תגובות לביקורת: הספר השלישי של חולית - קבלו את DUNE PRIME 3
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כל כותר סיפור אחר.
בחרנו שנינו בכותר ספציפי. מן הסתם המתישים ביותר זה דיסני.
אני הולך למדוד את G-FORCE במהלך היום, התחושה שלי היא שבשביל לראות את הפריים הראשון של הסרט צריך לקחת בסביבות חצי שעה...
יש מיליון טריילרים, BD-J שנטען בכמה רמות, תפריטים כבדים ועוד אלף עונשים.
דיסני לא מבינים שדווקא בסרטים של הילדים צריך לעשות את זה זריז ?!
בחרנו שנינו בכותר ספציפי. מן הסתם המתישים ביותר זה דיסני.
אני הולך למדוד את G-FORCE במהלך היום, התחושה שלי היא שבשביל לראות את הפריים הראשון של הסרט צריך לקחת בסביבות חצי שעה...
יש מיליון טריילרים, BD-J שנטען בכמה רמות, תפריטים כבדים ועוד אלף עונשים.
דיסני לא מבינים שדווקא בסרטים של הילדים צריך לעשות את זה זריז ?!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
oferlaor כתב:עדכון המאמר: סוף סוף קיבלתי כונן בלוריי תקין ולאחר בדיקות ממושכות (אני ממשיך לבדוק אותו גם בימים הקרובים, אבל רציתי לעדכן) הכל נראה 100%
המאמר עודכן (הקטעים הישנים מסומנים כמחוקים בכדי שתדעו מה השתנה).
Batnun,
ה-HDX BD-1 כולל כונן חיצוני, נראה לי פיתרון מסורבל ביותר....
מה לגבי תשובה על השאלות, השארת אותי במתח:
רשמת שהוא מגיע עם מעבד מבוסס סיגמא 8654 באתר החברה רשום Processor: Sigma Designs 8642
האם הנתון שרשמת הוא העדכני ביותר ורק באתר החברה זה לא מעודכן?
מה ההבדלים בין המעבדים? ז"א האם כמו שרשמת לעומת הC-200 יש כ20 שניות עיקוב בניגון בלוריי או שזה מתבטא בעוד שיפורים.
ואם היית צריך לקנות היום מי היית קונה? C-200 או HDI , הכל נכון ביחס לקושחות האחרונות.
אותה שאלה לזיו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש טעות במאמר. אכן המעבד הוא 8642 ולא כפי שהיה רשום.
סדרה 865X חלשה יותר מה-864X.
בין 8642 ל-8643 ההבדל העיקרי הוא היעוד (ה-2 מיועד לנגני בלוריי, ה-3 למזרימדיות, העלות שונה והתמיכה מצד סיגמא שונה לכל נושא הבלוריי. מבחינה טכנית ל-2 יש רק יכולות MACROVISION שאין ב-3).
סדרה 865X חלשה יותר מה-864X.
בין 8642 ל-8643 ההבדל העיקרי הוא היעוד (ה-2 מיועד לנגני בלוריי, ה-3 למזרימדיות, העלות שונה והתמיכה מצד סיגמא שונה לכל נושא הבלוריי. מבחינה טכנית ל-2 יש רק יכולות MACROVISION שאין ב-3).
מה ההבדלים בין המעבדים? ז"א האם כמו שרשמת לעומת הC-200 יש כ20 שניות עיקוב בניגון לבוריי או שזה מתבטא בעוד שיפורים.
הבדלי מעבדים.
לצ'יפים"יפים של סיגמא אם מספר אי זוגי בסוף חסרה תמיכה ב MACROVISION כלומר תוכן מוגן (בלו רי וDVD ) לא ניתן לנגן דרך יציאת קומפוזיט (לא עבדה גדולה).
הבדל מספרי ב DMIPS בין מעבדי 863X ל864X הוא עצום (פי 4 ). מהירות ביצוע יישומי JAVA גבוהה עוד יותר פי 4.29
P.S לא ראיתי שמישהו נגע בביעות LOADERS בעלי מפתח AACS מסוג C ?
הבדלי מעבדים.
לצ'יפים"יפים של סיגמא אם מספר אי זוגי בסוף חסרה תמיכה ב MACROVISION כלומר תוכן מוגן (בלו רי וDVD ) לא ניתן לנגן דרך יציאת קומפוזיט (לא עבדה גדולה).
הבדל מספרי ב DMIPS בין מעבדי 863X ל864X הוא עצום (פי 4 ). מהירות ביצוע יישומי JAVA גבוהה עוד יותר פי 4.29
P.S לא ראיתי שמישהו נגע בביעות LOADERS בעלי מפתח AACS מסוג C ?
- parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
"...נטול הפורמטים האודיופילים (DVD-A ו-SACD). אם אינכם זקוקים לפורמטים הנ"ל (אני לא) אז זה כל מה שיש לכם להפסיד עם המכשיר הזה"
האם המכשיר אינו יכול לפענח את תוכן כזה או כלל אינו מסוגל לקרוא דיסקים כאלו?
האם חיבור אופטי לרסיבר שמסוגל להתמודד עם הפורמטים הנ"ל יספק את היכולות הללו?
האם יש קונפיגורציה שתגרום למכשיר זה להוות "נגן אוניברסלי" ולמנוע את הצורך בנגן CD/DVD נוסף לצידו?
תודה,
אבי
האם המכשיר אינו יכול לפענח את תוכן כזה או כלל אינו מסוגל לקרוא דיסקים כאלו?
האם חיבור אופטי לרסיבר שמסוגל להתמודד עם הפורמטים הנ"ל יספק את היכולות הללו?
האם יש קונפיגורציה שתגרום למכשיר זה להוות "נגן אוניברסלי" ולמנוע את הצורך בנגן CD/DVD נוסף לצידו?
תודה,
אבי
אני מתלבט האם לקנות מזרמידיה + נגן בלו רי יעודי (נניח פיוניר b120) או לקנות את ה-DUNE PRIME 3 .
1. לא הצלחתי להבין האם היכולות של ה-DUNE PRIME 3 מתחרות בכאלה של נגן בלו רי יעודי (לדוגמא - פיוניר b120)?
2. האם ניתן לשלוט בו עם ההרמוני (harmony one)?
3. יש חנות בתל אביב שמוכרת אותו?
תודה,
אריאל
1. לא הצלחתי להבין האם היכולות של ה-DUNE PRIME 3 מתחרות בכאלה של נגן בלו רי יעודי (לדוגמא - פיוניר b120)?
תודה,
אריאל
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
1.ה DUNE מנגן את רוב הדיסקים של הבלו רי , אבל כבר נתקלתי במצבים שהDUNE לא ניגן סרטי בלו רי ו DVDarielb כתב:אני מתלבט האם לקנות מזרמידיה + נגן בלו רי יעודי (נניח פיוניר b120) או לקנות את ה-DUNE PRIME 3 .
תודה,
אריאל...
שנגן ייעודי כן ניגן.
2. ניתן לשלוט על ה DUNE עם הרמוני ללא שום בעייה.
3. לא רשאי להפנות או להמליץ על מקום רכישה
4. עם התקנת PATCH מתאים מהאינטרנט ה DUNE ינגן דיסקים מכל אזור אחרי שינוי אזור ללא הגבלה.