מכבי תל אביב בכדורסל
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
חלום בלהות היה המשחק היום. המצב מסובך בלי קשר אבל כמובן שקודם צריך לשחק. אם ישחקו כמו היום, עדיף לחזור לביצה המקומית.
מצד שני אולימפיאקוס ופנרבחצ'ה אולקר לא נראות כאלה מפחידות ומקום שלישי יכול להביא הפתעות. מצד אחד מכבי תלויה בעצמה למקום שלישי אבל מצד שני יכולה למצוא את עצמה בבית. האמת, אני מעדיף ככה מאשר אם היינו עולים היום.
מצד שני אולימפיאקוס ופנרבחצ'ה אולקר לא נראות כאלה מפחידות ומקום שלישי יכול להביא הפתעות. מצד אחד מכבי תלויה בעצמה למקום שלישי אבל מצד שני יכולה למצוא את עצמה בבית. האמת, אני מעדיף ככה מאשר אם היינו עולים היום.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
אחרי היכולת האחרונה של מכבי,
אני ממש פסימי לקראת חמישי.
אני ממש פסימי לקראת חמישי.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
מכבי נראים גרוע מאוד
קשה להיות אופטמי לקראת יום חמישי
קשה להיות אופטמי לקראת יום חמישי
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

שניכם צודקים אבל אני מניח שבכל זאת רוצים לראות עוד משחקים. למה? למה זה טוב? הרי אם זה היכולת, אז למה לסבול בסוויפ נגד צסק"א\אולימפיאקוס\פנראולקר?
יכול להיות שיש תקופה לא טובה שהולכת להסתיים. יכול להיות שפצועים יחזרו וזה ישנה את המצב (לנדסברג).
בעונה הקודמת, למשל, לפני ההצלבה לא ראיתי סיכוי למרות שהיריבה לא היתה כל כך חזקה. איפה סיימנו? אלופים.
אני רוצה להזכיר את העונה האגדית עם השלשה של שארפ והפיינל פור בת"א להבדיל אלפי הבדלות מהקבוצה הנוכחית אבל מכבי נראו זוועה בהצלבה.
ראינו כבר השנה את מכבי במשחקי שיא ותמיד כדאי לקוות שתקופה רעה תחלוף.
האם אחרי כל הנ"ל אני אופטימי? קשה לומר. רק העובדה שאני אהיה שם משאירה אותי אופטימי. קצת מבאס לעשות את כל הנסיעה הזאת ולחזור הביתה בבושת פנים.
יכול להיות שיש תקופה לא טובה שהולכת להסתיים. יכול להיות שפצועים יחזרו וזה ישנה את המצב (לנדסברג).
בעונה הקודמת, למשל, לפני ההצלבה לא ראיתי סיכוי למרות שהיריבה לא היתה כל כך חזקה. איפה סיימנו? אלופים.
אני רוצה להזכיר את העונה האגדית עם השלשה של שארפ והפיינל פור בת"א להבדיל אלפי הבדלות מהקבוצה הנוכחית אבל מכבי נראו זוועה בהצלבה.
ראינו כבר השנה את מכבי במשחקי שיא ותמיד כדאי לקוות שתקופה רעה תחלוף.
האם אחרי כל הנ"ל אני אופטימי? קשה לומר. רק העובדה שאני אהיה שם משאירה אותי אופטימי. קצת מבאס לעשות את כל הנסיעה הזאת ולחזור הביתה בבושת פנים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אז נקווה שגודס והחברים יתחשבו בך 
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

