מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
The Bang Bang Club
דרמה אשר מתרחשת בשנת 1994 בזמן תקופת האפטהייד בדרום אפריקה. קורותיו של גרג מרינוביץ, צלם עצמאי, אשר מצטרף לצוות של 3 צלמים אשר יוצאים מידי יום לסקר את מלחמת האזרחים העקובה מדם. במהרה התמונות שלהם מופיעות בכל העיתונים המובילים והם מחוללים סערה בתודעה הציבורית כלפי המלחמה באפריקה.
עם ראיין פיליפה.
סרט דרמה מרגש. הצגה ברוטאלית וחסרת רחמים של הזוועות אשר התרחשו ברחובות בין האזרחים, הרצון של הצלמים להשיג תמונה טובה יותר והמאבק הפנימי שהם מנהלים מול המצפון שלהם.
7.5/10
דרמה אשר מתרחשת בשנת 1994 בזמן תקופת האפטהייד בדרום אפריקה. קורותיו של גרג מרינוביץ, צלם עצמאי, אשר מצטרף לצוות של 3 צלמים אשר יוצאים מידי יום לסקר את מלחמת האזרחים העקובה מדם. במהרה התמונות שלהם מופיעות בכל העיתונים המובילים והם מחוללים סערה בתודעה הציבורית כלפי המלחמה באפריקה.
עם ראיין פיליפה.
סרט דרמה מרגש. הצגה ברוטאלית וחסרת רחמים של הזוועות אשר התרחשו ברחובות בין האזרחים, הרצון של הצלמים להשיג תמונה טובה יותר והמאבק הפנימי שהם מנהלים מול המצפון שלהם.
7.5/10
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
Paul
צמד חובבי קומיקס מושבעים נוסעים ברחבי ארה"ב בחיפוש אחרי חייזר שנמלט מאיזור 51.
אם בא לכם להעביר ערב עם ההנהלה בצפייה של סרט קליל ומצחיק לפרקים זה הסרט בשבילכם.
לא מדובר ביצירת המאה אבל בהחלט סרט מצחיק.
Seth Rogen ( הדייט שתקע אותי, The Green Hornet, Pineapple Express) מדובב את פול החייזר ובאמת שהרבה זמן לא נתקלתי בליהוק מושלם שכזה!! נראה כאילו התפקיד נכתב בשבילו, אין מתאים ממנו לדובב את הדמות.
פסקול DTS-HD Master Audio מיותר ולא תורם במיוחד, אפשר בקלות לוותר.
8/10 בסולם סרטי הקומדיה
צמד חובבי קומיקס מושבעים נוסעים ברחבי ארה"ב בחיפוש אחרי חייזר שנמלט מאיזור 51.
אם בא לכם להעביר ערב עם ההנהלה בצפייה של סרט קליל ומצחיק לפרקים זה הסרט בשבילכם.
לא מדובר ביצירת המאה אבל בהחלט סרט מצחיק.
Seth Rogen ( הדייט שתקע אותי, The Green Hornet, Pineapple Express) מדובב את פול החייזר ובאמת שהרבה זמן לא נתקלתי בליהוק מושלם שכזה!! נראה כאילו התפקיד נכתב בשבילו, אין מתאים ממנו לדובב את הדמות.
פסקול DTS-HD Master Audio מיותר ולא תורם במיוחד, אפשר בקלות לוותר.
8/10 בסולם סרטי הקומדיה
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
מים לפילים /Water for Elephants
תקציר הסרט:
ג'ייקוב (רוברט פטינסון) הוא סטודנט לרפואה,
שנאלץ לעזוב את לימודיו (מקצועו ) עקב תאונה (טרגדיה משפחתית) שנגרמת להוריו.
הוא מחפש את דרכו , ומוצא אותה על רכבת קרקס .. מפה והלאה דרכו נסללת
לאט לאט בין חברי הקרקס , בנוסף לכך הוא מתאהב באישתו של מנהל הקרקס "מרלנה".
