מתחדשים ב- SVSים, שרשור מרוכז...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Liron79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162

שליחה

digitalboy כתב:מישהו קיבל את החבילה?
...
·עוד לא, אבל החבילה שוחררה מהמכס והיא כרגע במיון בדואר.
אני מתכוון לאסוף את הסאב בעצמי, לא יכול לקחת סיכון לפני החג...

digitalboy
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

PB - 2000

שליחה

שלי עוד לא שוחררה מהמכס...
איזה קטע

buzaglo84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186

שליחה

שלום חברים
מישהו מתכוון להזמין מהם בזמן הקרוב?
אשמח אם אפשר להוסיף לי את ה
http://www.svsound.com/specials/outlet- ... ables-2m_3
למשלוח שלו וכמובן שאתגמל אותו.
יוצא אותו מחיר של כבל בארץ אז מה זה משנה כבר...
תודה רבה

Liron79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הטיטאן הגיע

שליחה

סוף סוף הגיע...
רשמים בהמשך
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Liron79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הפתעה נעימה

שליחה

איזה קטע, קניתי את השחור הרגיל של ה700 דולר, אבל החבר'ה צ'יפרו ושלחו את הפיאנו גלוס

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

Re: הפתעה נעימה

שליחה

Liron79 כתב:איזה קטע, קניתי את השחור הרגיל של ה700 דולר, אבל החבר'ה צ'יפרו ושלחו את הפיאנו גלוס
...
·

תתחדש ותהנה (Y)

Dbso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 399

שליחה

תתחדש ותהנה! תעדכן תמונות!

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

אחלה מתנה לשנה החדשה.

תתחדש ....... תסביר לקטנה שאפשר לטפס על הרמקול שהוא בקופסא אבל אל ממש בריא לטפס עליו שהוא מותקן (מזל שיש גריל ממתכת:D )

שנה טובה

or88
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1262

שנה טובה לכל ה svsים

שליחה

שנה טובה וחג שמח לכולם הרבה אושר ואהבה (f)

מי שרוצה למכור לי את ה svs שלו מסיבה כזו או אחרת אני פה ,אפשר לפנות אליי חופשי בפרטי לא להתבייש !(l)

Dbso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 399

Re: שנה טובה לכל ה svsים

שליחה

or88 כתב:שנה טובה וחג שמח לכולם הרבה אושר ואהבה (f)

מי שרוצה למכור לי את ה svs שלו מסיבה כזו או אחרת אני פה ,אפשר לפנות אליי חופשי בפרטי לא להתבייש !(l)
...
http://www.htmag.co.il/vt239438.html

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9068

Re: הפתעה נעימה

שליחה

Liron79 כתב:איזה קטע, קניתי את השחור הרגיל של ה700 דולר, אבל החבר'ה צ'יפרו ושלחו את הפיאנו גלוס
...
תתחדש, תן תמונות לאחר ההתקנה... 8)
שים לב שההפתעה מבצבצת לך כבר מחוץ לקרטון. המדבקה של הגלוס מודבקת במיקום שמעיד על פיאנו גלוס.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

טיזר - יש "מפלצת" בדרך... :P
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

or88
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1262

Re: שנה טובה לכל ה svsים

שליחה

@Dbso

כן ראיתי , כולם מפנים אותי להודעה הזאת, דיברנו פשוט הוא גר בצפון הרחוק מאוד ,ואין לי איך להגיע אליו לקנות את הסאב ,אני כבר כמה ימים מחפש מישהו שיקח אותי נדה אין אף אחד אפילו שהצעתי דלק ומתנות הפסדתי , את ה pb2000 נשאר ה pb1000 גם זה עוד שניה הולך ממני לצערי זה המצב

dr_orlick
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
שם מלא: מתן

שליחה

avihuli כתב:טיזר - יש "מפלצת" בדרך... :P
...
·פרט,נמק והסבר.
אי אפשר לזרוק פה משהו כזה ולהשאיר אותנו במתח.

