ריצודים ומן הילה בזמן ש FI עובד באפסון 5000 ?!
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
When using a USB-to-Serial adapter, a Null modem serial cable may still be needed unless instructed otherwise by the adapter kit manufacturer.
RINO
אתה יכול לתת לי הסבר מה הם מתכוונים שאתה משתמש ב USB לסיראלי קצת לא ברור לי הנושא במשפט הזה
RINO
אתה יכול לתת לי הסבר מה הם מתכוונים שאתה משתמש ב USB לסיראלי קצת לא ברור לי הנושא במשפט הזה
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
הכוונה שאם אתה משתמש במתאם ולא בכבל שהוא כבר מוכן,
תראה , לא יצא לי להשתמש בכבל כזה אבל מקריאה בפורומים שונים יש הרבה שמשתמשים בזה פשוט כי לא קיים פורט סיריאלי במחשב (במיוחד לפטופ),
אם יש לך במחשב פורט סיריאלי אז לך על הכבל כמו ששלחתי בתמונה , נראה לי שאפשר למצוא אותו אפילו בהום סנטר,
תראה , לא יצא לי להשתמש בכבל כזה אבל מקריאה בפורומים שונים יש הרבה שמשתמשים בזה פשוט כי לא קיים פורט סיריאלי במחשב (במיוחד לפטופ),
אם יש לך במחשב פורט סיריאלי אז לך על הכבל כמו ששלחתי בתמונה , נראה לי שאפשר למצוא אותו אפילו בהום סנטר,
יש לי כבל עם מתאם כזה , אם אתה באיזור רמת גן, אתה מוזמן להשאיל.frankym כתב:הבעיה היא שגם לא בלפ טופ וגם לא במחשב הביתי אין לי יציאה שכזו אז אני מאמין שאני אצטרך USB ומתאם
אבל שוב תודה על התשובות המהירות ולעניין !...
שחר
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
טוב קניתי כבל כזה ומתאם אבל רק עכשיו אני מבין שעל המתאם שלי לא רשום NULL MODEM אז כנראה שזה לא יקרה היום בא לי למות שעה אני יושב על זה ולא מבין למה אין שום תגובה משום חלק וואי איזה מדכא ינעל העולם עד שמצאתי את הזמן לריצות לקנות את הכבל יאלה