·guyezra כתב:אז נקווה שגודס והחברים יתחשבו בך...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אז אכן התחשבו.
בכולנו...
תצוגה כזו מהעונשין לא זכורה לי...פתיחה של 0 מ-8...
מתנה חינם של בערך 12 נקודות (עם אותם אחוזי קליעה של אלבה)
נקווה שלא תהיה התבזות בהצלבה
בכולנו...
תצוגה כזו מהעונשין לא זכורה לי...פתיחה של 0 מ-8...
מתנה חינם של בערך 12 נקודות (עם אותם אחוזי קליעה של אלבה)
נקווה שלא תהיה התבזות בהצלבה
- sBaB
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
איזה החתמה של סמית׳! קיבל את החוזה והתפוצץ - ככה עושים מו״מ 
נערך לאחרונה על ידי sBaB ב 11/04/2015 8:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
הפתיעו אותי מכבי 
הציגו הגנה ממש טובה!
בהצלבה הם חייבים לפחות 70-75% עונשין.
יש הימורים
?
הציגו הגנה ממש טובה!
בהצלבה הם חייבים לפחות 70-75% עונשין.
יש הימורים
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מחר אחזור לארץ ואעלה תמונות /סרטונים
הייתה חוויה מדהימה
הייתה חוויה מדהימה
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב אז כפי שכתבתי, אשמח לשתף אותכם בחוויות ותמונות.
קודם כל זאת היתה חוויה דומה לפיינל פור. יחסית למשחק חוץ הרבה אוהדים ישראלים. נכנסו שתי בנות גרמניות עם צעיפים של מכבי. חבר שהיה איתי שאל אותם בעברית "אתן ישראליות?" הן ענו "No Germans. We love Maccabi". כמה מלבב זה לשמוע דבר כזה?
המקום במגרש במשחק אמוציונלי כזה הוא קריטי. לא מצטער לרגע שרכשתי כרטיסים על הפרקט. בהיכל מנורה מבטחים, במחיר שקניתי יושבים למעלה או מאחורי הסל. אתה צועק לשחקנים. מעודד אותם (אני דיי משוכנע שהעלתי לאוחיון את הבטחון אחרי האיבוד האומלל שלו כשצעקתי לעברו "יוגי המלך"
).
כשאתה בתוך האמוציות של המגרש קצת קשה לנתח את המשחק ממעוף הציפור אבל אני מתאר לעצמי שזה לא היה כדורסל גדול.
עכשיו לקצת תמונות:
קודם כל זאת היתה חוויה דומה לפיינל פור. יחסית למשחק חוץ הרבה אוהדים ישראלים. נכנסו שתי בנות גרמניות עם צעיפים של מכבי. חבר שהיה איתי שאל אותם בעברית "אתן ישראליות?" הן ענו "No Germans. We love Maccabi". כמה מלבב זה לשמוע דבר כזה?
המקום במגרש במשחק אמוציונלי כזה הוא קריטי. לא מצטער לרגע שרכשתי כרטיסים על הפרקט. בהיכל מנורה מבטחים, במחיר שקניתי יושבים למעלה או מאחורי הסל. אתה צועק לשחקנים. מעודד אותם (אני דיי משוכנע שהעלתי לאוחיון את הבטחון אחרי האיבוד האומלל שלו כשצעקתי לעברו "יוגי המלך"
כשאתה בתוך האמוציות של המגרש קצת קשה לנתח את המשחק ממעוף הציפור אבל אני מתאר לעצמי שזה לא היה כדורסל גדול.
עכשיו לקצת תמונות:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

סיימתי את המשחק צרוד כמו ילד 
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה המיקום בוידאו
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
אתה יודע איך לחיות תאמין לי!
איזה יופי!
איזה יופי!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

להוביל 10 הפרש ברבע 3 ולסיים אותו בפיגור
קצת חבל
קצת חבל
- moti_levi
-
- טרול

- תגובות: 197
העבירה הרביעית של אבו זקן חיסלה את מכבי
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ההבדל הגדול במשחק היה אובראדוביץ' נגד גודס. גודס ניהל כאילו זה משחק בודד ולמרות זאת הפסיד ואובראדיביץ ניהל כאילו זו סדרה.
ברור לי שאלכסנדר, כהן ולנדסברג הם לא ברמה של סמית ורנדל אבל ממש לא בטוח שהם לא ברמה שלהם כשהאחרונים מותשים. בלי קשר, תמיד שווה להכניס לקצב גם את הספסל. אם לא בשביל המשחק הראשון אז בשביל שאר המשחקים.
אני מאוד פסימי לגבי מחר אבל מי יודע. לצפות אצפה כמובן. בוא נקווה להיות יותר אופטימיים מחר בלילה.
ברור לי שאלכסנדר, כהן ולנדסברג הם לא ברמה של סמית ורנדל אבל ממש לא בטוח שהם לא ברמה שלהם כשהאחרונים מותשים. בלי קשר, תמיד שווה להכניס לקצב גם את הספסל. אם לא בשביל המשחק הראשון אז בשביל שאר המשחקים.
אני מאוד פסימי לגבי מחר אבל מי יודע. לצפות אצפה כמובן. בוא נקווה להיות יותר אופטימיים מחר בלילה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

תחושת הבטן שלי: סוויפ...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

וואלה?
מכבי לא יקחו לפחות את המשחק הראשון בארץ? קשה לי להאמין.