[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין [/behave]
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
השוטרת באמת "חמה"
"על החתום...."
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
[quote="[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין [/behave].
[/quote]
מסכים ,ללא ספק ,לא מדובר בישבן שהייתי מתגאה ורץ לספר לחבר'ה שהעברתי עליו סיבוב
.
הקטע שהיא נכנסת עם האופנוע למוסך ושולפת אקדח היה לדעתי הזוי ולא משכנע לחלוטין.
מסכים ,ללא ספק ,לא מדובר בישבן שהייתי מתגאה ורץ לספר לחבר'ה שהעברתי עליו סיבוב
הקטע שהיא נכנסת עם האופנוע למוסך ושולפת אקדח היה לדעתי הזוי ולא משכנע לחלוטין.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46471
The Burma Conspiracy
לארגו ווינץ הינו היורש של איפריית תעשייה גדולה. הוא לא מתרגש מהמעמד ומנסה למכור את האימפריה ולתרום את הכסף לקרן אשר תבצע מעשי צדקה. מסתבר כי יש הרבה אנשים אשר זוממים לקחת מידיו את השליטה ומנסים להפלילו בפשעים נגד האנושות.
עם שרון סטון.
הסרט הזה היה בפרופיל נמוך. לא ראיתי PR לסרט או אנשים שראו אותו ולכן הלכתי אליו עם מינימום ידיעה לגביו - ואני ממש לא מתחרט. זהו סרט מצויין, אשר מכיל עלילה מעניינת אשר לוקחת אותנו מסצנות פעולה ביערות בהם גרים שבטים בתאילנד אל מרדפי מכוניות באיזור תעשייה עמוס, דרך בתי משרדים, מלון יוקרתי וצניחה חופשית. ברקע רודנים צבאיים תאבי בצע, איש עסקים רוסי עם תאבון גדול לשליטה ותובעת חרוצה בשירות המדינה - כולם נגד לארגו אשר רק מנסה לחזור לחיק אהובתו ולטהר את שמו.
עריכת הסרט גם כן טובה, עם קפיצות בזמן אשר כל פעם חושפות לנו עוד טפח מהמזימה נגד לארגו ומצלמה תזזתית אשר נעה במקוריות לפי סצנת הפעולה הריגעית. אם זה קרב במלון יוקרתי, המצלמה במצב POV כאשר כל הצדדים אחר הסכין המתגלגלת על הרצפה. אם זה מרדף מכוניות, המצלמה גם כן במירוץ.
סרט עלילתי מצויין כאמור עם תבלון משובח של סצנות פעולה והכל מצולם באתרים אקזוטים.
הסרט דובר צרפתית ואנגלית.
8/10
לארגו ווינץ הינו היורש של איפריית תעשייה גדולה. הוא לא מתרגש מהמעמד ומנסה למכור את האימפריה ולתרום את הכסף לקרן אשר תבצע מעשי צדקה. מסתבר כי יש הרבה אנשים אשר זוממים לקחת מידיו את השליטה ומנסים להפלילו בפשעים נגד האנושות.
עם שרון סטון.
הסרט הזה היה בפרופיל נמוך. לא ראיתי PR לסרט או אנשים שראו אותו ולכן הלכתי אליו עם מינימום ידיעה לגביו - ואני ממש לא מתחרט. זהו סרט מצויין, אשר מכיל עלילה מעניינת אשר לוקחת אותנו מסצנות פעולה ביערות בהם גרים שבטים בתאילנד אל מרדפי מכוניות באיזור תעשייה עמוס, דרך בתי משרדים, מלון יוקרתי וצניחה חופשית. ברקע רודנים צבאיים תאבי בצע, איש עסקים רוסי עם תאבון גדול לשליטה ותובעת חרוצה בשירות המדינה - כולם נגד לארגו אשר רק מנסה לחזור לחיק אהובתו ולטהר את שמו.
עריכת הסרט גם כן טובה, עם קפיצות בזמן אשר כל פעם חושפות לנו עוד טפח מהמזימה נגד לארגו ומצלמה תזזתית אשר נעה במקוריות לפי סצנת הפעולה הריגעית. אם זה קרב במלון יוקרתי, המצלמה במצב POV כאשר כל הצדדים אחר הסכין המתגלגלת על הרצפה. אם זה מרדף מכוניות, המצלמה גם כן במירוץ.
