שרשור בדיקות לחסימת P2P - טורנטים חוקיים בלבד
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
בדיקה שביצעתי לפני כמה דקות
[img2=550x315]http://i875.photobucket.com/albums/ab31 ... 9-2205.png[/img2]
[img2=550x315]http://i875.photobucket.com/albums/ab31 ... 9-2205.png[/img2]
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
למיטב הבנתי הבדיקות האלו יאבדו מתוקפן ברגע שספקיות החיבוריות יגדירו תנאים שיסירו המגבלות או ההגבלות מהשרתים מהם מורידים הקבצים, כך שהן לא יחולו עליהן וניתן יהיה להוריד מהם ללא סינון או הגבלת מהירות, או שאני טועה ואשמח אם יתקנו אותי
-
sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
שניה קצת סדר בבלגן.l33cher כתב:7,כמה VPSים רצים במקביל לשלך על השרת? אתה מקבל 100מגהביט כ-ל הזמן (ולשתי הצדדים) ?
איך המהירות ממנו בחיבור בודד לארץ? אני וחבר חושבים להשכיר אבל עד היום היינו נעולים בארץ מכיוון שרק מפה ברוב הזמן אפשר לקבל מקסימום מהירות בחיבור בודד (שהינו כל הרעיון,כי אם רוצים להוריד קובץ ב20852058205 חיבורים אפשר להשאר עם RS\טורנטים\אמיול ושות')
תודה מראש...
א.אין קשר בין הVIRTUAL PRIVATE SERVER שאני שוכר, לשרתים אחרים. אף אחד לא רץ במקביל. כל שרת בפני עצמו.
ב. מקבלים 100 מגהביט כל הזמן, אבל שוב תלוי מאיפה אתה מוריד. לגבי UPLOAD , גם זה תלוי כמה מורידים ממך.
השירות שאני שוכר, עולה 17 אירו לחודש שזה הכי זול שאני מכיר. אבל החסרונות הם שברגע שאתה מוריד על 12MBPS הUPLOAD נחנק, ולכן צריך להגביל את זה ל5MBPS כדי לקבל ממוצע של 3-4 מגה לשניה בUPLOAD.
אני מדבר איתך על טורנטים. לא על הורדות מראפידשר וכדומה שם המהירות אמורה להיות סימטרית כי זה HTTP
ג. העברת חומר בFTP לארץ מתבצעת במהירות מקסימלית , אלא אם הספקית חוסמת גם את המהירות בפרוטוקול הזה.
אם אתה רוצה שרת שבו תרצה גם לקווץ לRAR במטרה להרוויח UPLOAD בראפידשר, תצטרך משהו יותר חזר שגם עולה יותר מ17 אירו.
אבל אם אתה לא מתעסק בקיווצים, אז גם שרת חלש מבחינת ביצועי חומרה ועומסים, יספיק לך בהחלט.
-
sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
שניה קצת סדר בבלגן.l33cher כתב:7,כמה VPSים רצים במקביל לשלך על השרת? אתה מקבל 100מגהביט כ-ל הזמן (ולשתי הצדדים) ?
איך המהירות ממנו בחיבור בודד לארץ? אני וחבר חושבים להשכיר אבל עד היום היינו נעולים בארץ מכיוון שרק מפה ברוב הזמן אפשר לקבל מקסימום מהירות בחיבור בודד (שהינו כל הרעיון,כי אם רוצים להוריד קובץ ב20852058205 חיבורים אפשר להשאר עם RS\טורנטים\אמיול ושות')
תודה מראש...
א.אין קשר בין הVIRTUAL PRIVATE SERVER שאני שוכר, לשרתים אחרים. אף אחד לא רץ במקביל. כל שרת בפני עצמו.
ב. מקבלים 100 מגהביט כל הזמן, אבל שוב תלוי מאיפה אתה מוריד. לגבי UPLOAD , גם זה תלוי כמה מורידים ממך.
השירות שאני שוכר, עולה 17 אירו לחודש שזה הכי זול שאני מכיר. אבל החסרונות הם שברגע שאתה מוריד על 12MBPS הUPLOAD נחנק, ולכן צריך להגביל את זה ל5MBPS כדי לקבל ממוצע של 3-4 מגה לשניה בUPLOAD.
אני מדבר איתך על טורנטים. לא על הורדות מראפידשר וכדומה שם המהירות אמורה להיות סימטרית כי זה HTTP
ג. העברת חומר בFTP לארץ מתבצעת במהירות מקסימלית , אלא אם הספקית חוסמת גם את המהירות בפרוטוקול הזה.
אם אתה רוצה שרת שבו תרצה גם לקווץ לRAR במטרה להרוויח UPLOAD בראפידשר, תצטרך משהו יותר חזק שגם עולה יותר מ17 אירו.
אבל אם אתה לא מתעסק בקיווצים, אז גם שרת חלש מבחינת ביצועי חומרה ועומסים, יספיק לך בהחלט.
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 25/12/2009 5:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מה חבילת תיעדוף עסקית אומרת? לשלם יותר בשביל לקבל את מה שקיבלתי עד עכשיו? לא חושב שזה הוגן, אפילו שכבר חבל על השיחות, אני יתקשר אליהם נמאס כבר.mrgadgets כתב:יש על זה שרשור ענק.hananmori12 כתב:אוקיי אז ככה,
השעה 6 בבוקר, הרגשתי איטיות והרצתי בדיקה באתר SPEEDTEST והנה התוצאה:
מה אפשר לעשות?
נמאס כבר....
הפתרון הוא שדרוג לחבילת תעדוף עסקית או מעבר ל018/014 (הפתרון שאני מעדיף יותר)....
וההתחייבות מסתיימת לי החודש + חודש חינם שהם חייבים, מה שאומר שבסוף ינאור אני יכול לעזוב אותם, נראה מה יהיה עד אז אבל כנראה שננסה את 018.