סיפור העלילה מורכב בין גייקוב למרלנה , ויש כל הזמן תהפוכות לכאן ולשם ...
עלילת הסרט , מופשטת ומתארכת מאוד לאט בקצב איטי עד מאוד ..
סרט התאהבות הייתי מכנה אותו .
היו יכולים לקצץ , למה צריך סרט של שעתיים ? מיותר לחלוטין !
בסה"כ משחק יפה של השחקן " רוברט פטינסון" .. (משחק אותה בחור רגשן
)
הציון שלי לסרט 5 .
נ.ב- הציון שנתנו באתר IMDB קצת מוגזם (7)
תבלו
ג'ייקוב (רוברט פטינסון) הוא סטודנט לרפואה,
שנאלץ לעזוב את לימודיו (מקצועו ) עקב תאונה (טרגדיה משפחתית) שנגרמת להוריו.
הוא מחפש את דרכו , ומוצא אותה על רכבת קרקס .. מפה והלאה דרכו נסללת
לאט לאט בין חברי הקרקס , בנוסף לכך הוא מתאהב באישתו של מנהל הקרקס "מרלנה".
סיפור העלילה מורכב בין גייקוב למרלנה , ויש כל הזמן תהפוכות לכאן ולשם ...
עלילת הסרט , מופשטת ומתארכת מאוד לאט בקצב איטי עד מאוד ..
סרט התאהבות הייתי מכנה אותו .
היו יכולים לקצץ , למה צריך סרט של שעתיים ? מיותר לחלוטין !
בסה"כ משחק יפה של השחקן " רוברט פטינסון" .. (משחק אותה בחור רגשן
הציון שלי לסרט 5 .
נ.ב- הציון שנתנו באתר IMDB קצת מוגזם (7)
תבלו
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
SCREAM 4
סידני חוזרת לוודסבורו 10 שנים לאחר אירועי הסרט האחרון, כדי לקדם ספר שהיא כתבה על הפרשה אבל גם הפעם הרציחות ממשיכות והעבר לא מרפה.
היו לטעמי קריצות ואיזכורים לסרט הראשון קצת יותר ממה שצריך, הסרט קצת ארוך, המשחק לא מדהים ומה לעשות שאחרי 3 סרטים כבר קשה לשחזר את המקוריות של הסרט הראשון (אבל זאת בעיה ידועה כמעט בכל סדרת סרטים).
מצד שני, הוא יותר מוצלח ומבדר מההמשכונים שהיו לפניו. אני יודע שהיו פה ביקורות קוטלות אבל צריך לזכור שלא מדובר בסוגה עילית אלא בסרט אימה ברוח הסדרה הזאת, ואם באים לראות בשביל הכיף אז אפילו נהנים, ואני מודה שאחרי האכזבה מההמשכים עכשיו כן נהנתי. מי שרוצה איכויות גבוהות יותר שיחפש במקום אחר.
7/10 ביחס לסדרה.
סידני חוזרת לוודסבורו 10 שנים לאחר אירועי הסרט האחרון, כדי לקדם ספר שהיא כתבה על הפרשה אבל גם הפעם הרציחות ממשיכות והעבר לא מרפה.
היו לטעמי קריצות ואיזכורים לסרט הראשון קצת יותר ממה שצריך, הסרט קצת ארוך, המשחק לא מדהים ומה לעשות שאחרי 3 סרטים כבר קשה לשחזר את המקוריות של הסרט הראשון (אבל זאת בעיה ידועה כמעט בכל סדרת סרטים).
מצד שני, הוא יותר מוצלח ומבדר מההמשכונים שהיו לפניו. אני יודע שהיו פה ביקורות קוטלות אבל צריך לזכור שלא מדובר בסוגה עילית אלא בסרט אימה ברוח הסדרה הזאת, ואם באים לראות בשביל הכיף אז אפילו נהנים, ואני מודה שאחרי האכזבה מההמשכים עכשיו כן נהנתי. מי שרוצה איכויות גבוהות יותר שיחפש במקום אחר.