סרט עלילתי מצויין כאמור עם תבלון משובח של סצנות פעולה והכל מצולם באתרים אקזוטים.
הסרט דובר צרפתית ואנגלית.
8/10
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78968
- שם מלא: עפר לאור
Hertz33
הניסוח כאן מאוד לא לעניין. לא לשכוח שחוקי האתר גם תקפים כאן.
ובלי קשר, פגשתי את גל גדות באיזה אירוע לפני שנה פלוס, הצילומים לא עושים לה צדק.
הניסוח כאן מאוד לא לעניין. לא לשכוח שחוקי האתר גם תקפים כאן.
ובלי קשר, פגשתי את גל גדות באיזה אירוע לפני שנה פלוס, הצילומים לא עושים לה צדק.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
Dwayne Jhonsonoris74 כתב:fast five
סרט סביר, אקשן טוב - אני מת על השחקן הסוס הזה שמגלם את הסוכן המשטרתי (נדמה לי שפעם קראו לו The Rock?)
אבל ממש התאכזבתי לגלות מי זו גל גדות... הייתי בטוח שזו השוטרת היפיפיה (לא שהיא לא יפה אבל לדעתי השוטרת בליגה אחרת...)...
The Rock, שיחק גם במלך העקרבים, פיית השיניים ,חוקי המשחק ויש דווקא אחד טוב שזה Mean Machine (נראה לי שזה השם).
- Hertz33
-
- חבר ותיק

עופר אני לא מצליח לעלות על בעיית הניסוח שלי. 
"על החתום...."
- prz77
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 200
הסרט הוא-התחלה-סרט מדהים,אפקטים,סאונד טירוף,סרט מצויין
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
פגיעה לגופו של אדם.Hertz33 כתב:עופר אני לא מצליח לעלות על בעיית הניסוח שלי....
בואו נהיה כנים, היו יכולים לקחת מליון אחרות במקומה לתפקיד, עובדה - לקחו אותה.
אני לא יכול לדרג אותה לטובה או לרעה, עבור מה שהיא נשכרה עבורו היא עשתה את העבודה. בין זה לבין לקרוא לה מקל אוזניים אפרורי יש מרחק ידידי, פוגע לדעתי.
הגברת משמשת כדוגמנית בקמפיינים מובילים ולהקה לשני סרטים, מה שאומר שבנקודה מסוימת היא שווה את זה לדעת ההפקה.
בהמשך לשרשור:
Inception -
רבות דובר על הסרט האמור, ציפיתי להרבה, לא נפלתי, אבל לא התאכזבתי.
שמח שראיתי אותו בבית בכבלים ולא בקולנוע.
האפקטים בקטעים מסוימים מדהימים, צוות השחקנים עצמו גם נפלא.
7/10ולו רק בגלל הקטע שהסוף סגור ולא סגור - זה לעוס כבר לדעתי.
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
שווה רק לעבור לדקה 54:30, לראות את החוטיני ולסגור את הסרט...the_crown כתב:Your Highness
1/10
קומדיה מטומטמת עם נטלי פורטמן (בחוטיני לכמה שניות) ....
- bilbog
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 524
Captain America-tha first avenger
נצפה בסינמה סיטי ראשל''צ (לא 3D ) . לגבי תקציר- אין בעיה למצוא
ניתן לחלק את הסרט ל-3 חלקים עיקריים: אקספוזיציה - זהו החלק הטוב ביותר בסרט והוא יוצר ציפייה גדולה להמשך. זוהי הקדמה קלאסית של קומיקס מבית מארוול על אותו ''גיבור'' רגיל ודחוי חברתית שמוצא עצמו נשאב לתכנית סודית של צבא ארה''ב לייצור חיילי-על שישימו קץ לצבאו של הפיהרר . כאמור, התחלה רגישה, צנועה, כנה ואנושית מאוד שגורמת לנו להזדהות ולהתחבר לגיבור מהרגע הראשון.
