אכזבה מ-QUAD 12L2
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
MartinHSabag כתב:Nir547,
עכשיו זה עושה יותר שכל.....
אני מקווה שעכשיו ברור לך שאתה לא יכול לקנות שום מגבר מבלי שתשמע אותו בשילוב עם הרמקולים שלך, כן?...
זו לא הקניה הראשונה שלי. הפתיע אותי מאוד שהמרנץ נשמע לא טוב. המרנץ חובר למגוון רמקולים וניגן סה"כ בסדר.
עם הקוואד הוא נשמע בפירוש לא טוב.
לגבי הרוקסן, אבדוק אצל אייל. אשאיל אותו ממנו לבדיקה.
-
Nir547
- חבר פעיל במיוחד

יחסית לרסיברים אחרים המרנץ לא רע בסטריאו. מה שכן, הDAC של המרנץ ממש מחורבן.yairf כתב:איכשהו אותי זה לא הפתיע...
המרנץ יחסית לארקאם? שמיים וארץ.
זה לא הבדל קטן כמו שחשבתי (או שחושבים אצל השכנים). זה הבדל גדול. מאוד.
Nir547 כתב:יחסית לרסיברים אחרים המרנץ לא רע בסטריאו. מה שכן, הDAC של המרנץ ממש מחורבן.yairf כתב:איכשהו אותי זה לא הפתיע...
זה לא הבדל קטן כמו שחשבתי (או שחושבים אצל השכנים). זה הבדל גדול. מאוד....
הסאונד של המרנץ מאוד משעמם לטעמי (שמעתי אותו עם רמקולים של KEF ), מאוד לא מרגש ויבש. יש הבדל עצום באיכות בין מרנץ לארקם ובגלל זה אני לא מתפלא שיש שינויי משמעותי בסאונד במקרה שלך. באיזה כבלים אתה משתמש?
-
Nir547
- חבר פעיל במיוחד

הסאונד של המרנץ אכן נוטה למשעמם ולא "תוקפני" כמו הימהה.zeev78 כתב:Nir547 כתב:יחסית לרסיברים אחרים המרנץ לא רע בסטריאו. מה שכן, הDAC של המרנץ ממש מחורבן.yairf כתב:איכשהו אותי זה לא הפתיע...
הסאונד של המרנץ מאוד משעמם לטעמי (שמעתי אותו עם רמקולים של KEF ), מאוד לא מרגש ויבש. יש הבדל עצום באיכות בין מרנץ לארקם ובגלל זה אני לא מתפלא שיש שינויי משמעותי בסאונד במקרה שלך. באיזה כבלים אתה משתמש?...
הכבלים של הרמקולים שלי של מונסטר - SuperFlat mini. קיבלתי אותם ממש מזמן. אני לא מייחס לכבלים חשיבות עליונה, בפרט אחרי ההלם שתפס אותי בבוקר.
לדעתי (אולי אני טועה), קשה לי להאמין שכבלים ישנו דראסטית את הסאונד כמו ההגברה.
Nir547 כתב:הסאונד של המרנץ אכן נוטה למשעמם ולא "תוקפני" כמו הימהה.zeev78 כתב:Nir547 כתב:יחסית לרסיברים אחרים המרנץ לא רע בסטריאו. מה שכן, הDAC של המרנץ ממש מחורבן.yairf כתב:איכשהו אותי זה לא הפתיע...
הסאונד של המרנץ מאוד משעמם לטעמי (שמעתי אותו עם רמקולים של KEF ), מאוד לא מרגש ויבש. יש הבדל עצום באיכות בין מרנץ לארקם ובגלל זה אני לא מתפלא שיש שינויי משמעותי בסאונד במקרה שלך. באיזה כבלים אתה משתמש?...
הכבלים של הרמקולים שלי של מונסטר - SuperFlat mini. קיבלתי אותם ממש מזמן. אני לא מייחס לכבלים חשיבות עליונה, בפרט אחרי ההלם שתפס אותי בבוקר.
לדעתי (אולי אני טועה), קשה לי להאמין שכבלים ישנו דראסטית את הסאונד כמו ההגברה....
השינויי לא יהיה דרסטי כמו מגבר חדש אבל אתה תקבל במה יותר רחבה ובאס יותר הדוק עם הCS122 .
בעבר הרחוק שהתחלתי לחקור את נושא האודיו וצברתי מלאי מכובד של כבלים (הסקרנות לא הרגה את החתול אבל היא עלתה לו הרבה כסף) נסיתי להחליף כבלים של מונסטר בערוץ הסנטר ל CS122 וההבדלים היו גדולים. הסאונד היה הרבה יותר נעים לאוזן ומפורט יותר. אם יש לך מישהו שיכול להשאיל לך את הכבלים אני מציע לך לנסות.
http://www.vandenhul.com/userfiles/docs ... t_2005.pdf
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
יופי !!!
הנה מצאת גם סיבה וגם הפתרון !!!
הנה מצאת גם סיבה וגם הפתרון !!!
Re: האם זה רמקול חדש?
נכון.menr כתב:אם כן, נשמע שהוא צריך BRAKE IN...
בנוסף - ה 12 של קוואד (הדור החדש או הקודם? נדמה לי שבשנה שעברה הם שינו את ה 12) אמורים להיות רמקולים מצויינים. לעומת זאת, המגבר של מרנץ הוא לא יותר מבסדר, אולי בסדר +. המקור שלך הוא המחשב, שיכול להיות שכרטיס הקול שלו לא יכול להפיק אקסטרא מהרמקולים. העובדה שהרמקולים נשמעו מצויין כשבחנת אותם מראה "שיש להם את זה" אז השוני הוא בהבדלים באקוסטיקה, המגבר והמקור - ויכול להיות שגם בסינרגיה.
-
Nir547
- חבר פעיל במיוחד

Re: האם זה רמקול חדש?
מדובר ב 12L2 החדש. אגב, היו הבדלים לא מעטים בינו לבין הקודם - 12L.אובססיבי כתב:נכון.menr כתב:אם כן, נשמע שהוא צריך BRAKE IN...
בנוסף - ה 12 של קוואד (הדור החדש או הקודם? נדמה לי שבשנה שעברה הם שינו את ה 12) אמורים להיות רמקולים מצויינים. לעומת זאת, המגבר של מרנץ הוא לא יותר מבסדר, אולי בסדר +. המקור שלך הוא המחשב, שיכול להיות שכרטיס הקול שלו לא יכול להפיק אקסטרא מהרמקולים. העובדה שהרמקולים נשמעו מצויין כשבחנת אותם מראה "שיש להם את זה" אז השוני הוא בהבדלים באקוסטיקה, המגבר והמקור - ויכול להיות שגם בסינרגיה....
הרסיבר של מרנץ בכלל לא רע בסטריאו. יחסית הוא די בסדר.
כרגע אני במסע חיפושים אחר מגבר משולב וDAC נורמלי. בעצתו של יאיר, אני אזמין את הVALAB ואשלח אותו אליו לניתוח קצר.
אעדכן.