ביי ביי Nokia e90 ...שלום ל Nokia n900
אני גם שוקל לקנות את המכשיר בארה"ב. האם ניתן להקליד בעברית עם המקלדת הפיסית? (בהנחה שאני לומד את מיקום המקשים בעל פה...). בנוסף, התוסף עברית למכשיר מסב גם את התפריטים וכו', או מהווה רק מקלדת ווירטואלית בעברית?
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
עדיין לא ניתן להקליד עברית במקלדת הפיזית (רק במקלדת הוירטואלית עם התוסף)בועזון כתב:אני גם שוקל לקנות את המכשיר בארה"ב. האם ניתן להקליד בעברית עם המקלדת הפיסית? (בהנחה שאני לומד את מיקום המקשים בעל פה...). בנוסף, התוסף עברית למכשיר מסב גם את התפריטים וכו', או מהווה רק מקלדת ווירטואלית בעברית?...
תפריטים רק באנגלית (ושפות נוספות , אך ללא עברית)
אמור לצאת עדכון רשמי מנוקיה לעברית מלאה למכשיר.
כרגע מספק בהחלט בשבילי.
שלום אורי, או כל מי שיודע!
רגע הקנייה של ה-N900 הולך ומתקרב. האם עניין העברית (באופיס, למשל) הסתדר, או שמא עדיין לא. כמו כן, האם הצלחת להגדיר את המקלדת הפיסית לעברית?
אני מכיר את כל הסיבות למה כן לקהות את המכשיר. האם לאחר חודש של שימוש בו היית ממליץ אחרת? אם כן, למה?
תודה!
רגע הקנייה של ה-N900 הולך ומתקרב. האם עניין העברית (באופיס, למשל) הסתדר, או שמא עדיין לא. כמו כן, האם הצלחת להגדיר את המקלדת הפיסית לעברית?
אני מכיר את כל הסיבות למה כן לקהות את המכשיר. האם לאחר חודש של שימוש בו היית ממליץ אחרת? אם כן, למה?
תודה!
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
עברית במקלדת הפיסית - סודר ועובד!בועזון כתב:שלום אורי, או כל מי שיודע!
תודה!...
באופיס עדיין לא ..אבל עובדים על זה....
למה לא לקנות ?
חסר לי mms ושיחות וידאו ...בתקווה בקרוב , ואז הכל 10!