אך ההמשך מאכזב ולא מספק את הסחורה
בחלק השני הגיבור- לאחר שזכה בכוחות העל - מתחיל להתרגל לעצמו החדש. חלק זה של הסרט קליל יותר ואינו לוקח את עצמו ברצינות יתירה אך גם לא מצליח להוסיף נדבך משמעותי לעלילה ובשלב מסויים קצת מתחיל לנג'ס.
החלק האחרון הוא תצוגת התכלית של הסרט והבמאי - אפקטים ויזואליים וקוליים מדהימים שמע' הקולנוע מוציאה ממנה את המיטב (וכל פעם אני נפעם מחדש מהאיכות של הסינמה סיטי בראשל''צ
הבעיה שאין ממש מתח בכל ההילולה הזאת על המסך ואין את התחושה של ''סכנה'' או ''מישהו ממש יכול להיהרג פה!'' כך שאתה מרגיש קצת מנותק רגשית מכל המתרחש.
לסיכום, השחקן הראשי (שאינני זוכר את שמו כרגע) וכמובן יקירנו הוגו וויבינג כ- red skull , עושים תפקיד מעולה, מהנה ומאוד משכנע, אך אין בכך די כדי להרים את התסריט המעט ילדותי ולא עמוק או אפל מספיק. 7/10 .
נצפה בסינמה סיטי ראשל''צ (לא 3D ) . לגבי תקציר- אין בעיה למצוא
ניתן לחלק את הסרט ל-3 חלקים עיקריים: אקספוזיציה - זהו החלק הטוב ביותר בסרט והוא יוצר ציפייה גדולה להמשך. זוהי הקדמה קלאסית של קומיקס מבית מארוול על אותו ''גיבור'' רגיל ודחוי חברתית שמוצא עצמו נשאב לתכנית סודית של צבא ארה''ב לייצור חיילי-על שישימו קץ לצבאו של הפיהרר . כאמור, התחלה רגישה, צנועה, כנה ואנושית מאוד שגורמת לנו להזדהות ולהתחבר לגיבור מהרגע הראשון.
אך ההמשך מאכזב ולא מספק את הסחורה
החלק האחרון הוא תצוגת התכלית של הסרט והבמאי - אפקטים ויזואליים וקוליים מדהימים שמע' הקולנוע מוציאה ממנה את המיטב (וכל פעם אני נפעם מחדש מהאיכות של הסינמה סיטי בראשל''צ
הבעיה שאין ממש מתח בכל ההילולה הזאת על המסך ואין את התחושה של ''סכנה'' או ''מישהו ממש יכול להיהרג פה!'' כך שאתה מרגיש קצת מנותק רגשית מכל המתרחש.
לסיכום, השחקן הראשי (שאינני זוכר את שמו כרגע) וכמובן יקירנו הוגו וויבינג כ- red skull , עושים תפקיד מעולה, מהנה ומאוד משכנע, אך אין בכך די כדי להרים את התסריט המעט ילדותי ולא עמוק או אפל מספיק. 7/10 .
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
אפרופו קפטן אמריקה
ראיתי השבוע את סופרמן בטלוויזיה. אני לא יודע אם זה הנוסטלגיה או שפשוט עשו שם סרט מעולה.
תאורטית - אין מה לעשות עם סופרמן. הוא לא אפל, לא חצוי, לא בקונפליקט וכמעט ולא יכול להיפגע (כמעט).
גם בסדרה סמולוויל שבהתחלה הייתה מאוד נחמדה חלק גדול היה קשור להיותו טינאייג'ר ולא ליריבים קשים שהיו לו.
ועם זאת סופרמן 1 וגם 2 פשוט מעולים. עד היום אני זוכר את הקריאה שלו של כאב כשלויס ליין מתה כמשהו יוצא דופן
(באותה שורה עם קריאת הכאב של הענק הירוק בסרט הפיילוט משנות השבעים והקריאה של אל פצ'ינו בסנדק 3 בסצינת הסיום).
תאורטית - אין מה לעשות עם סופרמן. הוא לא אפל, לא חצוי, לא בקונפליקט וכמעט ולא יכול להיפגע (כמעט).
