לה ליגה - הליגה הספרדית
- KomerKo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
כמה שטויות. כמה בכיינות. יכולתי לבזבז עכשיו מספר דקות בלהראות כמה נקודות נגנבו מברצלונה העונה על ידי שופטים. יכולתי לבזבז עוד כמה בלהראות כמה מתנות ריאל קיבלו העונה משופטים. אבל אז חשבתי על זה רגע, וחבל על הזמן והעצבים שלי. יש מספיק כתבות באינטרנט. אתם מוזמנים לחפש. אתם גם ככה לא תבינו לעולם. ואני מעדיף להתעסק בכדורגל מאשר בכל הבכיינות המגעילה הזאת. תזכו באליפות, כל הכבוד לכם. תזכו בצ'מפיונס, כנ"ל. רק בחייאת, תתעסקו במשחקים שלכם במקום להתבכיין כל היום. בחיים שלי לא ראיתי אוהדים כל כך אובססיבים דווקא עם הקבוצה היריבה.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
גילי,
ברוך שובך...
הפועל הפסידה את האליפות אז החלטת לחזור אלינו? איזה יפה זה יהיה אם 2 קבוצות שאני אוהד ייקחו את האליפות משתי קבוצות שאתה אוהד?
אריה,
התיאוריה שלך קצת הזויה, כי כשאתה מדבר על לחץ מכוון מול השופטים כטקטיקת משחק, אתה כנראה שוכח את חמוריניו וההתקפות שלו כנגד השופטים, לפני, בזמן ואחרי כל משחק שהפכו מזמן לשיטה שלו להפעלת לחץ על השופטים.
רק שכאשר מוריניו עושה את זה, אז הוא טקטיקן מהרמה הראשונה, לוחם פסיכולוגי בחסד עליון ומבריק ברמה על אנושית, אבל כאשר שחקן ברצלונה לוחץ מעט על השופט (ודרך אגב, כמעט כל שחקן מכל קבוצה בכל משחק לוחץ קצת על השופט), אז זו בעיה.
מה שכן אני מסכים איתך, ואת זה גם כתבתי בעבר (אבל אוהדי ריאל קצת מתקשים להבין ולראות את זה), זה שאכן, ברצלונה מחזיקה בכדור 60% מהזמן במשחק חלש, ומתקרב לממוצע של 70% למשחק, במצב כזה, לבארסה כמעט ואין צורך לבצע עבירות ולעומתם, היריב המתוסכל מבצע המון עבירות כדי לנסות ולעצור את ברצלונה (אין לו הרבה ברירות), מה שגורר מן הסתם הרבה כרטיסים אצל היריבים (מה שאתם מפרשים כהטיה של השופטים), ומה לעשות, ביניהם גם כרטיסים אדומים וגם פנדלים.
לגבי הפנדל מול מילאן, שימו לב שאין ויכוח כמעט לגבי האם היתה או לא היתה עבירה ברחבה, כולם מסכימים שהיתה, רק שלא מסכימים שהיה צריך לשרוק לפנדל כי "עבירות כאלו יש יש כל הזמן בקרנות ואף שופט לא שורק".
אז:
1 - הטיעון הזה הוא במקרה הגרוע דבילי, היתה עבירה והיה מקום לשרוק לפי החוקה, גם אם זה לא נראה לנו (כן, גם לי זה לא נראה).
2 - גם אני לא אהבתי את השריקה הזו, אבל בחייאת, מילאן נראתה כמו קבוצה מליגה ג' במשחק הזה, הפנדל לא שינה הרבה, גם אחריו, שער למילאן והם היו עולים, זה לא ממש עזר להם.
אם ניקח את 10 המשחקים האחרונים של ריאל, ונספור את כמות הפנדלים שהיתה אמורה להישרק נגדם, נגיע בקלות ל-4 כאלו (זה רק משליפה מהזיכרון) ואני לא מדבר בכלל על עבירות ושריקות במרכז המגרש, ועל פנדלים שלא היו ונשרקו נגד היריבה.
