ספרו לנו!
אני אתחיל, ואספר על "תערובת בית-הסוהר" שלי.
מדובר בתערובת מאוד לא מאוזנת, כבדה וסמיכה. טעם של עשן ואפר, מר מאוד וללא טיפת חמיצות.
אנחנו קוראים לה "תערובת בית-הסוהר"...
33% סומטרה מנדהלינג (רוני פ"ת)
33% גוואטמלה (רוני פ"ת)
33% מונסונד מאלאבר (אמיגו)
קליה של 15.2 עד 15.4 בג'ין - אני עוצר בדיוק בתחילת פיצוץ שני.
עם הקירור של הג'ין (בתוספת מאוורר מבחוץ) מתקבלת תערובת כהה במיוחד (אבל בדיוק במידה הנכונה, כזו שהשומן מתחיל לבצבץ על הפולים רק לאחר יומיים).
כששותים אותה מרגישים שכל צרות העולם נחתו בתוך הפה. אפטרטייסט של דקה וחצי, כמו טבסקו באספרסו.
לשתות ולבכות...!