גם בסדרה סמולוויל שבהתחלה הייתה מאוד נחמדה חלק גדול היה קשור להיותו טינאייג'ר ולא ליריבים קשים שהיו לו.
ועם זאת סופרמן 1 וגם 2 פשוט מעולים. עד היום אני זוכר את הקריאה שלו של כאב כשלויס ליין מתה כמשהו יוצא דופן
(באותה שורה עם קריאת הכאב של הענק הירוק בסרט הפיילוט משנות השבעים והקריאה של אל פצ'ינו בסנדק 3 בסצינת הסיום).
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5264
- שם מלא: clubnet
Bridesmaids / מסיבת רווקות
שמעתי על הסרט מפירסומי העיתון , וחשבתי לעצמי
שזה הולך להיות סרט מעניין , מהיוצרים של הסרט"הדייט שתקע אותי"
אז : מסיבת רווקות הולך להיות סרט ענק..
ופה מגיע לה האכזבה ענקית ..
סרט הכי מעפן שראיתי בתולדות חיי , סרט רע בלי אף טעם וריח!
שעתיים של נצח , רציתי שרק יגמר כבר.. סיוט של סרט..
איזה ציון גבוה ולא מצדיק הוא קיבל , באתר IMDB
7.5 לא משקף בכלל .
תעשו לעצמם טובה ענקית , פשוט לא לצפות בזוועה הזאתי .
אין לי ציון , תאכלס הסרט לא שווה את זה!
שזה הולך להיות סרט מעניין , מהיוצרים של הסרט"הדייט שתקע אותי"
אז : מסיבת רווקות הולך להיות סרט ענק..
ופה מגיע לה האכזבה ענקית ..
סרט הכי מעפן שראיתי בתולדות חיי , סרט רע בלי אף טעם וריח!
שעתיים של נצח , רציתי שרק יגמר כבר.. סיוט של סרט..
איזה ציון גבוה ולא מצדיק הוא קיבל , באתר IMDB
7.5 לא משקף בכלל .
תעשו לעצמם טובה ענקית , פשוט לא לצפות בזוועה הזאתי .
אין לי ציון , תאכלס הסרט לא שווה את זה!
- Hertz33
-
- חבר ותיק

Hertz33 כתב:השוטרת באמת "חמה"![]()
[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין [/behave]...
התחסדות לא נאותה.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
Hertz33
חושבתני שאתה יכול לקבל ביקורת בצורה יותר בונה ולא להתנגח בכל מי שלא אוהב את צורת הביטוי שלך.
וזה באמת לא חשוב איך ומה אתה חושב על גל גדות אתה יכול להשאיר את זה לעצמך ולא חייב לשתף בזה אחרים.
קראתי את הפוסט שלך אתמול והוא די דחה אותי אבל לא רציתי להגיב אליו אבל אם מרטין חושב שזה לא נאות אני מסכים איתו
חושבתני שאתה יכול לקבל ביקורת בצורה יותר בונה ולא להתנגח בכל מי שלא אוהב את צורת הביטוי שלך.
וזה באמת לא חשוב איך ומה אתה חושב על גל גדות אתה יכול להשאיר את זה לעצמך ולא חייב לשתף בזה אחרים.
קראתי את הפוסט שלך אתמול והוא די דחה אותי אבל לא רציתי להגיב אליו אבל אם מרטין חושב שזה לא נאות אני מסכים איתו
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46471
Attack the Block
לאחר שחבורת פרחחים בלונדון מחסלת חייזר מפלצת קטן שנחת עליהם בהפתעה, כל החברים של החייזר מגיעים להתנקם בחבורת הפרחחים. הם נמלטים ומצטרפת אליהם אחות אותה הם שדדו זמן קצר לפני כן.
סרט לונדוני טיפוסי ומכיוון שהוא מתאר את קורותיהם חבורת ילדים בגיל הטיפש-עשרה בלונדון, הרבה טסטוסטרון וגישה מתאימה. מעבר לכך, הסרט לא מתאים למבוגרים כפי שחשבתי מכיוון שהוא מכיל מעין בעיות של ילדים שעברנו לפני יותר מידי שנים ותובנות של ילדים. החייזרים עצמם הינם עיוורים ובצורת הכלאה בין כלב לדוב, עם שיניים זוהרות בחושך - עם CGI באיכות בינונית, אך לסרט זה מספק ועושה את העבודה.