האמת היא שאני די מבין את ההתעסקות האובססיבית של אוהדי ריאל בברצלונה, אתם פשוט מכינים את הקרקע לאפשרות שהאליפות תברח לכם ומכינים את התירוצים כבר מעכשיו.
ברוך שובך...
הפועל הפסידה את האליפות אז החלטת לחזור אלינו? איזה יפה זה יהיה אם 2 קבוצות שאני אוהד ייקחו את האליפות משתי קבוצות שאתה אוהד?
אריה,
התיאוריה שלך קצת הזויה, כי כשאתה מדבר על לחץ מכוון מול השופטים כטקטיקת משחק, אתה כנראה שוכח את חמוריניו וההתקפות שלו כנגד השופטים, לפני, בזמן ואחרי כל משחק שהפכו מזמן לשיטה שלו להפעלת לחץ על השופטים.
רק שכאשר מוריניו עושה את זה, אז הוא טקטיקן מהרמה הראשונה, לוחם פסיכולוגי בחסד עליון ומבריק ברמה על אנושית, אבל כאשר שחקן ברצלונה לוחץ מעט על השופט (ודרך אגב, כמעט כל שחקן מכל קבוצה בכל משחק לוחץ קצת על השופט), אז זו בעיה.
מה שכן אני מסכים איתך, ואת זה גם כתבתי בעבר (אבל אוהדי ריאל קצת מתקשים להבין ולראות את זה), זה שאכן, ברצלונה מחזיקה בכדור 60% מהזמן במשחק חלש, ומתקרב לממוצע של 70% למשחק, במצב כזה, לבארסה כמעט ואין צורך לבצע עבירות ולעומתם, היריב המתוסכל מבצע המון עבירות כדי לנסות ולעצור את ברצלונה (אין לו הרבה ברירות), מה שגורר מן הסתם הרבה כרטיסים אצל היריבים (מה שאתם מפרשים כהטיה של השופטים), ומה לעשות, ביניהם גם כרטיסים אדומים וגם פנדלים.
לגבי הפנדל מול מילאן, שימו לב שאין ויכוח כמעט לגבי האם היתה או לא היתה עבירה ברחבה, כולם מסכימים שהיתה, רק שלא מסכימים שהיה צריך לשרוק לפנדל כי "עבירות כאלו יש יש כל הזמן בקרנות ואף שופט לא שורק".
אז:
1 - הטיעון הזה הוא במקרה הגרוע דבילי, היתה עבירה והיה מקום לשרוק לפי החוקה, גם אם זה לא נראה לנו (כן, גם לי זה לא נראה).
2 - גם אני לא אהבתי את השריקה הזו, אבל בחייאת, מילאן נראתה כמו קבוצה מליגה ג' במשחק הזה, הפנדל לא שינה הרבה, גם אחריו, שער למילאן והם היו עולים, זה לא ממש עזר להם.
אם ניקח את 10 המשחקים האחרונים של ריאל, ונספור את כמות הפנדלים שהיתה אמורה להישרק נגדם, נגיע בקלות ל-4 כאלו (זה רק משליפה מהזיכרון) ואני לא מדבר בכלל על עבירות ושריקות במרכז המגרש, ועל פנדלים שלא היו ונשרקו נגד היריבה.
האמת היא שאני די מבין את ההתעסקות האובססיבית של אוהדי ריאל בברצלונה, אתם פשוט מכינים את הקרקע לאפשרות שהאליפות תברח לכם ומכינים את התירוצים כבר מעכשיו.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
תגיד לי, איפה אתה חי?KomerKo כתב:בחיים שלי לא ראיתי אוהדים כל כך אובססיבים דווקא עם הקבוצה היריבה....
התעסקות עם הקבוצה היריבה זה הדבר העיקרי שכל אוהד קבוצה עושה, מעבר לכל דבר אחר.
זה נכון בכל הארצות, בכל הרמות ובכל הענפים.
הרי זה הכל שבטיות ושבטיות מוגדרת בעיקר במי מחוץ לשבט.
על מה כתב פה גילי בעיקר? כמובן על שנואת נפשו, מכבי ת"א.
מה מעניין בעיקר אוהד סיטי? שיונייטד תפסיד.
משה
- KomerKo
-
- חבר פעיל מאוד