7/10 ביחס לסדרה.
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
כוכב הקופים המרד
בקולנוע
אהבתי את הפרשנות המוקדמת לסרט המקורי
מתחבר לביקורת שקראתי באינטרנט
עד איזה שלב אני אמור להמשיך להביע סימפטיה לקוף אדם סיזר?
הרי אנחנו יודעים מה קורה בסוף, חורבן למין האנושי
סה"כ מאוד נהנתי
8.5\10
בקולנוע
אהבתי את הפרשנות המוקדמת לסרט המקורי
מתחבר לביקורת שקראתי באינטרנט
עד איזה שלב אני אמור להמשיך להביע סימפטיה לקוף אדם סיזר?
הרי אנחנו יודעים מה קורה בסוף, חורבן למין האנושי
סה"כ מאוד נהנתי
8.5\10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Priest
סרט פוסט אפוקליפטי, כאשר האנושות נלחמה בערפדים (סוג של מפלצות ולא הולכי על 2 שמנהלים רומנים עם נשים), והקלף המנצח של בני האדם היה כמרים, שהשתוו לערפדים בכח ומהירות (איך ולמה, אין לי מושג). הערפדים שהובסו הושמו במכלאות והכנסייה שולטת ביד רמה בעולם, והכמרים הופרשו לגימלאות.
כאשר הערפדים פושטים על משפחתו של אחד הכמרים הוא מפר את נדריו לכנסייה ויוצא אחריהם.
בסופו של דבר סיפור הכנסייה והכמרים היה די זניח, הכמרים יכלו להיות באתה מידה גם קוטלי ערפדים מבאפי או לוחמי ג'דיי, מצד שני הסרט בהחלט מהנה, סוג חדש של ערפדים, ואקשן לא רע.
7.5/10
סרט פוסט אפוקליפטי, כאשר האנושות נלחמה בערפדים (סוג של מפלצות ולא הולכי על 2 שמנהלים רומנים עם נשים), והקלף המנצח של בני האדם היה כמרים, שהשתוו לערפדים בכח ומהירות (איך ולמה, אין לי מושג). הערפדים שהובסו הושמו במכלאות והכנסייה שולטת ביד רמה בעולם, והכמרים הופרשו לגימלאות.
כאשר הערפדים פושטים על משפחתו של אחד הכמרים הוא מפר את נדריו לכנסייה ויוצא אחריהם.
בסופו של דבר סיפור הכנסייה והכמרים היה די זניח, הכמרים יכלו להיות באתה מידה גם קוטלי ערפדים מבאפי או לוחמי ג'דיי, מצד שני הסרט בהחלט מהנה, סוג חדש של ערפדים, ואקשן לא רע.
7.5/10
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
Hertz33 כל הכבוד על מחיקת הקטע עם המקל
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
הסרט הזה הזכיר לי למה אני לא נוהג לצפות בקומדיות.Huber כתב:Your Highness
המכשף הרשע חוטף את אהובתו של הנסיך אמיץ. זהו הזמן שלו ושל אחיו השלומיאל להוכיח את עצמם ולהיות גיבורים.
פארודיה משעשעת ומטורפת על ז'אנר סירטי האגדות/אבירים. בסרט מככבים דני מקברייד, ג'יימס פרנקו ונטלי פורמן (שחושפת עכוז מרהיב). הפקה איכותית ומושקעת וכמה בדיחות שנונות יותר (ושנונות פחות, אבל הי, הומור פלוצים לפעמים עובד) מונעים מהסרט הזה מלהפוך לזוועתון מטופש כמו רב הפארודיות לאחרונה. זהו סרט קצת טיפשי, גס, וולגרי ומשעשע ומהנה בה במידה.
