מקרנים כמו בקולנוע

מקרנים קידמיים - Front Projector.
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #61 

אזרה,

איזו הגזמה :) עם משקפיים ביתיים מהדור הנוכחי ממש, אבל ממש, לא רואים כמו קולנוע...

ההבדל הוא שמיים וארץ.

בדור הנוכחי של מקרנים, הדרך היחידה להגיע לביצועים כאלה זה שימוש בשני מקרנים עם ממיר פולאריות. עדיין לא ראיתי קופסאת המרה כמו שיש למקרני קולנוע למטרות ביתיות. לדעתי זה יהיה כבר מובנה לתוך מקרנים בדור הבא.

פיתרון אפשרי נוסף שאני רואה הוא מקרנים דו ראשיים בדומה למקרני ה-CRT ("בארקו") הישנים עם שלוש קרניים יהיו בעצם מקרנים שיהיו להם שני ראשים בשני הצדדים (עם כיול לייזר בדומה לכיול פוקוס אוטומטי שיש כיום) כאשר כל אחד יהיה בפולאריות שונה. עדיין לא ראינו הכרזות של כאלה אבל זה פיתרון כ"כ מתבקש שאין ספק שנראה כאלה.

Prevost
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #62 

אזרה כתב:

Prevos

שידרוג של חצי מיליון שקל הוא לא דבר של מה בכך ,אם היה מתבצע שידרוג כזה ,כולנו היינו שומעים עליו מזמן.
...
עם עובדות אי אפשר להתווכח, למה לא עשו מזה קרקס תקשורתי איני יודע, מה שכן שדרוג של חצי מיליון שקל שאם לא תבצע אפילו למורת רוחך יגרום לכך שלא יוכלו לראות אצלך סרטים הוא הכרחי מכורח הנסיבות...
ודווקא זכורה לי סוג של יציאה לעיתונות כשהביאו את המקרן הדיגיטלי הראשון לעזריאלי לפני כשנה, הוא סלל את הדרך לרבים אחריו.

קובי_ג
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #63 

הביאו את המקרן הדיגיטלי הראשון לעזריאלי לפני כשנה, הוא סלל את הדרך לרבים אחריו.
...
אני מקווה שהרבים לא יסיימו כמוהו, מעניין באמת מה עשו איתו אחרי שסגרו את הקולנוע בעזריאלי

Prevost
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #64 

קובי_ג כתב:
הביאו את המקרן הדיגיטלי הראשון לעזריאלי לפני כשנה, הוא סלל את הדרך לרבים אחריו.
...
אני מקווה שהרבים לא יסיימו כמוהו, מעניין באמת מה עשו איתו אחרי שסגרו את הקולנוע בעזריאלי
...
תבקר בבאר שבע ובקריון

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”