Ron Jeremy - פרונו פחות גרוע ממשחקי מחשב אלימים

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73284
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3159 פעמים

שליחה #21 

Malcontent כתב:אי אפשר לבטל את הדברים האלה? זה נשמע כמו מאפיין של משחק שמנסה להתנהל בזמן אמת.
אני רגיל לדברים האלה מפיינל פנטזי 12. שם היית צריך לתכנת לכל דמות את ההתנהגות שלה, וחלק מצבירת הניסיון הייתה קבלה של תנאים ופקודות חדשים. זה ממש היה מיני קורס בתכנות AI :)
...
זה היה קיים במשחקים הקודמים שלהם (למשל Neverwinter Nights ונגזרותיו), אבל שם זה ענה על החוקים/כללים של D&D ככה שזה היה לי טבעי לחלוטין. פה צריך ללמוד מחדש ודי מאפס איך לנהל את כל הקרבות וכנראה שאני כבר לא מספיק פתוח לזה. אני הייתי די מתוסכל בהרצה הראשונה של המשחק (הקרב עם העוג בראש המגדל פשוט היה הקש ששבר את גב הגמל - רק אח"כ הבנתי שאני פשוט לא מנצל נכון את היכולות של הדמויות כי אני לא מכיר אותם טוב מספיק). שיחקת ב DRAGON AGE ד"א?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #22 

טרם - אני משתדל לא לשחק ביותר מדי RPG במחשב/קונסולות, כי זה לוקח כל כך הרבה זמן. למרות המשפט הזה, כן שיחקתי ב Fallout 3 לאחרונה, ואני אמור לקבל בימים הקרובים את Demon's Souls.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73284
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3159 פעמים

שליחה #23 

כשתחשק במשחק אל תשכח לרשום את חוות דעתך, אני מתלבט לגבי המשחק הזה (בעיקר בגלל שכ ו ל ם אומרים שהוא קשה מידיי ומצריך המון השקעה) ומכיוון שיש לנו טעם די קרוב אשמח לשמוע ממך מה אתה חושב.

idanb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #24 

Malcontent כתב:אי אפשר לבטל את הדברים האלה? זה נשמע כמו מאפיין של משחק שמנסה להתנהל בזמן אמת.
אני רגיל לדברים האלה מפיינל פנטזי 12. שם היית צריך לתכנת לכל דמות את ההתנהגות שלה, וחלק מצבירת הניסיון הייתה קבלה של תנאים ופקודות חדשים. זה ממש היה מיני קורס בתכנות AI :)
...
אני מתנצל מראש אם אני מתפרץ לדיון סמי פרטי אבל הוא גם מעניין וגם נוגע לליבי עד מאוד.

אני מאוד מסכים עם Huber שעם הגיל יש פחות חשק ללמוד שיטות חדשות של חוקים.
מצד שני מערכת הסקריפטים ב FFXII הייתה חכמה מאוד ואיפשרה חופש מכל המיקרו ניהול של דמויות במהלך קרב.
ההגבלה על כמות ההוראות והמגוון קצת הפריע לי - באופן אידיאלי הייתי שמח לראות מעין שפת סקריפט פשוטה להגדרת התנהגות דמות ( עם אפשרות אוטומטית למי שלא מעוניין בזה כמובן)
בכל קטעי ה farming ב FFXII פשוט רצתי ונתתי לדמויות להסתדר לבד ובמהלך משחק רגיל אתה פנוי יותר לניהול של הקרב.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”