יש הבדל בין רצון לראות את הקבוצה היריבה נכשלת (תמיד מבורך) לבין התעסקות במשך כל השנה בכל פרט קטן בכל משחק של הקבוצה היריבה. אני אישית לא סובל הרבה קבוצות. אז אני פשוט לא רואה את המשחקים שלהן. אני לא יושב, צופה במשחק, ומתבכיין כל 5 דקות שפה הייתה אמורה להיות עבירה, פה לא, השחקן הזה בכיין, והגול ההוא היה במזל. זה פשוט לא מעניין אותי. מעניינת אותי רק הקבוצה שלי.
מראיינים את מוריניו לקראת משחק שלו בליגת האלופות והוא מדבר על המשחק של בארסה נגד מילאן. זה רק מראה לך כמה הבן אדם חי בפחד מהצל של בארסה. וזה פאתטי.
מראיינים את מוריניו לקראת משחק שלו בליגת האלופות והוא מדבר על המשחק של בארסה נגד מילאן. זה רק מראה לך כמה הבן אדם חי בפחד מהצל של בארסה. וזה פאתטי.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אבי,
בבקשה לא לעשות צחוק...יש פה כמה בשרשור שבאמת בטוחים שהפנדל למילאן היה צודק ואני אומר
אל תדבר איתי על חוקה וכל השטויות מסביב. הרי ברור לכל בר דעת (אוהד ריאל או לא) שפנדל לא היה צריך להישרק שם. ברור לכולם שהייתה שם שגיאה חמורה, הזויה, מגוחכת מאין כמוה. מספיק לראות את יורם ארבל ואת שגיא כהן מגלים שהאידיוט שרק לבעיטת 11 מטר כדי להבין עד כמה עצוב זה היה. בקשר לכל הספקולציות לגבי המשחק החלש של מילאן אז מצטער להגיד שאם מילאן הייתה יורדת למחצית ב 1:1 ייתכן שהיא זאת שהייתה היום בחצי הגמר ולא אתם (להזכיר את ההדחה שלכם כנגד אינטר במשחק החד צדדי ההוא). הבעייה היא שלעולם לא נדע כי השופט הוא זה שדקר את מילאן! בארסה רק סובבה את הסכין במחצית השנייה.
KomerKo,
כאחד שלא מעניין אותו שום דבר אחר מאשר מהקבוצה שלו וככזה שכל הזמן מדבר כאן על בכיינות שלנו ועל חוסר הרצון שלך להגיב לכך, אתה עונה וכותב לא מעט על כך. אתה יכול להפסיק לאיים בחוסר תגובה שלך ופשוט באמת לא להגיב.
בבקשה לא לעשות צחוק...יש פה כמה בשרשור שבאמת בטוחים שהפנדל למילאן היה צודק ואני אומר
אל תדבר איתי על חוקה וכל השטויות מסביב. הרי ברור לכל בר דעת (אוהד ריאל או לא) שפנדל לא היה צריך להישרק שם. ברור לכולם שהייתה שם שגיאה חמורה, הזויה, מגוחכת מאין כמוה. מספיק לראות את יורם ארבל ואת שגיא כהן מגלים שהאידיוט שרק לבעיטת 11 מטר כדי להבין עד כמה עצוב זה היה. בקשר לכל הספקולציות לגבי המשחק החלש של מילאן אז מצטער להגיד שאם מילאן הייתה יורדת למחצית ב 1:1 ייתכן שהיא זאת שהייתה היום בחצי הגמר ולא אתם (להזכיר את ההדחה שלכם כנגד אינטר במשחק החד צדדי ההוא). הבעייה היא שלעולם לא נדע כי השופט הוא זה שדקר את מילאן! בארסה רק סובבה את הסכין במחצית השנייה.
KomerKo,
כאחד שלא מעניין אותו שום דבר אחר מאשר מהקבוצה שלו וככזה שכל הזמן מדבר כאן על בכיינות שלנו ועל חוסר הרצון שלך להגיב לכך, אתה עונה וכותב לא מעט על כך. אתה יכול להפסיק לאיים בחוסר תגובה שלך ופשוט באמת לא להגיב.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
osherov כתב:בדיוק![]()
אבי,
עברה הייתה, אבל להוציא על זה כרטיס אדום (צהוב שני) זה ביזוי המשחק. בתוצאה של 2:1, מחצית הראשונה, משחק רגוע ולא אלים אז שחקן מכשיל שחקן אחר באזור לא מאיים על השער....ושופט מחליט להוציא אדום ושוב לגמור משחק בלי שום סיבה או הגיון זה פשוט טמטום.
אל תשחק אותה תמים....ברור שיש משמעות לכך שזה צהוב שני ולא צהוב ראשון, בדיוק כמו שיש הבדל בין עברה בחצי המגרש ועברה בתוך הרחבה שמובילה לפנדל. תפקידו של השופט זה לתת לשחקנים להכריע על המגרש ולא להכריע בעצמו..כל זה בתנאי שזה לא עובר את הגבול. הצהוב השני אתמול היה מגוחך ורחוק מאוד מלעבור את הגבול של גמירת המשחק (אגב, הפנדל כנגד מילאן היה בכלל הזוי ברמות של העפת השופט ההוא מלשפוט במשחקים בינלואמים).
התאוריה שלי היא פשוטה ורשמתי אותה כאן לא מעט. הקטלונים, מייצירים לחץ מכוון כנגד השופט כטקטיקת המשחק שלהם (בכי, הצגות והתנפלות על השופט בעברות המשפיעות). עם הלחץ הרגיל שיש לכל קבוצה גדולה כנגד השופטים ועם היכולת של ברצלונה להחזיק בכדור 60 אחוז מהזמן ועם הטקטיקה הזאת, קשה מאוד לשופט להיות הוגן משחק שלכם....
אפרופו הפנדל נגל מילאן, זה לא רק הפנדל עצמו שנשרק, אלא העובדה שאם זה היה קורה לצד השני ברחבה של ברצלונה), 99% שזה לא נשרק.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
חברים נראה לי כדי שנירגע קצת
,
בכל מקרה בנוסף למה שאריה אמר, מה שגורם לי להמשיך להתעצבן פה על גביי הפורום, הוא שאתם (אוהדיי בארסה) גם מכחישים את הטעויות שיפוט, למשל לטעון שהיה פנדל של 100 אחוז, נו באמת...אנחנו לפחות מבינים מתי השופט טועה לטובתנו (למשל שני תפיסות ברורות של ארבלואה ברחבה שלא נשרקו לפני מספר מחזורים)
למה אתם לא מסוגלים לראות את הטעויות שיפוט שנעשות לטובתכם?
בכל מקרה בנוסף למה שאריה אמר, מה שגורם לי להמשיך להתעצבן פה על גביי הפורום, הוא שאתם (אוהדיי בארסה) גם מכחישים את הטעויות שיפוט, למשל לטעון שהיה פנדל של 100 אחוז, נו באמת...אנחנו לפחות מבינים מתי השופט טועה לטובתנו (למשל שני תפיסות ברורות של ארבלואה ברחבה שלא נשרקו לפני מספר מחזורים)
למה אתם לא מסוגלים לראות את הטעויות שיפוט שנעשות לטובתכם?
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

