מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
Shaolin
המנזר המפורסם בהונאן שהוא כנראה המקור לתורות הלחימה האסייתיות, בתחילת המאה העשרים תחת אש ונכבש על ידי לורדי מלחמה מקבוצות שונות.
אז הכניסו שם בגידה בין אחים, רע שהופך לטוב, קולוניאלים מערביים מרושעים וטיפה ג׳קי צ׳אן (בתפקיד דרמטי לשם שינוי) מקבלים סרט לחימה מאוזן ונעים לצפיה. אין יותר מדי מכות אבל זה לא שעמם אותי.
7.5/10
המנזר המפורסם בהונאן שהוא כנראה המקור לתורות הלחימה האסייתיות, בתחילת המאה העשרים תחת אש ונכבש על ידי לורדי מלחמה מקבוצות שונות.
אז הכניסו שם בגידה בין אחים, רע שהופך לטוב, קולוניאלים מערביים מרושעים וטיפה ג׳קי צ׳אן (בתפקיד דרמטי לשם שינוי) מקבלים סרט לחימה מאוזן ונעים לצפיה. אין יותר מדי מכות אבל זה לא שעמם אותי.
7.5/10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73284
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
toxin - אני מעדיף לראות בגירסת EXTENDED עם תרגום באנגלית מאשר גירסה "מצונזרת" עם תרגום עיברי 
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
Mr. Popper's Penguins
איש עסקים מצליח (ג'ים קארי) יורש מאביו 6 פינגווינים. כניסתם משנה את חייו ומקרבת את גרושתו וילדיו.
סרט על 6 פינגוונים ואין אפילו פינגווין אחד אמיתי בסרט. מדהים כיצד ה- CGI השתפר כל כך שאפשר לממש דמויות של חיות וזה יראה אמיתי לגמרי. מעבר לזה, זהו סרט לילדים בלבד. אם אתם מעל גיל 15, לדלג.
4/10
איש עסקים מצליח (ג'ים קארי) יורש מאביו 6 פינגווינים. כניסתם משנה את חייו ומקרבת את גרושתו וילדיו.
סרט על 6 פינגוונים ואין אפילו פינגווין אחד אמיתי בסרט. מדהים כיצד ה- CGI השתפר כל כך שאפשר לממש דמויות של חיות וזה יראה אמיתי לגמרי. מעבר לזה, זהו סרט לילדים בלבד. אם אתם מעל גיל 15, לדלג.
4/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
מה קורה לג'ים קארי עם הסרטים הגרועים האלה? חסר לו כסף? זה מזכיר את המסלול של אדי מרפי. שני קומיקאים מחוננים שעושים סרטי ***.ziv_r כתב:Mr. Popper's Penguins
4/10...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73284
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
Mr. Popper's Penguins
מר פופר הוא גרוש המשקיע את מרבית זמנו בעבודתו. יום אחד הוא מקבל ירושה מפתיעה מאביו שנפטר - שישה פינגוונים אמיתיים.
סרט משפחתי טיפוסי של ג'ים קארי עם כל המשתמע מכך, כולל הסוף ההולוויודי המתקתק. לרב אני רואה סרטים לבד או לעיתים עם בת זוגתי, הפעם צירפנו לסרט גם את ביתי הקטנה ושלושתנו יחדיו די נהנינו. המלצה שלי? לא לראות את הסרט לבד, הסרט מיועד לצפייה משפחתית.
הסרט ברובו דרמה משפחתית עם נגיעות קומיות. מרבית הפעמים בסרט בהן מצאתי את עצמי צוחק זה היה בעקבות הצחוק המתגלגל של ביתי בעקבות סצנה זו או אחרת. סביר להניח שאם הייתי צופה בסרט לבד לא הייתי מוצא את עצמי צוחק אפילו שבריר מהפעמים שצחקתי.
6.9/10 כסרט לכל המשפחה.
