך ההתקנה עבור מערכת 64 ביט (הסדר של התקנה או הסרה של החבילות של Shark חשוב מאוד!):

1. הסרת גירסה ישנה יותר של Shark007 של 64 ביט, מתוך תוכנת ההגדרות שהופעלה כמנהל - Administrator.
2. הסרת גירסה ישנה יותר של Shark007 של Windows 7, מתוך תוכנת ההגדרות שהופעלה כמנהל.
3. התקנת Shark007 ל-Windows 7, גירסה 2.3.6.
4. התקנת Shark007 עם x64 components, גירסה 2.4.0.
5. התקנת MPC HC גירסת SVN x64 אחרונה (מהלינק לאתר הרוסי שיש במדריך ההוא), לפני כן הסרנו את ה-MPC HC הרשמי מאוגוסט 2009.
6. הפעלת תוכנת ההגדרות של 32 ביט של שארק כמנהל, הפעלת FFDShow audio decoder והגדרה על פי המדריך.
7. אותו דבר עבור ה-64 ביט.
8. הפעלת MPC HC כמנהל, והגדרת הפילטרים על פי המדריך.

לא היה שום צורך ב-PATCH של ה-EDID (מחשב אינטל Clarkdale עם לוח אם מבוסס H55 ורסיבר פיוניר LX71).

אני חוזר וממליץ לכולם לא להתקין על HTPC ייעודי מערכת הפעלה של 64 ביט! מיותר ומייגע (אם כי עובד).

בהצלחה! (Y)
...
תודה על השיתוף.

גם אני הצלחתי לבסוף, גרסת ה MPC החדשה אצלי סדרה את ה DTS HD MASTER.

מה שכן הייתי שמח אם הייתם משתפים את צילומי מסך ההגדרות של ה SHARK שעובד בתצורה הנוכחית, הגדרות קול, וידאו ועם איזה ספליטר אתה משתמש.
האם גם ניסיתם קובץ MKV עם פס אודיו חדש ?
ובכלל האם אתם משתמשים במקודד וידאו הפנימי של ה MPC להכל או שהגדרתם את מקודד הוידאו של ה FFDSHOW ב EXTERNAL FILTERS.

יש פשוט כל כך הרבה אופציות, לי לדוגמא אחרי הרבה משחקים עם כל מיני דברים עד שלבסוף הסאונד עבד ללא בעיה הוידאו משום מה התחיל לזייף בכל סוג של קובץ, תמונה לא חלקה וקופצת לעיתים.

אני עכשיו לפני פרמוט והייתי רוצה לנסות למזער התקנות בחדשה.

תודה מראש,
שי

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #66 

אני אנסה בהמשך השבוע להשיג מחיים צילומים של ההגדרות כמו שהן עכשיו.

האם אתה בטוח שסטרים הוידאו בקובץ ה-MKV שלך מקודד בצורה המאפשרת פענוח חומרה? ההרגשה שלי היא שהקובץ לא מקודד טוב ואז פענוח תוכנה מופעל במקום פענוח חומרה. בדוק מהי צריכת ה-CPU כשהקובץ הזה מתנגן.

הטיפ שלי לגבי הפירמוט - תתקין מערכת הפעלה בגירסת 32 ביט ולא גירסת 64 ביט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #67 

pixies כתב:אני אנסה בהמשך השבוע להשיג מחיים צילומים של ההגדרות כמו שהן עכשיו.

האם אתה בטוח שסטרים הוידאו בקובץ ה-MKV שלך מקודד בצורה המאפשרת פענוח חומרה? ההרגשה שלי היא שהקובץ לא מקודד טוב ואז פענוח תוכנה מופעל במקום פענוח חומרה. בדוק מהי צריכת ה-CPU כשהקובץ הזה מתנגן.

הטיפ שלי לגבי הפירמוט - תתקין מערכת הפעלה בגירסת 32 ביט ולא גירסת 64 ביט.
...
אתה זריז

בעניין ה MKV וזה כולל כאלו "רגילים" ללא פורמטים חדשים, ניסיתי הרבה, כולם סובלים מאותה תופעה שלא היתה עד שעניין הסאונד הסתדר. יש לי חשדות בנושא הספליטר אבל עדיין לא בטוח.

בנושא ה CPU ישר הסתכלתי והוא לא מתאמץ, לא עובר את 20% בפיקים של מאמץ.

בנושא ה 32BIT ל HTPC....ברור , אני מזוכיסט אבל גם לי יש גבולות :)

אמתין למדריכון שלך כמו רבים אחרים אני מתאר.

אחלה יום
שי

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #68 

טוב בהתקנה החדשה הכל עובד פיקס :D

ללא SHARK רק, FFDSHOW + MPC

ע"פ המדריך המדובר.

השאלה שנותרה לי היא, היות ולא התקנתי HAALI SPLITTER על המחשב (פעם ראשונה בהיסטוריה) אני משתמש בספליטר הפנימי של ה MPC.

ב HAALI יכולתי לשים את ה EMBEDDED SUBTITLES על OFF ואז רק ה EXTERNAL SRT היה עולה.

במקרה של ה MPC אני פשוט לא מצליח למצוא דרך לעשות זאת.

אני יודע שקצת סטיתי מנושא השרשור אבל היות ויש פה כבר כמה משתמשי MPC בעל כורחם (רוצים לראות נורית נדלקת ברסיבר !!!)

תודה,
שי

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”