כולם פה נביאים ורואים את הנולד....
שוב פעם אני אומר, גם אני לא אהבתי את השריקה נגד מילאן.
גם אני חושב שאפשר היה לעצור את המשחק, להזהיר את השחקנים ולתת לבארסה לבעוט שוב את בעיטת הקרן ולו רק בשביל שלא לתת לאוהדי ריאל את אופציית הבכיינות הזו (ברגע השריקה ידעתי שזה מה שיקרה).
ואחרי כל זה, מילאן היתה קטנה מבארסה בכמה מידות, וזה מה שאתם מנסים לגמד.
אתם כ"כ בטוחים שאם זה היה קורה בצד השני, אז לא היה נשרק פנדל (לא יודע מאיפה הביטחון הזה...).
ככה, או ככה, כנראה שבלתי אפשרי להסביר לכם דברים בהגיון, אז כנראה שנוותר על זה, ורק נשמח בניצחונות של בארסה (ובהפסדים של ריאל).
שוב פעם אני אומר, גם אני לא אהבתי את השריקה נגד מילאן.
גם אני חושב שאפשר היה לעצור את המשחק, להזהיר את השחקנים ולתת לבארסה לבעוט שוב את בעיטת הקרן ולו רק בשביל שלא לתת לאוהדי ריאל את אופציית הבכיינות הזו (ברגע השריקה ידעתי שזה מה שיקרה).
ואחרי כל זה, מילאן היתה קטנה מבארסה בכמה מידות, וזה מה שאתם מנסים לגמד.
אתם כ"כ בטוחים שאם זה היה קורה בצד השני, אז לא היה נשרק פנדל (לא יודע מאיפה הביטחון הזה...).
ככה, או ככה, כנראה שבלתי אפשרי להסביר לכם דברים בהגיון, אז כנראה שנוותר על זה, ורק נשמח בניצחונות של בארסה (ובהפסדים של ריאל).
- KomerKo
-
- חבר פעיל מאוד

