מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Across the Universe
אוסף וידאו קליפים בתקציב גבוה לגירסאות כיסוי לשירי ביטלס שחוברו להם יחדיו בעזרת עלילה קלושה. הביצועים חלקם מעניינים אבל מרביתם יצרו לי געגועים למקור. הקליפים וה"עלילה" מנסים לתת פירוש מילולי מאד לשירים. נותן תוצאה קצת מגוכחת הרבה פעמים. למשל יש דמויות בשמות ג'וד, לוסי ופרודנס... וכמובן שכל אחד מקבל את השיר שלו. ויש קטעים אחרים שצריך לראות כדי להבין את הגיחוך. אבל לא ממש חובה לראות. נקודות אור היו בונו I am the walrus וג'ו קוקר Come together. בקליפים הטובים הסרט מזכיר את שיער או את החומה (ללא האנימציה) כל השאר פשוט שיעמם. מהאמצע התחלתי להריץ את הדיבורים וגם את מרבית השירים...
5/10
אוסף וידאו קליפים בתקציב גבוה לגירסאות כיסוי לשירי ביטלס שחוברו להם יחדיו בעזרת עלילה קלושה. הביצועים חלקם מעניינים אבל מרביתם יצרו לי געגועים למקור. הקליפים וה"עלילה" מנסים לתת פירוש מילולי מאד לשירים. נותן תוצאה קצת מגוכחת הרבה פעמים. למשל יש דמויות בשמות ג'וד, לוסי ופרודנס... וכמובן שכל אחד מקבל את השיר שלו. ויש קטעים אחרים שצריך לראות כדי להבין את הגיחוך. אבל לא ממש חובה לראות. נקודות אור היו בונו I am the walrus וג'ו קוקר Come together. בקליפים הטובים הסרט מזכיר את שיער או את החומה (ללא האנימציה) כל השאר פשוט שיעמם. מהאמצע התחלתי להריץ את הדיבורים וגם את מרבית השירים...
5/10
Enjoy the Silence
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
In Bruges
שני רוצחים שכירים אשר פשלו, נשלחים לברוז' להרגע ולהמתין להוראות. במהלך הביקור בעיר, הם מנהלים דיונים על הארכיקטטורה, התרבות אמריקאית ועוד מספר נושאים משמימים.
עם קולין פארל.
משעמם עד מוות.
4/10
שני רוצחים שכירים אשר פשלו, נשלחים לברוז' להרגע ולהמתין להוראות. במהלך הביקור בעיר, הם מנהלים דיונים על הארכיקטטורה, התרבות אמריקאית ועוד מספר נושאים משמימים.
עם קולין פארל.
משעמם עד מוות.
4/10
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
סרטים שראיתי לאחרונה
iron Man: סרט קיץ חביב ולא מחייב
Spiderwick: כנ"ל
סרטים שעדיף היה כבר לנעוץ לעצמך מזלג בעין:
Across the Universe
iron Man: סרט קיץ חביב ולא מחייב
Spiderwick: כנ"ל
סרטים שעדיף היה כבר לנעוץ לעצמך מזלג בעין:
Across the Universe
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לדעתי דווקא סרט מעולה. דמויות מעניינות וסיטואציות הזויות על רקע לוקיישין שמרני ואפרפר.ziv_r כתב:In Bruges
עם קולין פארל.
משעמם עד מוות.
4/10...
יש שם אפילו כמה קטעים מאוד מצחיקים. בעיקר הסצינה על הננס והסמים.
9/10.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
מקבל ביקורות טובות
הורדתי אותו כי הוא נכנס לרשימת ה 250 הגדולים של IMDB... נראה מסקרןoferlaor כתב:גם אני מאוד אהבתי את IN BRUGES...
על טעם ועל ריח......
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אין כמו סרט פעולה באירופה. נותן ניחוח של איכות. כמו רונין.
נתן לו צ'אנס.
נתן לו צ'אנס.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
Vantage Point
גרסת רשומון על נסיון התנקשות בנשיא ארה"ב
כל אחת מהדמויות רואה את הסרט מזוית אחרת ומשלימה פרטים לסיפור שלם.
איילת זורר המקסימה, פורסט וויטקר הענק, ודניס קוויד
8.5/10
8.5/10
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
גמאני אהבתי ומי שלא ביקר שם... בטוח יבקר אחרי הסרטorenfe כתב:לדעתי דווקא סרט מעולה. דמויות מעניינות וסיטואציות הזויות על רקע לוקיישין שמרני ואפרפר.ziv_r כתב:In Bruges
עם קולין פארל.
משעמם עד מוות.
4/10...
9/10....
מקום קסום והסרט מעביר חלק מהאווירה שלו
בדיוק השגתי את INNERSPACE עם קוויד. סרט ילדות חמדמדyanivol כתב:Vantage Point
8.5/10...
The.Illusionist - אמן האשליות
עם אדוארד נורטון, דרמה על קוסם בוינה של 1900.