בסרט יש גם סוחר סמים משעשע ועוד זוג ילדים קטנים Wanna be gangsta כאתנחתה קומית קלילה.
מומלץ רק אם אין משהו אחר לצפות בו.
6/10
לאחר שחבורת פרחחים בלונדון מחסלת חייזר מפלצת קטן שנחת עליהם בהפתעה, כל החברים של החייזר מגיעים להתנקם בחבורת הפרחחים. הם נמלטים ומצטרפת אליהם אחות אותה הם שדדו זמן קצר לפני כן.
סרט לונדוני טיפוסי ומכיוון שהוא מתאר את קורותיהם חבורת ילדים בגיל הטיפש-עשרה בלונדון, הרבה טסטוסטרון וגישה מתאימה. מעבר לכך, הסרט לא מתאים למבוגרים כפי שחשבתי מכיוון שהוא מכיל מעין בעיות של ילדים שעברנו לפני יותר מידי שנים ותובנות של ילדים. החייזרים עצמם הינם עיוורים ובצורת הכלאה בין כלב לדוב, עם שיניים זוהרות בחושך - עם CGI באיכות בינונית, אך לסרט זה מספק ועושה את העבודה.
בסרט יש גם סוחר סמים משעשע ועוד זוג ילדים קטנים Wanna be gangsta כאתנחתה קומית קלילה.
מומלץ רק אם אין משהו אחר לצפות בו.
6/10
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78968
- שם מלא: עפר לאור
Henry's crime
הנרי הוא בחור די דביל נטול חלומות שעובד בדוכן גבית כסף בכביש מהיר. החברה שלו מחבבת אותו אבל לא יותר מזה והחיים שלו סתמיים. טעות דבילית מצידו גורמת לזיהוי שלו כשודד בנק במקום חברים שלו והוא נתפס ונכלא על פשע שלא ביצע. בדיעבד הוא מחליט דווקא כן לבצע את הפשע הזה אחרי שהוא יוצא מהכלא.
סרט די טפשי עם ביצוע ממוצע מינוס, ומשחק בינוני ומעצבן כמעט על ידי כל מי שמשתתף.
4/10 - אפשר בקלות לוותר.
Bridesmaids
שתי חברות ילדות - אחת תקועה בעבודה מחורבנת, והשניה הולכת להתחתן מתרחקות והולכות ככל שתאריך החתונה מתקרב. הצוות כולל המון שחקנים מוכרים אבל מיה רודולף ו-כריסטן וויג מוכרות ביותר משנותיהן ב-SNL. שתיהן הזדקנו קשות ומתקשות לנסות ולשכנע אותנו שבשלב הזה של החיים הם עדיין בזבל (בתאכלס זה תפקידים לבנות 25 לכל היותר, כאשר הן נראות בסוף שנות השלושים שלהן במקרה הטוב).
הסרט מתחיל חלש, אבל האמת שדי אהבתי אותו, למרות חולשותיו הרבים. תחילה יש שם כמה הברקות ליהוק מפתיעות כמו הבחור מ-MAD MEN, השוטר מ-THE IT CROWD, והבחורה האגרסיבית. דווקא מאיה רודולף שהיתה קורעת מצחוק ב-SNL איבדה הרבה מעצמה וגם נראית לא להיט (למרות שלפני כמה שנים ב-SNL היא היתה הלוהטת ביותר שם). כריסטיאן וויג מעולם לא נראתה טוב, ובסרט היא איך שהוא עוד סבילה.
בקיצור, זה רחוק מלהיות מושלם, אבל יש לא מעט הברקות, כמו סצינת הטיסה ההזויה, מני הברקות על הרגלים מיניים של גברים ונשים וכו'.
7/10 למרות האווירה הדיבילית.
