שרשור שאלות Boxee Box
יש לי שאלה לא קשורה לפעמים שאני מכבה את הבוקסי (לא דרך הכפתור שעל המכשיר*) הלוגו הירוק של המכשיר נשאר דולק זה אומר שהמכשיר עדיין דולק (המסך הופך לשחור!)? זה קרה לעוד מישהו ? זה בסדר לכבות את המכשיר מהכפתור במצב הזה? האם יש סיבה שזה קורה?
הרבה שאלות בקשר לדבר קטן אחד תודה לכל מי שעוזר...
ברק
ברק
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
לאחרונה התחילה לי בעיה משגעת!
לפעמים מנגנים קובץ והסאונד חזק מאוד ומעוות, הדרך היחידה לסדר זה לצאת מהמערכת או לכבות את המכשיר ולהדליק.
ראיתי תיאורים לתקלה דומה בפורום של בוקסי.
מישהו פה גם נתקל?
קורה לי בעיקר בAvi דווקא
לפעמים מנגנים קובץ והסאונד חזק מאוד ומעוות, הדרך היחידה לסדר זה לצאת מהמערכת או לכבות את המכשיר ולהדליק.
מישהו פה גם נתקל?
קורה לי בעיקר בAvi דווקא
גם אצלי הלוגו תמיד נשאר מאור אם אני מכבה דרך השלט.be_Barak כתב:יש לי שאלה לא קשורה לפעמים שאני מכבה את הבוקסי (לא דרך הכפתור שעל המכשיר*) הלוגו הירוק של המכשיר נשאר דולק זה אומר שהמכשיר עדיין דולק (המסך הופך לשחור!)? זה קרה לעוד מישהו ? זה בסדר לכבות את המכשיר מהכפתור במצב הזה? האם יש סיבה שזה קורה?
ברק...
לא נראה לי שיש בעיה עם לכבות דרך הכפתור.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
airplay הפסיק לעבוד מאז עדכון הגרסא
אני רואה את האייקון של airplay והוא נותן לי לבחור את הבוקסי (וגם הצבע של האייקון משתנה לכחול) אבל התמונה לא עוברת לבוקסי.
מישהו מצליח לעבוד עם זה?
מישהו מצליח לעבוד עם זה?
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אם אתה מכבה את המכשיר (בין אם דרך הכפתור שעל גב המכשיר ובין אם דרך התפריט) הלוגו צריך להיעלם. אם הוא עדיין ירוק, המכשיר דלוק.be_Barak כתב:יש לי שאלה לא קשורה לפעמים שאני מכבה את הבוקסי (לא דרך הכפתור שעל המכשיר*) הלוגו הירוק של המכשיר נשאר דולק זה אומר שהמכשיר עדיין דולק (המסך הופך לשחור!)? זה קרה לעוד מישהו ? זה בסדר לכבות את המכשיר מהכפתור במצב הזה? האם יש סיבה שזה קורה?
ברק...
גם כאשר המסך הופך לשחור, המכשיר עדיין עובד אם הלוגו ירוק.
מפתח בבוקסי
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

הבעייה ידועה ותוקנה בגרסת הבטא האחרונה. בדוק בפורום של בוקסי:knazi כתב:לאחרונה התחילה לי בעיה משגעת!
מישהו פה גם נתקל?
קורה לי בעיקר בAvi דווקא...
http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=53730
מפתח בבוקסי
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

Re: airplay הפסיק לעבוד מאז עדכון הגרסא
אודיו יש?oris74 כתב:אני רואה את האייקון של airplay והוא נותן לי לבחור את הבוקסי (וגם הצבע של האייקון משתנה לכחול) אבל התמונה לא עוברת לבוקסי.
מישהו מצליח לעבוד עם זה?...
מפתח בבוקסי
תודה על התגובה כמו שרשמתי לפעמים אני מכבה מהשלט והלוגו נשאר דולק השאלה אם זה בסדר לבצע כיבוי אחרי זה מהכפתור שעל הבוקסי?Eli_Semory כתב:אם אתה מכבה את המכשיר (בין אם דרך הכפתור שעל גב המכשיר ובין אם דרך התפריט) הלוגו צריך להיעלם. אם הוא עדיין ירוק, המכשיר דלוק.be_Barak כתב:יש לי שאלה לא קשורה לפעמים שאני מכבה את הבוקסי (לא דרך הכפתור שעל המכשיר*) הלוגו הירוק של המכשיר נשאר דולק זה אומר שהמכשיר עדיין דולק (המסך הופך לשחור!)? זה קרה לעוד מישהו ? זה בסדר לכבות את המכשיר מהכפתור במצב הזה? האם יש סיבה שזה קורה?
ברק...
גם כאשר המסך הופך לשחור, המכשיר עדיין עובד אם הלוגו ירוק....
- oris74
- חבר במועדון HT

