100% שבפורט שונה מ MKV כיוון ש PS3 לא תומך בפורמט הנ"ל ולכן כול כאב הראש עם תוכנת ה PMS9xcalibur9 כתב:למה לקשקש סתם?haiman0 כתב:אני לא יודע מה איתכם ,אני מעתיק את קבצי MKV לPS3 והם עובדים והם גם כוללים תרגום נצמד
וזהו התהליך:
התוכנהPS3 MEDIA SERVER
ראוטר חוטי
העתקה
ובום הם עובדים וזורמים ואני לא צריך להתעצבן כי פעם הם נתקעים ופעם הם עובדים
אז אולי לעוד אנשים זה עובד כך,אבל למי שלא ,שתדעו שזה אופציה
לוקח טיפת זמן תלוי בקובץ ,אבל זה משתלם...
ה-PS3 לא קורא MKV. אתה אולי העברת קבצי VOB מומרים....
Playstation Media Server - המדריך המלא
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
תקשיב טוב
למה שאני אומר
אני יודע שאומרים
אבל
אצלי זה עובד
הכל עם סיומת MKV
אז מה אתה מלמד אותי או אני אותך
אני אומר לך מה קורה אצלי
ואתה מתווכח איתי אם אני צודק
מה האינטרנס שלי
לפגוע או ליידע
העובדה שאני מצליח לראות קבצי MKV עם תרגדום בתוך הסרט או הסדרה ומבלי לעערב את התוכנה
MKV2VOB
אז?
איך אתה מסביר את זה?
למה שאני אומר
אני יודע שאומרים
אבל
אצלי זה עובד
הכל עם סיומת MKV
אז מה אתה מלמד אותי או אני אותך
אני אומר לך מה קורה אצלי
ואתה מתווכח איתי אם אני צודק
מה האינטרנס שלי
לפגוע או ליידע
העובדה שאני מצליח לראות קבצי MKV עם תרגדום בתוך הסרט או הסדרה ומבלי לעערב את התוכנה
MKV2VOB
אז?
איך אתה מסביר את זה?
רבותיי, לא לריב.. מה שהפעולה הזו עושה זה למעשה המרה מקדימה תוך העתקה לPS. במקום לנגן תוך כדי ההמרה, הוא ממיר קודם ומעתיק. כך אין בעיה של קירטועים לעולם... זה פשוט לוקח הרבה זמן.
בנוגע לכרטיס המסך.. מן הסתם גם כרטיסי המסך של AMD (לשעבר ATI) תומכים בפענוח HD, צריך להוריד מקודד בשם Unified Video Decoder, בהנחה שכרטיס המסך שלך לא ישן מדי. אני לא יודע אם המקודד הזה עובד עם PMS, אבל יש סיכוי סביר שכן ושווה לנסות.
אם לא, אין לך ברירה אלא לשדרג משהו במחשב.
בנוגע לכרטיס המסך.. מן הסתם גם כרטיסי המסך של AMD (לשעבר ATI) תומכים בפענוח HD, צריך להוריד מקודד בשם Unified Video Decoder, בהנחה שכרטיס המסך שלך לא ישן מדי. אני לא יודע אם המקודד הזה עובד עם PMS, אבל יש סיכוי סביר שכן ושווה לנסות.
אם לא, אין לך ברירה אלא לשדרג משהו במחשב.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לעתים רחוקות מחשב ישן יתמוך כמו שצריך במעבד חדש, וכרטיס מסך הוא הרבה פעמים לא זול. אני אישית בחרתי בסטרימר על פני שידרוג המחשב, ואני לא מצטער לרגע.קרמריקה כתב:לקנות סטרימר? לא עדיף לקנות כרטיס מסך או מעבד?
לי יש כרטיס של AMD, אבל ככל הנראה הוא לא משתתף בקידוד, אז המעבד אחרי אוברקלוקינג כנראה פשוט מספיק חזק לעניין הזה....
כרטיס מסך תומך CUDA סביר שיעשה את העבודה בקלות עולה 300 ש"ח.
אם הלוח שלו הוא שקע AM2 ולא 939, הוא יכול לקנות במקום זאת מעבד בעלות של 300 ש"ח ומטה.
אם השקע הוא 939 ולא רוצים לשדרג כרטיס מסך, החלפת מעבד + לוח + זכרונות שיבצעו את העניין בקלות תעלה פחות מ1000 ש"ח.
שום בעיה לשדרג בכל מקרה ומעבר לאופציית הסטרימינג בזול יותר מרוויחים ביצועים משופרים בשימושים האחרים במחשב.
אם הלוח שלו הוא שקע AM2 ולא 939, הוא יכול לקנות במקום זאת מעבד בעלות של 300 ש"ח ומטה.
אם השקע הוא 939 ולא רוצים לשדרג כרטיס מסך, החלפת מעבד + לוח + זכרונות שיבצעו את העניין בקלות תעלה פחות מ1000 ש"ח.
שום בעיה לשדרג בכל מקרה ומעבר לאופציית הסטרימינג בזול יותר מרוויחים ביצועים משופרים בשימושים האחרים במחשב.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
זה קרה לי כשהתקנתי את PMS על גבי גרסא קודמת.qsysopr כתב:לא יודע מה עשיתי.... ( לדעתי כלום ) אבל יוצא לי רק רעש נוראי במקום במקום קול ומוסיקה.
יש לציין כי DVD מתוך ה- PS שומעים רגיל וטוב .
עזרה מישהו !?...
נסה להתקין בתיקיה חדשה.
ועוד דבר, למיטב הבנתי זה יכול לקרות כשהמערכת מחוברת ל-PS3 דרך HDMI.