הנרי הוא בחור די דביל נטול חלומות שעובד בדוכן גבית כסף בכביש מהיר. החברה שלו מחבבת אותו אבל לא יותר מזה והחיים שלו סתמיים. טעות דבילית מצידו גורמת לזיהוי שלו כשודד בנק במקום חברים שלו והוא נתפס ונכלא על פשע שלא ביצע. בדיעבד הוא מחליט דווקא כן לבצע את הפשע הזה אחרי שהוא יוצא מהכלא.
סרט די טפשי עם ביצוע ממוצע מינוס, ומשחק בינוני ומעצבן כמעט על ידי כל מי שמשתתף.
4/10 - אפשר בקלות לוותר.
Bridesmaids
שתי חברות ילדות - אחת תקועה בעבודה מחורבנת, והשניה הולכת להתחתן מתרחקות והולכות ככל שתאריך החתונה מתקרב. הצוות כולל המון שחקנים מוכרים אבל מיה רודולף ו-כריסטן וויג מוכרות ביותר משנותיהן ב-SNL. שתיהן הזדקנו קשות ומתקשות לנסות ולשכנע אותנו שבשלב הזה של החיים הם עדיין בזבל (בתאכלס זה תפקידים לבנות 25 לכל היותר, כאשר הן נראות בסוף שנות השלושים שלהן במקרה הטוב).
הסרט מתחיל חלש, אבל האמת שדי אהבתי אותו, למרות חולשותיו הרבים. תחילה יש שם כמה הברקות ליהוק מפתיעות כמו הבחור מ-MAD MEN, השוטר מ-THE IT CROWD, והבחורה האגרסיבית. דווקא מאיה רודולף שהיתה קורעת מצחוק ב-SNL איבדה הרבה מעצמה וגם נראית לא להיט (למרות שלפני כמה שנים ב-SNL היא היתה הלוהטת ביותר שם). כריסטיאן וויג מעולם לא נראתה טוב, ובסרט היא איך שהוא עוד סבילה.
בקיצור, זה רחוק מלהיות מושלם, אבל יש לא מעט הברקות, כמו סצינת הטיסה ההזויה, מני הברקות על הרגלים מיניים של גברים ונשים וכו'.
7/10 למרות האווירה הדיבילית.
- pargit
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1013
לא הייתי אומר 1/10, החוטיני של נטלי מעלה את זה לפחות ל2.5/10 חחחthe_crown כתב:Your Highness
1/10
קומדיה מטומטמת עם נטלי פורטמן (בחוטיני לכמה שניות) ....
סרט מפגר ברמות, בדיוק מה שרואים כשאין מה לראות וצריך לראות בשקט...
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
איפה נעלם Catskinner ?
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- gizzz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
Zיו אם ראית את לארגו וינץ 2 בורמה אז תראה גם את לארגו וינץ 1
- the_crown
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
In the loop
קומדיה בריטית שחורה על תככים בפוליטיקה העולמית, עשוי פשוט מצויין ומצחיק מאוד (למי שאוהב את הז'אנר) .
המון קללות ,התנהגות בוטה ברמה שרק בפולוטיקה אפשר .
יכול להיות שככה זה גם במציאות .
גנדולפיני בתפקיד גנרל בצבא האמריקאי .
מומלץ ביותר
10/10
Death at a Funeral
אותו ז'אנר , קומדיה שחורה בריטית כמו שרק בריטים יודעים לעשות .
הכל קורה בתוך בית עם חצר וזה הזכיר לי את הסרט עם de funes "אוסקר" (מי שלא רע זה סרט חובה ).
10/10
קומדיה בריטית שחורה על תככים בפוליטיקה העולמית, עשוי פשוט מצויין ומצחיק מאוד (למי שאוהב את הז'אנר) .
המון קללות ,התנהגות בוטה ברמה שרק בפולוטיקה אפשר .
יכול להיות שככה זה גם במציאות .
גנדולפיני בתפקיד גנרל בצבא האמריקאי .
מומלץ ביותר
10/10
Death at a Funeral
אותו ז'אנר , קומדיה שחורה בריטית כמו שרק בריטים יודעים לעשות .
הכל קורה בתוך בית עם חצר וזה הזכיר לי את הסרט עם de funes "אוסקר" (מי שלא רע זה סרט חובה ).
10/10