Liron79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

התרשמות ראשונה SB2000

שליחה

שישי אחרי צהריים, מחבר את הסאב, שם איירון מיידן שמתנגן לי בראש מהבוקר ו...כלום, נוגע בדרייבר ולא מרגיש תזוזה.
חושב אולי זה הכבל, אולי הסאב נדפק בהובלה, אולי לא אמור לעבוד בדו ערוצי...
העברתי למשחקי הרעב - התלקחות, אוקי, יש פה קצת באסים, אבל איפה מה שמדברים עליו פה כולם, איפה הפיצוצים, איפה בדיקת היסודות של הבניין???
ואז הבנתי שאני עדיין ילד, סיבוב של חוגת ההגברה לקצת אחרי האמצע והחיוך לא יורד מהפנים :D שלי, אצל השכנים כנראה ירד...
הרצתי קצת קדימה בסרט לדקה בה מסובבים לחבר'ה שם את האי, קטע עם המון באסים, אני יושב על הספה ולא מפסיק להנות מהעוצמה, מהנפח, מהאפקט...ממה לא.
אחרי שהבנתי שצריך קצת להגביר את הבחורצ'יק חזרתי קצת למוזיקה, לא משנה מה שמתי, רוק, רוק כבד, טראנסים, הכל נשמע הרבה יותר טוב, מדוייק, הבאס מתחיל ועוצר בדיוק כפי שצריך.
אז אחרי שהבנתי מה הולך, שמתי שר הטבעות, אלוהים, איך אפשר לראות סרטים בלי סאב???
באותו ערב נזכרתי שיש לדולבי דיסק הדגמה של אטמוס, אז אמנם הרסיבר שלי לא תומך בפורמט, וגם אין לי רמקולי אטמוס, אבל את הדיסק הזה אני חייב לשמוע.
קצת אחרי אחת בלילה בשישי, מנגן את הדיסק הזה, בפורמט true HD, מגיע קטע של רעמים, למזלי הווליום היה נמוך אחרת ההנהלה הייתה זורקת אותי עם הסאב מהחלון, אבל שם תזכורת בראש לקטע הנ"ל, למחרת שומע את זה שוב אבל הרבה יותר בעוצמה.
לדעתי השכנים חשבו שאחרי האובך הגיע סשן של גשם :D , כל הסלון רועד...
ממליץ לכולם להשיג את הדיסק הזה, הנאה מובטחת.
אז לסיכום,
אחרי כמה שעות האזנה, אני מוכרח לומר שעכשיו אני מבין על מה כולם מדברים שהם מספרים על SVS ועל הסאבים שלהם.
מבחינתי, היה שווה לחכות לסאב הזה ובטח במחיר הזה.
תודה לכל מי שעזר לי בהחלטה ובהזמנה. (Y)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