osherov,osherov כתב:אבי,
KomerKo,
כאחד שלא מעניין אותו שום דבר אחר מאשר מהקבוצה שלו וככזה שכל הזמן מדבר כאן על בכיינות שלנו ועל חוסר הרצון שלך להגיב לכך, אתה עונה וכותב לא מעט על כך. אתה יכול להפסיק לאיים בחוסר תגובה שלך ופשוט באמת לא להגיב....
כאחד שלא מעניין אותו שום דבר אחר מאשר הקבוצה שלו אני לא טורח להגיב אחרי כל שריקה במשחק של ריאל. אני כן טורח להגיב אחרי שמשמיצים את הקבוצה שלי בכל הזדמנות אפשרית ואף רומזים כי כל מה שהיא השיגה בארבע השנים האחרונות זה בזכות שופטים. זה מגוכח ומקומם. מעולם לא איימתי בחוסר תגובה, ופעם אחרונה שבדקתי מדובר בפורום חופשי וזכותי להביע את הדעות שלי. שיהיה לך יום טוב, ו"בהצלחה" היום בערב...
- osherov
-
- גורו Android

אבי,
אני לא מבין את הטענה שלך.
אם לא היה נשרק פנדל אז המצב במחצית היה 1:1
בתוצאה של 1:1 מילאן עולה. קשה מאוד לדעת איך המשחק היה מתפתח במחצית השנייה כאשר נניח היינו מגיעים למחצית השנייה כאשר נותרו רק 15 דקות לסיום המשחק והתצאה עדיין בעינה.
ברגע שנשרק הפנדל המשחק כמעט נגמר.... ולכן מאוד הגיוני לחשוב שמהלך המשחק במחצית השנייה היה נראה אחרת לגמרי אם התוצאה הייתה שונה. מילאן הייתה משחק בצורה שונה והרבה יותר נחושה. הביטחון שלך להשליך שאתם בטוח עוברים את מילאן גם אם לא היה נשרק הפנדל לא אוחז במציאות....
זה היה אחרת לגמרי אם הייתם מובילים 1:0 או 2:1 ואז היה נשרק פנדל לא מוצדק לטובתכם!
בתוצאה של 1:1 מילאן עולה. קשה מאוד לדעת איך המשחק היה מתפתח במחצית השנייה כאשר נניח היינו מגיעים למחצית השנייה כאשר נותרו רק 15 דקות לסיום המשחק והתצאה עדיין בעינה.
ברגע שנשרק הפנדל המשחק כמעט נגמר.... ולכן מאוד הגיוני לחשוב שמהלך המשחק במחצית השנייה היה נראה אחרת לגמרי אם התוצאה הייתה שונה. מילאן הייתה משחק בצורה שונה והרבה יותר נחושה. הביטחון שלך להשליך שאתם בטוח עוברים את מילאן גם אם לא היה נשרק הפנדל לא אוחז במציאות....
זה היה אחרת לגמרי אם הייתם מובילים 1:0 או 2:1 ואז היה נשרק פנדל לא מוצדק לטובתכם!
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