Re: airplay הפסיק לעבוד מאז עדכון הגרסא
היה וגם זה נעלם. אבל כשהאייקון של האייר פליי הופך לכחול, אני לא שומע יותר באייפון והתמונה באייפון קופאת.Eli_Semory כתב:אודיו יש?oris74 כתב:אני רואה את האייקון של airplay והוא נותן לי לבחור את הבוקסי (וגם הצבע של האייקון משתנה לכחול) אבל התמונה לא עוברת לבוקסי.
מישהו מצליח לעבוד עם זה?......
משהו נוסף לציין שאולי קשור: כאשר אני בוחר ב אייר פליי, מופיעים לי 2 אייקונים של בוקסי (אחד בצורת מסך טלויזיה והשני בצורת צלחת לווין)
תודה על השירות האישי אלי
- oris74
- חבר במועדון HT

BUG
לא הבנתי מה הברירות האחרות שיש לך ? להוציא מהחשמל? מן הסתם עדיף ללחוץ על הכפתור.be_Barak כתב:תודה על התגובה כמו שרשמתי לפעמים אני מכבה מהשלט והלוגו נשאר דולק השאלה אם זה בסדר לבצע כיבוי אחרי זה מהכפתור שעל הבוקסי?Eli_Semory כתב:אם אתה מכבה את המכשיר (בין אם דרך הכפתור שעל גב המכשיר ובין אם דרך התפריט) הלוגו צריך להיעלם. אם הוא עדיין ירוק, המכשיר דלוק.be_Barak כתב:יש לי שאלה לא קשורה לפעמים שאני מכבה את הבוקסי (לא דרך הכפתור שעל המכשיר*) הלוגו הירוק של המכשיר נשאר דולק זה אומר שהמכשיר עדיין דולק (המסך הופך לשחור!)? זה קרה לעוד מישהו ? זה בסדר לכבות את המכשיר מהכפתור במצב הזה? האם יש סיבה שזה קורה?
ברק...
גם כאשר המסך הופך לשחור, המכשיר עדיין עובד אם הלוגו ירוק.......
- oris74
- חבר במועדון HT

שים לב שדרך השלט אתה יכול גם לשים אותו ב sleep ואז הלוגו נשאר דלוק - אולי זה מה שקורה אצלך.
בכל מקרה - אין שום בעיה לכבות מהמכשיר ישירות (לחיצה ארוכה עד שנכבה הלוגו)
בכל מקרה - אין שום בעיה לכבות מהמכשיר ישירות (לחיצה ארוכה עד שנכבה הלוגו)
dgent כתב:לא הבנתי מה הברירות האחרות שיש לך ? להוציא מהחשמל? מן הסתם עדיף ללחוץ על הכפתור.be_Barak כתב:תודה על התגובה כמו שרשמתי לפעמים אני מכבה מהשלט והלוגו נשאר דולק השאלה אם זה בסדר לבצע כיבוי אחרי זה מהכפתור שעל הבוקסי?Eli_Semory כתב:אם אתה מכבה את המכשיר (בין אם דרך הכפתור שעל גב המכשיר ובין אם דרך התפריט) הלוגו צריך להיעלם. אם הוא עדיין ירוק, המכשיר דלוק.be_Barak כתב:יש לי שאלה לא קשורה לפעמים שאני מכבה את הבוקסי (לא דרך הכפתור שעל המכשיר*) הלוגו הירוק של המכשיר נשאר דולק זה אומר שהמכשיר עדיין דולק (המסך הופך לשחור!)? זה קרה לעוד מישהו ? זה בסדר לכבות את המכשיר מהכפתור במצב הזה? האם יש סיבה שזה קורה?
ברק...
גם כאשר המסך הופך לשחור, המכשיר עדיין עובד אם הלוגו ירוק..........
אני אף פעם לא שם אותו על sleep טוב מעכשיו שזה קורה אני יכבה אותו מהכפתור תודהoris74 כתב:שים לב שדרך השלט אתה יכול גם לשים אותו ב sleep ואז הלוגו נשאר דלוק - אולי זה מה שקורה אצלך.
בכל מקרה - אין שום בעיה לכבות מהמכשיר ישירות (לחיצה ארוכה עד שנכבה הלוגו)...
מכיוון שלמעבדים שיש בבוקסי אין באמת מצב מתח נמוך - הם מושכים בדיוק אותו מתח כאילו היית משאיר אותם דלוקים (יש אפילו בדיקות באינטרנט שאומרות שיותר) - אז אין כ"כ הבדל בין להשאיר דלוק או בStandby.
לגבי איירפלי - עובד לי מעולה - רק וידאו.
ה"טלוויזיה" וה"לווין" הם סימנים לוידאו או רק לאודיו.
מה שכן היה נחמד היה לקבל Screen Duplication באיירפליי - אבל אני מבין שזה שונה מהותית.
ליביו
לגבי איירפלי - עובד לי מעולה - רק וידאו.
ה"טלוויזיה" וה"לווין" הם סימנים לוידאו או רק לאודיו.
מה שכן היה נחמד היה לקבל Screen Duplication באיירפליי - אבל אני מבין שזה שונה מהותית.
ליביו