Re: התרשמות ראשונה SB2000

שליחה

Liron79 כתב:שישי אחרי צהריים, מחבר את הסאב, שם איירון מיידן שמתנגן לי בראש מהבוקר ו...כלום, נוגע בדרייבר ולא מרגיש תזוזה.
חושב אולי זה הכבל, אולי הסאב נדפק בהובלה, אולי לא אמור לעבוד בדו ערוצי...
העברתי למשחקי הרעב - התלקחות, אוקי, יש פה קצת באסים, אבל איפה מה שמדברים עליו פה כולם, איפה הפיצוצים, איפה בדיקת היסודות של הבניין???
ואז הבנתי שאני עדיין ילד, סיבוב של חוגת ההגברה לקצת אחרי האמצע והחיוך לא יורד מהפנים :D שלי, אצל השכנים כנראה ירד...
הרצתי קצת קדימה בסרט לדקה בה מסובבים לחבר'ה שם את האי, קטע עם המון באסים, אני יושב על הספה ולא מפסיק להנות מהעוצמה, מהנפח, מהאפקט...ממה לא.
אחרי שהבנתי שצריך קצת להגביר את הבחורצ'יק חזרתי קצת למוזיקה, לא משנה מה שמתי, רוק, רוק כבד, טראנסים, הכל נשמע הרבה יותר טוב, מדוייק, הבאס מתחיל ועוצר בדיוק כפי שצריך.
אז אחרי שהבנתי מה הולך, שמתי שר הטבעות, אלוהים, איך אפשר לראות סרטים בלי סאב???
באותו ערב נזכרתי שיש לדולבי דיסק הדגמה של אטמוס, אז אמנם הרסיבר שלי לא תומך בפורמט, וגם אין לי רמקולי אטמוס, אבל את הדיסק הזה אני חייב לשמוע.
קצת אחרי אחת בלילה בשישי, מנגן את הדיסק הזה, בפורמט true HD, מגיע קטע של רעמים, למזלי הווליום היה נמוך אחרת ההנהלה הייתה זורקת אותי עם הסאב מהחלון, אבל שם תזכורת בראש לקטע הנ"ל, למחרת שומע את זה שוב אבל הרבה יותר בעוצמה.
לדעתי השכנים חשבו שאחרי האובך הגיע סשן של גשם :D , כל הסלון רועד...
ממליץ לכולם להשיג את הדיסק הזה, הנאה מובטחת.
אז לסיכום,
אחרי כמה שעות האזנה, אני מוכרח לומר שעכשיו אני מבין על מה כולם מדברים שהם מספרים על SVS ועל הסאבים שלהם.
מבחינתי, היה שווה לחכות לסאב הזה ובטח במחיר הזה.
תודה לכל מי שעזר לי בהחלטה ובהזמנה. (Y)
...
·

קודם כל תהנה ובגדול (Y)
שנית מה אלו כל התכנים המוזרים ששמת לבדיקת הסאב ?חחחחח
היום אומרים רק שתי מילים ״מקסי העצבני״.חחחחח כל היתר מתגמד לעומתו .
שים אותו ורק אז תבין מה יש לך בסלון.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

לירון, תתחדש ותהנה ממנו. מה זה אומר "בינתיים" ? התכנון שלו אמור להיות מקדימה ?
אם אתה משאיר אותו במקום הנוכחי שלו מציע להצמיד אותו ככל שניתן לקיר מאחורה כי הוא נראה קצת חנוק שם. יהיה יותר קל ככה להזיז את האוויר כמו כן אולי תיתן רווח קל בין הספות שגם משם האוויר יוכל לצאת.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

Liron79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

avihuli כתב:לירון, תתחדש ותהנה ממנו. מה זה אומר "בינתיים" ? התכנון שלו אמור להיות מקדימה ?
אם אתה משאיר אותו במקום הנוכחי שלו מציע להצמיד אותו ככל שניתן לקיר מאחורה כי הוא נראה קצת חנוק שם. יהיה יותר קל ככה להזיז את האוויר כמו כן אולי תיתן רווח קל בין הספות שגם משם האוויר יוכל לצאת.
...
תודה רבה, יש תוכנית מגירה לשדרוג הסלון אז הסאב יעבור לצד השני של הספה, בכל מקרה לא מקדימה.
אני אבדוק את ההמלצות שלך. תודה
·

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3744
שם מלא: חיים

שליחה

istarmini כתב:
...
...
·

קודם כל תהנה ובגדול (Y)
שנית מה אלו כל התכנים המוזרים ששמת לבדיקת הסאב ?חחחחח
היום אומרים רק שתי מילים ״מקסי העצבני״.חחחחח כל היתר מתגמד לעומתו .
שים אותו ורק אז תבין מה יש לך בסלון.
...
·יואב שנה טובה
מה הכוונה ״מקסי העצבני״ איזה סרט או קטע?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

big007 כתב:יואב שנה טובה
מה הכוונה ״מקסי העצבני״ איזה סרט או קטע?
...
MAD MAX החדש...

לעוד קטעי רפרנס עבור באסים בסרטים: http://www.hometheater.co.il/vp2116931#2116931

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”