אריה, הביטחון שלי לא שונה מהביטחון שלך שהדברים היו נראים אחרת, או מהביטחון של ivanhoe888 שפנדל כזה לא היה נשרק לצד השני.osherov כתב:אבי,
זה היה אחרת לגמרי אם הייתם מובילים 1:0 או 2:1 ואז היה נשרק פנדל לא מוצדק לטובתכם!...
אני כן יכול לנסות ולבסס את הדברים ע"י מהלך המשחק עד לאותו רגע, וגם לאחריו.
מילאן פשוט לא היו במגרש.
יכול להיות שהיינו מפסידים או מסיימים בתיקו? כן, יכול להיות, הכל יכול להיות.
הסבירות נמוכה ואפילו אתה כאוהד ריאל לא יכול לבוא ולומר שמילאן נראו טוב במשחק הזה.
כפי שכתבתי, גם אחרי הפנדל הזה, למילאן הספיק שער אחד כדי להעפיל לשלב הבא, אבל זה לא הגיע, להיפך, עוד שער של בארסה סגר את הסיפור לגמרי.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
אתם עוד תקועים בפנדל במשחק מול מילאן?
נא להתקדם. (כפי שנוהג לומר גילי שנתן פה גיחה לאחר הידרות ממושכת, ואנחנו עוד מחכים לאנליזה שלו לאירועים עם הפועל).
אבי, תצטרך להסביר לי משהו.
כצפוי כל ברצלונה מלאה דגלי ברסה, בעיקר בחנויות לתיירים אך גם על דירות פרטיות וברים, אבל ממש פה לידי על "לה רמבלה" יש בר עם שלט "sports bar", ופתחו מתנופף לו בצורה בולטת דגל של ריאל מדריד. זה כאילו מישהו מניף דגל של הפועל בשוק מחנה יהודה, רק שלא נראה לי שזה מזיז למישהו.
זה לתיירים ממדריד, אני מניח.
נא להתקדם. (כפי שנוהג לומר גילי שנתן פה גיחה לאחר הידרות ממושכת, ואנחנו עוד מחכים לאנליזה שלו לאירועים עם הפועל).
אבי, תצטרך להסביר לי משהו.
כצפוי כל ברצלונה מלאה דגלי ברסה, בעיקר בחנויות לתיירים אך גם על דירות פרטיות וברים, אבל ממש פה לידי על "לה רמבלה" יש בר עם שלט "sports bar", ופתחו מתנופף לו בצורה בולטת דגל של ריאל מדריד. זה כאילו מישהו מניף דגל של הפועל בשוק מחנה יהודה, רק שלא נראה לי שזה מזיז למישהו.
זה לתיירים ממדריד, אני מניח.
משה
- Bonanja
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
osherov
מה עם 2 הפנדלים שהיו צריכים להישרק לטובת ברצלונה במילאנו? אתה מציין מה שנוח לך... אני יכול לתת לך המון דוגמאות שדפקו את ברצלונה ברגעים חשובים.
מה עם 2 הפנדלים שהיו צריכים להישרק לטובת ברצלונה במילאנו? אתה מציין מה שנוח לך... אני יכול לתת לך המון דוגמאות שדפקו את ברצלונה ברגעים חשובים.
- osherov
-
- גורו Android

לא בר השוואה בכלל. אגב, אף אחד לא טוען שברצלונה לא מקופחת מידי פעם. ברור ששופטים גם עושים טעויות כנגד הקבוצה הקטלונית. אבל, שוב אני חוזר על זה, סגנון המשחק הקטלוני (החזקת כדור, בכיינות, התנפלות על השופט, הצגה) גורם לכך שיותר טעויות נשרקות לטובת הקבוצה מאשר לרעתם. איך שהוא ב Money Time זה תמיד נשרק לטובתם.
- osherov
-
- גורו Android

אגב, היפה לראות הוא שאין פה אפילו אוהד בארסה אחד שרשם שהפנדל במשחק נגד מילאן היה פשוט שריקה הזויה ומטופשת של השופט!
שריקה שגמרה את רוב הסיכויים של מילאן לעלות שלב. דווקא בשריקה הזאת, באופן יחסי, בארסה לא אשמה מידי בקבלת הפנדל, אלא השופט הוא האשם (אולי קצת-קצת עם עזרה קלה מפויול)
שריקה שגמרה את רוב הסיכויים של מילאן לעלות שלב. דווקא בשריקה הזאת, באופן יחסי, בארסה לא אשמה מידי בקבלת הפנדל, אלא השופט הוא האשם (אולי קצת-קצת עם עזרה קלה מפויול)
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

אריה,osherov כתב:אגב, היפה לראות הוא שאין פה אפילו אוהד בארסה אחד שרשם שהפנדל במשחק נגד מילאן היה פשוט שריקה הזויה ומטופשת של השופט!
שריקה שגמרה את רוב הסיכויים של מילאן לעלות שלב. דווקא בשריקה הזאת, באופן יחסי, בארסה לא אשמה מידי בקבלת הפנדל, אלא השופט הוא האשם (אולי קצת-קצת עם עזרה קלה מפויול)...
הודעה מספר 192 בשרשור ליגת האלופות
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

אריה, כמו שאנחנו רואים, שחקני ריאל לא מנסים ללחוץ על השופט ולא מתבכיינים בכלל.

-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

יאללה, אני מהמר על פנדל מפוקפק לטובת ולנסיה בדקות הסיום ו1-0 קטן.
השוער של ולנסיה מתאבד על המגרש.
השוער של ולנסיה מתאבד על המגרש.