teenet כתב:כל מה ש- firebird כתב נכון אך ורק לדור הראשון ולפעמים גם לדור השני של דגם זה!
הדור הראשון נקרא VN1, השני VN2 וכו', כשידוע (לאחר קריאה של 180 עמודי AVFORUMS) שהבעיה נפתרה לחלוטין בדור 3 ו-4.
מעבר לכך - אין מתחרה לדגם זה!
...
שלום,
כמי שמעוניין במכשיר של פיליפס,קראתי בעיון את כל השרשור.
לאור מה שכתבת, איך אני יכול לדעת איזה דור של הדגם הזה נמכר בארץ ?
תודה רבה.
...
בגדול, נכון לעכשיו יש בארץ רק את דור 1 ודור 2. דור 3 אמור להגיע בשבוע הבא.
...
אבל איך אני "שלא מבין" יכול לזהות/לאתר את מספר הדור. זה רשום על המכשיר ? על האריזה ? איפה ?
מאד מאד חשוב לי.
תודה גדולה
...
הדור הוא חלק מהמספר הסידורי של המכשיר, שמופיע ליד הברקוד על האריזה, וגם בחלק התחתון של המסך (ממש מלמטה, לכוון הרצפה).
המספר הסידורי מתחיל ב-VN1, VN2 וכו'.
teenet כתב:כל מה ש- firebird כתב נכון אך ורק לדור הראשון ולפעמים גם לדור השני של דגם זה!
הדור הראשון נקרא VN1, השני VN2 וכו', כשידוע (לאחר קריאה של 180 עמודי AVFORUMS) שהבעיה נפתרה לחלוטין בדור 3 ו-4.
מעבר לכך - אין מתחרה לדגם זה!
...
שלום,
כמי שמעוניין במכשיר של פיליפס,קראתי בעיון את כל השרשור.
לאור מה שכתבת, איך אני יכול לדעת איזה דור של הדגם הזה נמכר בארץ ?
תודה רבה.
...
בגדול, נכון לעכשיו יש בארץ רק את דור 1 ודור 2. דור 3 אמור להגיע בשבוע הבא.
...
אבל איך אני "שלא מבין" יכול לזהות/לאתר את מספר הדור. זה רשום על המכשיר ? על האריזה ? איפה ?
מאד מאד חשוב לי.
תודה גדולה
...
הדור הוא חלק מהמספר הסידורי של המכשיר, שמופיע ליד הברקוד על האריזה, וגם בחלק התחתון של המסך (ממש מלמטה, לכוון הרצפה).
המספר הסידורי מתחיל ב-VN1, VN2 וכו'.
mamo כתב:נשאלת רק השאלה האם קיים מסך מושלם? כזה שכולם מרוצים ממנו, ושאין שום דבר רע שאפשר להגיד עליו?
...
קיים אבל כבר לא מייצרים אותו
למה אתה מתכוון?
...
הוא מתכוון לפיוניר קורו כמובן
...
אז הנה דבר רע שאפשר להגיד על הפיוניר: מכיוון שמדובר בפלאזמה, יש לה בעיה של צריבה. אם אני צופה 80% מהזמן בשידורי SD ללא עיוות (עם פסים שחורים בצדדים), אני בטוח שכל האיזור המרכזי של התמונה (פרט לפסים השחורים), ייצרב בסופו של דבר כמלבן אפור. תקנו אותי אם אני טועה...
mamo כתב:נשאלת רק השאלה האם קיים מסך מושלם? כזה שכולם מרוצים ממנו, ושאין שום דבר רע שאפשר להגיד עליו?
...
קיים אבל כבר לא מייצרים אותו
למה אתה מתכוון?
...
הוא מתכוון לפיוניר קורו כמובן
...
אז הנה דבר רע שאפשר להגיד על הפיוניר: מכיוון שמדובר בפלאזמה, יש לה בעיה של צריבה. אם אני צופה 80% מהזמן בשידורי SD ללא עיוות (עם פסים שחורים בצדדים), אני בטוח שכל האיזור המרכזי של התמונה (פרט לפסים השחורים), ייצרב בסופו של דבר כמלבן אפור. תקנו אותי אם אני טועה...
...
ועוד דבר רע : יש לה השתקפות חזקה כמו לכל הפלזמות.
לא לכולם זה מתאים
אני בכל אופן חושב שמדובר באחד המסכים מהטובים ביותר ושאלקטרה פשוט יורה לעצמה ברגל(במכירות)
ול- firebird טוב מאוד שציינת את העובדה הזאת שיש בעיות בדגם הזה ושאלקטרה לא נותנים מענה!
טוב גם שteenet ציין באיזה דגם נפתרו בעיות (שהבעיה נפתרה לחלוטין בדור 3 ו-4. ) וטוב שיש אתר כזה ! כדי לדעת את הדברים הללו ליפני שמוצאים עשרות אלפי שקלים.