סרט חביב ומהנה שהזכיר לי קצת את החשוד המיידי
יש טוענים שהוא צפוי מדי אבל העברנו כמעט שעתיים בכיף.
ג'סיקה בייל גם כאן... ןפול ג'יאמאטי המעולה כתמיד.
7/10
batman begins
עם כריסטיאן בייל. בטח כולכם ראיתם ורק אני מאחר... אבל הסרט הקודם בסדרה הפתיע אותי לטובה. הסיפור על בטמן מילדות ועד תיוגו כבאטמן.
קייטי הולמס מעצבנת כתמיד אבל החברה המעולים האחרים תורמים באופן חיובי - מורגן פרימן, מייקל קיין, ליאם ניסן, גארי אולדמן, טום וילקינסון ואפילו רוטגר הוואר מהטרמפיסט...
7/10
עם אדוארד נורטון, דרמה על קוסם בוינה של 1900.
סרט חביב ומהנה שהזכיר לי קצת את החשוד המיידי
יש טוענים שהוא צפוי מדי אבל העברנו כמעט שעתיים בכיף.
ג'סיקה בייל גם כאן... ןפול ג'יאמאטי המעולה כתמיד.
7/10
batman begins
עם כריסטיאן בייל. בטח כולכם ראיתם ורק אני מאחר... אבל הסרט הקודם בסדרה הפתיע אותי לטובה. הסיפור על בטמן מילדות ועד תיוגו כבאטמן.
קייטי הולמס מעצבנת כתמיד אבל החברה המעולים האחרים תורמים באופן חיובי - מורגן פרימן, מייקל קיין, ליאם ניסן, גארי אולדמן, טום וילקינסון ואפילו רוטגר הוואר מהטרמפיסט...
7/10
Avp Requiem
ההמשך "לנוסע השמיני" נגד הטורף. מאד אלים וברוטלי (בשונה מהסרט הקודם).הדמויות כרגיל
הן סתם רקע לבלאגן שעושים היצורים האלו.
למרות שהסרט ממש חשוך (שזה כבר מעצבן), הביצוע יותר מוצלח מהקודם (אבל לא כל כך
השתגעתי על הסוף). הטורף כמובן מתנהג בקוליות
מוחלטת לאורך כל הדרך.
7/10
ההמשך "לנוסע השמיני" נגד הטורף. מאד אלים וברוטלי (בשונה מהסרט הקודם).הדמויות כרגיל
הן סתם רקע לבלאגן שעושים היצורים האלו.
למרות שהסרט ממש חשוך (שזה כבר מעצבן), הביצוע יותר מוצלח מהקודם (אבל לא כל כך
השתגעתי על הסוף). הטורף כמובן מתנהג בקוליות
7/10
אתה צודק לגבי המקום וצילומי האווירה , זה יכול היה להיות סרט פרסומי למקום , אבל העלילה חייבה אותי ל"צאת להפסקה" וזה אומר שהסרט בעיני הוא בינוני מינוסשח_מט כתב:גמאני אהבתי ומי שלא ביקר שם... בטוח יבקר אחרי הסרטorenfe כתב:לדעתי דווקא סרט מעולה. דמויות מעניינות וסיטואציות הזויות על רקע לוקיישין שמרני ואפרפר.ziv_r כתב:In Bruges
עם קולין פארל.
משעמם עד מוות.
4/10...
9/10....
מקום קסום והסרט מעביר חלק מהאווירה שלו...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Pitch Black
סרט מד"ב, ספינה מתרסקת על כוכב לא שיגרתי, שמסתבר שמכיל יצורים שלא אוהבים אורחים, ווין דיזל הוא רידיק, רוצח סוציופט וכמובן שרק הוא מסוגל לחלץ את השורדים מההתרסקות בחיים.
אני מת על הסרט הזה, יפה לראות את תהליך ההידרדרות של המצב של הניצולים. בנוסף מאוד אהבו את הדמות של רידיק ועשו עליה סרט נוסף.
8/10
סרט מד"ב, ספינה מתרסקת על כוכב לא שיגרתי, שמסתבר שמכיל יצורים שלא אוהבים אורחים, ווין דיזל הוא רידיק, רוצח סוציופט וכמובן שרק הוא מסוגל לחלץ את השורדים מההתרסקות בחיים.
אני מת על הסרט הזה, יפה לראות את תהליך ההידרדרות של המצב של הניצולים. בנוסף מאוד אהבו את הדמות של רידיק ועשו עליה סרט נוסף.
8/10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אם כבר מדברים על סרטים של וין דיזל, רציתי להמליץ לכם להתרחק מהסרט החדש שלו BABYLON A.D. - וזה מפי מי שאהב כמעט כל סרט שהבחור הוציא. פשוט בזבוז של שעה וחצי מהחיים, חצי מהסרט אתה מנסה להבין מה רוצים ממך ובסוף הסרט נסגר בצורה פשוט מגוכחת. סצנות האקשן עשויות רע (בניגוד לסרטים הקודמים שלו) ואין נקודת אור אחת לכל אורך הסרט.