מר פופר הוא גרוש המשקיע את מרבית זמנו בעבודתו. יום אחד הוא מקבל ירושה מפתיעה מאביו שנפטר - שישה פינגוונים אמיתיים.
סרט משפחתי טיפוסי של ג'ים קארי עם כל המשתמע מכך, כולל הסוף ההולוויודי המתקתק. לרב אני רואה סרטים לבד או לעיתים עם בת זוגתי, הפעם צירפנו לסרט גם את ביתי הקטנה ושלושתנו יחדיו די נהנינו. המלצה שלי? לא לראות את הסרט לבד, הסרט מיועד לצפייה משפחתית.
הסרט ברובו דרמה משפחתית עם נגיעות קומיות. מרבית הפעמים בסרט בהן מצאתי את עצמי צוחק זה היה בעקבות הצחוק המתגלגל של ביתי בעקבות סצנה זו או אחרת. סביר להניח שאם הייתי צופה בסרט לבד לא הייתי מוצא את עצמי צוחק אפילו שבריר מהפעמים שצחקתי.
6.9/10 כסרט לכל המשפחה.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
La proie
פרנק הוא אסיר שמרצה מאסר על שוד בנק, ובלית ברירה מגן יום אחד על שותפו לתא מפני אסירים אלימים. כאשר השותף שלו משוחרר בעקבות תיקון גזר הדין ומציאתו חף מפשע הוא רוצה לעזור לפרנק להעביר מסר לאשתו. בלי לתת יותר מדי על מה שקורה, אפשר לומר שמכאן הדברים מסתבכים בצורה אלימה מאוד.
לשמחתי זה עוד סרט מתח-אקשן צרפתי עשוי היטב.
8/10
פרנק הוא אסיר שמרצה מאסר על שוד בנק, ובלית ברירה מגן יום אחד על שותפו לתא מפני אסירים אלימים. כאשר השותף שלו משוחרר בעקבות תיקון גזר הדין ומציאתו חף מפשע הוא רוצה לעזור לפרנק להעביר מסר לאשתו. בלי לתת יותר מדי על מה שקורה, אפשר לומר שמכאן הדברים מסתבכים בצורה אלימה מאוד.
לשמחתי זה עוד סרט מתח-אקשן צרפתי עשוי היטב.
8/10
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
Huber כתב:Barney's Version
בארני הוא בעליה של חברת הפקות טלוויזיונית. הוא נשוי למירים ואבא לשני ילדים. זהו סיפורו האמיתי.
ניסיתי לחשוב איך לסכם את הסרט ואיך שלא ניסחתי את הסיכום זה נשמע פשוט משעמם. במציאות הסרט עצמו רחוק מכך. זוהי דרמה רגישה, מענגת ומהנה על החיים ועל מה שבנהם, על אהבה וחברים, על משפחה ואובדן. אני מודה שדחיתי את הצפייה בסרט שוב ושוב מכיוון שלרב אינני חובב של דרמות כבדות וקריאה של התקציר של הסרט גרמה לי להאמין שכנראה אירדם במהלכו. הסיבה שנתתי לו סיכוי הוא הציון הדי גבוה ב IMDB והנוכחות של שני שחקנים שבעיניי נחשבים מעולים, פול ג'יאמטי ודאסטין הופמן. אז כמו תמיד, גם פה הם מביאים עומק יחודי לדמויות ומצליחים להרים את הסרט ברמה. גם רב שאר השחקנים שמסביבם עושים עבודה טובה ובין המשחק המשובח לסיפור המעניין והמרגש קיבלנו דרמה שגם אלו שאינם חסידי הז'אנר יכולים להינות ממנה.
מומלץ בחום.
8.5/10...
מסכים עם כל מה ש Huber כתב. המשחק מעולה והדמויות מאוד אמינות.
סרט שמותיר בך מחשבות על מהות החיים ועל אמיתות מול שקרים בחיים של כולנו.
