+1oferlaor כתב:The entitled
Horrible bosses
קומדיה מטורפת עם קאסט מלא כוכבים. הליהוק מדהים, הבימוי מתוזמן מושלם, העלילה ברורה אבל בכל זאת הטוויסטים מצחיקים עד דמעות.
לא צחקתי ככה מאז ״the hangover״, כרגע סיימתי לראות ואני עדיין מתגבר על פרצי צחוק..
ענק!!!
9.5/10...
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
יש תרגום איפה שהוא?mulder כתב:+1oferlaor כתב:The entitled
Horrible bosses
קומדיה מטורפת עם קאסט מלא כוכבים. הליהוק מדהים, הבימוי מתוזמן מושלם, העלילה ברורה אבל בכל זאת הטוויסטים מצחיקים עד דמעות.
לא צחקתי ככה מאז ״the hangover״, כרגע סיימתי לראות ואני עדיין מתגבר על פרצי צחוק..
ענק!!!
9.5/10......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אין לי מושג, תרגום לא מעניין אותי.
Bad teacher
לא רע בכלל, בוודאי ביחס למה שציפיתי.
8/10
Bad teacher
לא רע בכלל, בוודאי ביחס למה שציפיתי.
8/10
איך אפשר להגיע לאמצע השירשור
שלום,
בשבועות האחרונים עקבתי אחרי השירשור הזה מתחילתו ובחרתי לי סרטים מההמלצות הטובות שלכם.
עכשיו ההיסטורי נמחק ואין לי דרך להגיע לאמצע השירשור.
יש פיתרון לזה?
בשבועות האחרונים עקבתי אחרי השירשור הזה מתחילתו ובחרתי לי סרטים מההמלצות הטובות שלכם.
עכשיו ההיסטורי נמחק ואין לי דרך להגיע לאמצע השירשור.
יש פיתרון לזה?
I choose not to run
קומדיה מטורפת!mulder כתב:+1oferlaor כתב:The entitled
Horrible bosses
ענק!!!
9.5/10......
גניפר אניסטון במשחק ענק
- oferlaor
- מנהל

- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
wrecked
הסרט קיבל ב IMDB 5.1
אני חושב שהסרט קצת יותר טוב. בכל זאת, חוץ מבהתחלה, דברים קורים. אני אישית גם אוהב את המיסתורין הזה.
אדם שמוצא את עצמו כלוא בתוך רכב כאשר הזכרון שלו נמחק ואין לו מושג מה הוא עושה שם, מתחיל לאט לאט להשתחרר מהאוטו ולהזכר במאורעות שהביאו אותו לשם.
6.5\10
הסרט קיבל ב IMDB 5.1
אני חושב שהסרט קצת יותר טוב. בכל זאת, חוץ מבהתחלה, דברים קורים. אני אישית גם אוהב את המיסתורין הזה.
אדם שמוצא את עצמו כלוא בתוך רכב כאשר הזכרון שלו נמחק ואין לו מושג מה הוא עושה שם, מתחיל לאט לאט להשתחרר מהאוטו ולהזכר במאורעות שהביאו אותו לשם.
6.5\10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אלו תרגום ל DVDRIP למנהם, גם אני לא רואה גירסת EXTENDED HD.toxin כתב:ל Horrible Bosses יש תרגום באתר סרטים....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Green Lantern
בשנים האחרונות כשה CGI הולך ומשתפר ונהיה נגיש ו"זול" יותר ויותר, מציפים אותנו סידרה של סירטי "גיבורי על" שללא הטכנולוגיה הללו נראים די מגוחך (ולעיתים גם עם הטכנולוגיה). זהו אחד משיטפון הסרטים הללו שנוחת עלינו בשנים האחרונות, לא שזה דבר רע.
הפעם יש לנו טייס ניסויים צעיר שנבח להיות אחד משומרי היקום וזאת בעזרתה של טבעת המשתמשת בכח הרצון של היצורים החיים ביקום. כמובן שיש את הארכי רשע, הנבל, היפיפייה התורנית שבה מאוהבים גם הגיבור וגם הנבל ועוד.
סרט קומיקס טיפוסי, לא מהטובים שראיתי אבל בהחלט לא רע.
6.9/10
בשנים האחרונות כשה CGI הולך ומשתפר ונהיה נגיש ו"זול" יותר ויותר, מציפים אותנו סידרה של סירטי "גיבורי על" שללא הטכנולוגיה הללו נראים די מגוחך (ולעיתים גם עם הטכנולוגיה). זהו אחד משיטפון הסרטים הללו שנוחת עלינו בשנים האחרונות, לא שזה דבר רע.
הפעם יש לנו טייס ניסויים צעיר שנבח להיות אחד משומרי היקום וזאת בעזרתה של טבעת המשתמשת בכח הרצון של היצורים החיים ביקום. כמובן שיש את הארכי רשע, הנבל, היפיפייה התורנית שבה מאוהבים גם הגיבור וגם הנבל ועוד.
סרט קומיקס טיפוסי, לא מהטובים שראיתי אבל בהחלט לא רע.
6.9/10
באתי בגלל ההמלצה, נשארתי בגלל ג'ניפר אניסטון.oferlaor כתב:
Horrible bosses
ענק!!!
9.5/10...
אלעד
- oferlaor
- מנהל

צ׳ארלי דיי (תמיד זורח בפילדלפיה) היה לטעמי ההברקה של הסרט. אבל כל הליהוק של horrible bosses מבריק.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
Fast & Furious (2009)
Fast Five (ההמשך של הנ"ל)
איכות התמונה בשני הסרטים הללו פנטסטית ובהחלט ברף העליון של התחום, ואיכות האודיו עוד יותר גבוהה ממנה.
הסרטים עצמם גם טובים מאד - מעניין היה השינוי היחסי שעשו בעלילה של הסרט ה-5 שהפך להיות סטייל הג'וב האיטלקי \ אושן - תפנית מרעננת.
כמובן נצפו ב-BD50.
Fast Five (ההמשך של הנ"ל)
איכות התמונה בשני הסרטים הללו פנטסטית ובהחלט ברף העליון של התחום, ואיכות האודיו עוד יותר גבוהה ממנה.
הסרטים עצמם גם טובים מאד - מעניין היה השינוי היחסי שעשו בעלילה של הסרט ה-5 שהפך להיות סטייל הג'וב האיטלקי \ אושן - תפנית מרעננת.
כמובן נצפו ב-BD50.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.