בואו עם מצב רוח לסרט שטותי וקליל ובטוח תיהנו.
7/10
ד"א, מומלץ בחום לציפות בגירסת ה UNRATED....
החלק הקומי שלו, ברובו הגדול לא ממש מצחיק, דווקא חלק הפנטזיה-אקשן היה הרבה יותר טוב.
יכל להיות יותר מוצלח אם היו הולכים עם השטותניקיות ובדיחות הפלוצים עד הסוף.
לסיכום, אם אני מערבב את שני האלמנטים עם נטלי פורטמן יוצא לי 6/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתמול ניסיתי לצפות ב- Your Highness. לא היה לי מספיק סבלנות לעבור את ה- 20 דקות הראשונות והפסקתי. זה דבילי מעבר לכל קנה מידה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Jane Eyre
צעירה מעצבנת מגיעה להיות המורה של ילדה קטנה ועשירה בטירה. היא נסחפת למערבולת של תשוקה עם בעל האחוזה, אך הוא מסתיר סוד דבילי מעברו.
דבילי ומעצבן. כמעט ולא קורה שום דבר בסרט. הצעירה מתאהבת בבעל האחוזה מכיוון שהוא בערך הגבר היחיד שהיא ראתה אי פעם בחיים שלה. בעל האחוזה מתאהב בצעירה מסיבה לא ברורה והסוד הכמוס מהעבר יכול להיות ספינאוף טוב לסרט אחר, אך לא כאן. Shift+Delete.
1/10
צעירה מעצבנת מגיעה להיות המורה של ילדה קטנה ועשירה בטירה. היא נסחפת למערבולת של תשוקה עם בעל האחוזה, אך הוא מסתיר סוד דבילי מעברו.
דבילי ומעצבן. כמעט ולא קורה שום דבר בסרט. הצעירה מתאהבת בבעל האחוזה מכיוון שהוא בערך הגבר היחיד שהיא ראתה אי פעם בחיים שלה. בעל האחוזה מתאהב בצעירה מסיבה לא ברורה והסוד הכמוס מהעבר יכול להיות ספינאוף טוב לסרט אחר, אך לא כאן. Shift+Delete.
1/10
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
2011 חלטעמי שנה מאוד חלשה בסרטים
שלום לכולם
לא ביקורת על סרט מסויים אבל על השנה עד עכשיו.
הרגשה שלי ש 2011 שנה ממש גרועה בסרטים אני עדיין צופה בסרטים טובים מ 2010 ולעומת זאת מעט מאוד הסרטים שיצאו ב 2011 שממש נהניתי בהם.
יש משהו בהרגשה שלי?
הרגשה שלי ש 2011 שנה ממש גרועה בסרטים אני עדיין צופה בסרטים טובים מ 2010 ולעומת זאת מעט מאוד הסרטים שיצאו ב 2011 שממש נהניתי בהם.
יש משהו בהרגשה שלי?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
Re: 2011 חלטעמי שנה מאוד חלשה בסרטים
באופן כללי, מאז שנת 2000 יש ירידה מסויימת ברמת הסרטים בהשוואה לשני העשורים שלפני כן.molvy כתב:שלום לכולם
יש משהו בהרגשה שלי?...
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
לפי שם הסרט ציפיתי לז'אנר אחר לגמרי.ziv_r כתב:The Bang Bang Club
עם ראיין פיליפה.
7.5/10...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מסכים לחלוטין, סרט אקשן (מאלה שלא צריך לנתח יותר מדי דברים) , עם סאונד לא רע בכלל לדעתי.guyezra כתב:Priest
7.5/10...
מה כן , הפריע לי שהם נתנו לעצמם יותר מדי קרדיט בסוף הסרט עם פתיחת האופציה לסרט המשך , לא יכלו לעשות זאת יותר ברור...