מצאתי את עצמי חושב על הסרט די הרבה אחרי שסיימתי לצפות בו. אם תוסיפו לכל מה שכתבו שהדמויות רובם יהודיות תמצאו סרט חביב עמוק מעט קומי אך מעביר את המסר בצורה מאוד מוחשית
מומלץ
8.8/10
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
The veteran
לא באתי עם ציפיות ואכן ההפקה, המשחק והביום לא ברמה הכי גבוהה אבל בסה"כ הסרט זורם יופי.
לוחם שחזר מאפגניסטן לביתו באנגליה מגלה שהפשע חוגג ברחובות. בו בזמן הוא חובר לארגון שמחפש תאי טרור במדינה.
6\10
לא באתי עם ציפיות ואכן ההפקה, המשחק והביום לא ברמה הכי גבוהה אבל בסה"כ הסרט זורם יופי.
לוחם שחזר מאפגניסטן לביתו באנגליה מגלה שהפשע חוגג ברחובות. בו בזמן הוא חובר לארגון שמחפש תאי טרור במדינה.
6\10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

A Little Bit Of Heaven
צעירה מצליחנית (קייט הדסון) אשר לוקחת את החיים בכיף, מגלה כי היא חולה בסרטן וימיה ספורים. הוא מצליחה למצוא אהבה במעט הזמן שנותר לה ולהתקרב אל הוריה.
Chick Flick טוב יותר מהרגיל וכזה שישאיר את הלחיים שלכם רטובות בתום הצפייה. מרגש וסוחט דמעות.
8/10
צעירה מצליחנית (קייט הדסון) אשר לוקחת את החיים בכיף, מגלה כי היא חולה בסרטן וימיה ספורים. הוא מצליחה למצוא אהבה במעט הזמן שנותר לה ולהתקרב אל הוריה.
Chick Flick טוב יותר מהרגיל וכזה שישאיר את הלחיים שלכם רטובות בתום הצפייה. מרגש וסוחט דמעות.
8/10
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
The A Team
בתור חובב נוסטלגיות הנמכתי ציפיות מהסרט כי מאד אהבתי את הסדרה (יכול להיות שהיא לא היתה משהו מיוחד אבל לך תתווכח עם זכרון ילדות...)
החצי הראשון לא רע בכלל - סרט אקשן אמריקאי טיפוסי.
החצי השני - זוועה!! לא מבין מה עבר להם בראש... חבל...
לגבי הליהוק: סביר... הפספוס הכי גדול הוא עם ליאם ניסן - כל כך לא מתאים לתפקיד...
7/10
בתור חובב נוסטלגיות הנמכתי ציפיות מהסרט כי מאד אהבתי את הסדרה (יכול להיות שהיא לא היתה משהו מיוחד אבל לך תתווכח עם זכרון ילדות...)
החצי הראשון לא רע בכלל - סרט אקשן אמריקאי טיפוסי.
החצי השני - זוועה!! לא מבין מה עבר להם בראש... חבל...
לגבי הליהוק: סביר... הפספוס הכי גדול הוא עם ליאם ניסן - כל כך לא מתאים לתפקיד...
7/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Honey 2
מריה משתחררת מהמוסד לעבריינים צעירים ובמהלך עבודות השירות שלה, מתחברת לצוות רקדנים ויחדיו הם מנסים לקחת את גביע הריקודים.
פעם בכמה חודשים בערך צץ לו סרט ריקודים, בעבר נהנתי מסרטים כמו Step Up 3D, Step Up 2: The Streets, StreetDance, Stomp the Yard. למה אני נהנה לראות סרטים כאלו? הפסקול בדרך כלל מושקע למדי והביצועים של השחקנים על הרחבה ברמה גבוהה. הסרט הזה לא שונה. סיפור רדוד מקושט יפה בבחורות עם לבוש מינימלי ומיניות מוחצנת ופסקול קצבי שינענע היטב את כל הדלתות בבית.
מי שרוצה לראות כיצד הסאב שלו משתולל וגורם לכם לסגור את האוזנים, מוזמן לדלג לקטע 00:07:10
8/10 בז'אנר סרטי הריקודים.
מריה משתחררת מהמוסד לעבריינים צעירים ובמהלך עבודות השירות שלה, מתחברת לצוות רקדנים ויחדיו הם מנסים לקחת את גביע הריקודים.
פעם בכמה חודשים בערך צץ לו סרט ריקודים, בעבר נהנתי מסרטים כמו Step Up 3D, Step Up 2: The Streets, StreetDance, Stomp the Yard. למה אני נהנה לראות סרטים כאלו? הפסקול בדרך כלל מושקע למדי והביצועים של השחקנים על הרחבה ברמה גבוהה. הסרט הזה לא שונה. סיפור רדוד מקושט יפה בבחורות עם לבוש מינימלי ומיניות מוחצנת ופסקול קצבי שינענע היטב את כל הדלתות בבית.
מי שרוצה לראות כיצד הסאב שלו משתולל וגורם לכם לסגור את האוזנים, מוזמן לדלג לקטע 00:07:10
8/10 בז'אנר סרטי הריקודים.
ziv_r כתב:Honey 2
8/10 בז'אנר סרטי הריקודים....
yeah rightהפסקול בדרך כלל מושקע למדי...
בבחורות עם לבוש מינימלי ומיניות מוחצנת...
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
Red State
סרטו של קווין סמית' שעושה מעבר מקומדיות אינדי לסרט שמוגדר כמותחן אימה.
הסרט לא עיקבי ולא ברור המסר שהוא מנסה ליהעביר. מסופר על שלושה נערים שמפותים ע"י כת דתית קיצונית בהבטחה לסקס קבוצתי עם אישה.
ופה הסרט מתחיל להתפזר, הנערים מובאים לכנסיה וצופים בוצאה להורג של הומוסקסואל כאשר הם מנסים לברוח. לתמונה נכנס גם סוכן ATF בכיכובו של ג'ון גודמן הוותיק שלא מתאים לתפקיד. לא ברור האם סרט נגד כתות דתיות קיצוניות או בעד. הרי נתנו קטע של 10 דקות של הכומר מטיף על תועבות העולם המודרני או בעד או נגד הממשלה כאשר הסוכן נאבק מוסרית עם פקודה מגבוהה לחסל את כל הכת בכדי שלא ישארו עדים לכך שהם פתחו באש ראשונים. הסרט מתפזר להרבה כיוונים ואין דמות ראשית שאפשר להזדהות איתה.
ביזבוז של שעה וחצי מחיי.
4/10 וזה בנדיבות.
סרטו של קווין סמית' שעושה מעבר מקומדיות אינדי לסרט שמוגדר כמותחן אימה.
הסרט לא עיקבי ולא ברור המסר שהוא מנסה ליהעביר. מסופר על שלושה נערים שמפותים ע"י כת דתית קיצונית בהבטחה לסקס קבוצתי עם אישה.
ופה הסרט מתחיל להתפזר, הנערים מובאים לכנסיה וצופים בוצאה להורג של הומוסקסואל כאשר הם מנסים לברוח. לתמונה נכנס גם סוכן ATF בכיכובו של ג'ון גודמן הוותיק שלא מתאים לתפקיד. לא ברור האם סרט נגד כתות דתיות קיצוניות או בעד. הרי נתנו קטע של 10 דקות של הכומר מטיף על תועבות העולם המודרני או בעד או נגד הממשלה כאשר הסוכן נאבק מוסרית עם פקודה מגבוהה לחסל את כל הכת בכדי שלא ישארו עדים לכך שהם פתחו באש ראשונים. הסרט מתפזר להרבה כיוונים ואין דמות ראשית שאפשר להזדהות איתה.
ביזבוז של שעה וחצי מחיי.
4/10 וזה בנדיבות.
נערך לאחרונה על ידי Hertz33 ב 10/10/2011 20:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
"על החתום...."
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
סיבה ראשית לטעמי לפסול את הסרט הנ"ל - חסרונה של ג'סיקה אלבה הנהדרת (ziv_r כתב:Honey 2
8/10 בז'אנר סרטי הריקודים....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Faces in the Crowd
לאחר שהצליחה להמלט מרוצח סדרתי לאחר שראתה את פניו, הניצולה מקבלת מכה בראש תוך כדי המנוסה ומאובחנת עם מצב רפואי נדיר אשר גורם לה לשכוח את הפרצופים שהיא רואה. היא מנסה להסתגל לחייה החדשים, אך הרוצח אשר חושש שהיא תזהה אותו, סוגר עליה.
עם מילה ג'ובוביץ.
כאשר ג'ובוביץ לא מחסלת זומבים במקצועניות, היא מפנה את זמנה למותחנים בינונים. כמו תמיד בסרטים מסוג זה, העדה המרכזית הינה חלשת אופי ומתאהבת בראשון אשר נותן לה תשומת לב, כאשר במקרה הזה היא נופלת לידיו של הבלש אשר חוקר את המקרה שלה. הרוצח כמובן הינו הבחור שכולנו חשדנו בו מהסצינה הראשונה וכל ההמשך בינוני. הכל צפוי, רדוד ולא מחדש שום דבר.
פסקול Dolby TrueHD שגרתי.
5/10
לאחר שהצליחה להמלט מרוצח סדרתי לאחר שראתה את פניו, הניצולה מקבלת מכה בראש תוך כדי המנוסה ומאובחנת עם מצב רפואי נדיר אשר גורם לה לשכוח את הפרצופים שהיא רואה. היא מנסה להסתגל לחייה החדשים, אך הרוצח אשר חושש שהיא תזהה אותו, סוגר עליה.
עם מילה ג'ובוביץ.
כאשר ג'ובוביץ לא מחסלת זומבים במקצועניות, היא מפנה את זמנה למותחנים בינונים. כמו תמיד בסרטים מסוג זה, העדה המרכזית הינה חלשת אופי ומתאהבת בראשון אשר נותן לה תשומת לב, כאשר במקרה הזה היא נופלת לידיו של הבלש אשר חוקר את המקרה שלה. הרוצח כמובן הינו הבחור שכולנו חשדנו בו מהסצינה הראשונה וכל ההמשך בינוני. הכל צפוי, רדוד ולא מחדש שום דבר.
פסקול Dolby TrueHD שגרתי.
5/10
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
חייזרים נגד השכונה
זהו סרט שכרגע בקולנוע סרט יפה מאוד אך לא ממש מי יודע מה
מסופר על קבוצת נערים ששדדו אישה ולבסוף היא מצטרפת אליהם כדי להרוג כמה חייזרים שבו להשתלט כל כדוה"א אך בסוף הסרט הם מגלים שבעצם הנקבה היא זו שהם רוצים.
הנקבה נפלה בתחילת הסרט על קבוצת הנערים אלו ואיתה עוד עשרות זכרים שרודפים אחריה.
הציון שלי הוא 7/10
ודרך אגב זו ההודעה ה10000 בשרשור הזה
זהו סרט שכרגע בקולנוע סרט יפה מאוד אך לא ממש מי יודע מה
מסופר על קבוצת נערים ששדדו אישה ולבסוף היא מצטרפת אליהם כדי להרוג כמה חייזרים שבו להשתלט כל כדוה"א אך בסוף הסרט הם מגלים שבעצם הנקבה היא זו שהם רוצים.
הנקבה נפלה בתחילת הסרט על קבוצת הנערים אלו ואיתה עוד עשרות זכרים שרודפים אחריה.
הציון שלי הוא 7/10
ודרך אגב זו ההודעה ה10000 בשרשור הזה
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו