שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
13 שניות, 2 ללייקרס. את מי בוסטון שלחו לקו?
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
רונדו קולע עוד שלשה ועושים עבירה על קובי
2 הפרש 13 שניות לסוף (אולי לא הייתה עברה וזה כדור מהצד לליקרס)
מני אני חושב שזה היה רונדו שקלע את השלשה....נבדוק אח"כ
2 הפרש 13 שניות לסוף (אולי לא הייתה עברה וזה כדור מהצד לליקרס)
מני אני חושב שזה היה רונדו שקלע את השלשה....נבדוק אח"כ
- keyser
-
- עוסק בתחום

כדור מהצד
- keyser
-
- עוסק בתחום

ווייצ'יץ הולך לקו
הכניסו אותו במיוחד בשביל זה.
הכניסו אותו במיוחד בשביל זה.
-
osherov
-
- גורו Android

וויציץ הולך לקו.....
קולע אחת....ו........קולע גם את השנייה
4 הפרש 12 שניות לסוף!
קולע אחת....ו........קולע גם את השנייה
4 הפרש 12 שניות לסוף!
- keyser
-
- עוסק בתחום

קולע!
11 שניות, 4 ללייקרס
שמע אריה, גם אם הלייקרס לוקחים, וכנראה שזה מה שיהיה, צריך לעמוד ולהריע לבוסטון. אף אחד לא ספר אותם, והם פשוט מתחו את גבול היכולת שלהם עד הקצה.
11 שניות, 4 ללייקרס
שמע אריה, גם אם הלייקרס לוקחים, וכנראה שזה מה שיהיה, צריך לעמוד ולהריע לבוסטון. אף אחד לא ספר אותם, והם פשוט מתחו את גבול היכולת שלהם עד הקצה.
-
osherov
-
- גורו Android

-
osherov
-
- גורו Android

זהו נגמר......הלייקרס אלופים

- keyser
-
- עוסק בתחום

והלייקרס זוככככככיםםםםם באליפות לאחר משחק סופר מותח!!!
כל הכבוד לבוסטון על פלייאוף מהסרטים, הם פשוט הצליחו למתוח את העונה הזו עד השניה האחרונה, ועל כך מגיע להם שאפו ענק!
כל הכבוד לבוסטון על פלייאוף מהסרטים, הם פשוט הצליחו למתוח את העונה הזו עד השניה האחרונה, ועל כך מגיע להם שאפו ענק!
- keyser
-
- עוסק בתחום

יאללה התעייפתי, לילה טוב, או נכון להגיד לכם בארץ, בוקר טוב... 
-
osherov
-
- גורו Android

אליפות 16 לליקרס רק אחד פחות מהכמות של בוסטון!
פיל ג'קסון שומר על המאזן הלא יאמן שלו...לנצח סדרות בהן הקבוצה שלו זוכה במשחק הראשון!
הלייקרס בפעם הראשונה בהיסטורייה מצליחים לנצח את הבוסטון במשחק שביעי!
פיל ג'קסון שומר על המאזן הלא יאמן שלו...לנצח סדרות בהן הקבוצה שלו זוכה במשחק הראשון!
הלייקרס בפעם הראשונה בהיסטורייה מצליחים לנצח את הבוסטון במשחק שביעי!
-
osherov
-
- גורו Android

- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
גאסול הביא אליפות ללייקרס
משחק מדהים שלו ברבע האחרון
משחק מדהים שלו ברבע האחרון
העם דורש..... כל מיני דברים
-
osherov
-
- גורו Android

אתם חייבים לראות את הראיון של מארדונה אחרי המשחק אתמול כאשר הוא נשאל על חיבת היתר שלו לשחקניו. הוא נשאל לגבי הסיבה לכך שהוא מחבק ומנשק כל כך את השחקנים שלו לפני ואחרי המשחקים (זה שודר בחדשות הספורט).....פשוט התגלגלתי מצחוק!! (הוא הבהיר יפה מאוד לעיתונאי הטמבל ששאל את השאלה הזאת שאף אחד לא יתבלבל בכך שהוא אוהב נשים)
זה מה שמארדונה ענה לעיתונאי אחרי שהוא שמע את השאלה:
ראשית מארדונה המודהם מנענע את הראש ימינה ושמאלה מאר מאוד ופותח עיניים גדולות ואז אומר:
"אני אוהב נשים, אני יוצא עם ורונקיה. בת 21, בלונדינית, נראית טוב. שלא יחשבו...אח"כ יגידו שיש לי נטיות וזה ממש לא ככה..."
ראשית מארדונה המודהם מנענע את הראש ימינה ושמאלה מאר מאוד ופותח עיניים גדולות ואז אומר:
"אני אוהב נשים, אני יוצא עם ורונקיה. בת 21, בלונדינית, נראית טוב. שלא יחשבו...אח"כ יגידו שיש לי נטיות וזה ממש לא ככה..."
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לא זוכר עם מי התדיינתי פה לגבי גמר ה NBA אבל הוא חשב שהלייקרס פייבוריטים והסדרה הזאת הוכיחה שהיא הוכרעה על יתרון בייתיות ולא על קבוצה פייבוריטית.
שאפו ללייקרס
שאפו ללייקרס
-
osherov
-
- גורו Android

ועכשיו אני קורא שמארדונה גם התנצל אתמול על הדברים שהוא אמר נגד פלטיני אחרי שזה האחרון שלך לו מכתב בו הוא כתב למארדונה שהוא לא מתח עליו בכלל ביקורת. אבל מארדונה כמו מארדונה התנצל כך:
"אני מתנצל בפניו, אבל לא בפני פלה"
אליל.....האיש הזה
"אני מתנצל בפניו, אבל לא בפני פלה"
אליל.....האיש הזה
-
osherov
-
- גורו Android

kingikra כתב:לא זוכר עם מי התדיינתי פה לגבי גמר ה NBA אבל הוא חשב שהלייקרס פייבוריטים והסדרה הזאת הוכיחה שהיא הוכרעה על יתרון בייתיות ולא על קבוצה פייבוריטית.
שאפו ללייקרס...
גם לא פגעת בהימור שלך וגם אתה מנסה להסביר למה בעצם הלייקרס לא ניצחו בגלל שהם היו פייבוריטים בסידרה
אני בשלי, אומר שהסיבה שזה בכלל הגיע למשחק שביעי היא יותר בגלל ירידה של הלייקרס בחלק מהמשחקים מאשר עדיפות של בוסטון במשחקים בהם הם ניצחו (משחק 2, משחק 4 ומשחק 5). בוסטון עשו הכל בסידרה הזאת בעוד הלייקרס לדעתי לא הגיעו באמת לשיא (אולי רק בחצי הראשון של המשחק השישי). קובי ממש לא היה גדול בסידרה הזאת (למרות שהתקשורת תהפוך אותו לאחד כזה) ולמרות זאת הלייקרס ניצחו כי הם פשוט טובים יותר (וזה אגב הייתי רושם גם אם בוסטון היו מנצחים הלילה)
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
היה ממש מצחיק, אבל העיתונאי לא היה טמבל. היה ברור שהתרגום שיבש את השאלה כי תשובתו המשעשעת של מרדונה לא הייתה קשורה.osherov כתב:אתם חייבים לראות את הראיון של מארדונה אחרי המשחק אתמול כאשר הוא נשאל על חיבת היתר שלו לשחקניו. הוא נשאל לגבי הסיבה לכך שהוא מחבק ומנשק כל כך את השחקנים שלו לפני ואחרי המשחקים (זה שודר בחדשות הספורט).....פשוט התגלגלתי מצחוק!! (הוא הבהיר יפה מאוד לעיתונאי הטמבל ששאל את השאלה הזאת שאף אחד לא יתבלבל בכך שהוא אוהב נשים)
"אני אוהב נשים, אני יוצא עם ורונקיה. בת 21, בלונדינית, נראית טוב. שלא יחשבו...אח"כ יגידו שיש לי נטיות וזה ממש לא ככה..."...
משה
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
על איזה הימור אתה מדבר? אמרתי שאני אוהד בוסטון. לא המרתי עליה כי חשבתי ואני עדיין חושב שזה אחד הגמרים השקולים ביותר שהיו. למה אתה ממשיך לטעון שהשיוויון בסדרה הזאת היה בגלל שהלייקרס לא נתנו מאה אחוז? אולי זה בגלל שהם נתקלו בהגנה חזקה? לא יכול להיות? כשקבוצה שאני אוהד לא משחקת טוב, אני תמיד נותן את הקרדיט לקבוצה שמולה שהצליחה להפריע למהלך התקין של הקבוצה שאני אוהד.osherov כתב:kingikra כתב:לא זוכר עם מי התדיינתי פה לגבי גמר ה NBA אבל הוא חשב שהלייקרס פייבוריטים והסדרה הזאת הוכיחה שהיא הוכרעה על יתרון בייתיות ולא על קבוצה פייבוריטית.
שאפו ללייקרס...![]()
גם לא פגעת בהימור שלך וגם אתה מנסה להסביר למה בעצם הלייקרס לא ניצחו בגלל שהם היו פייבוריטים בסידרההסידרה ממש לא הוכרעה בגלל יתרון ביתי! אלא בגלל שלבוסטון לא נשארו יותר אנרגיות ב 5 הדקות האחרונות לעמוד מול הלייקרס....
אני בשלי, אומר שהסיבה שזה בכלל הגיע למשחק שביעי היא יותר בגלל ירידה של הלייקרס בחלק מהמשחקים מאשר עדיפות של בוסטון במשחקים בהם הם ניצחו (משחק 2, משחק 4 ומשחק 5). בוסטון עשו הכל בסידרה הזאת בעוד הלייקרס לדעתי לא הגיעו באמת לשיא (אולי רק בחצי הראשון של המשחק השישי). קובי ממש לא היה גדול בסידרה הזאת (למרות שהתקשורת תהפוך אותו לאחד כזה) ולמרות זאת הלייקרס ניצחו כי הם פשוט טובים יותר (וזה אגב הייתי רושם גם אם בוסטון היו מנצחים הלילה)...
חוץ מזה, כל הכבוד ללייקרס. שיבושם להם.
-
osherov
-
- גורו Android

לא אמרתי שהם לא נתנו 100%...בטח שהם נתנו את הכל אבל זה פשוט לא התחבר להם כמו שבדר"כ זה מתחבר לקבוצות שלוקחות אליפות. אם זה היה קורה ל-ליקרס רק בסידרת הגמר אז הייתי מסכים איתך שזה קשור לבוסטון ולהגנה שלהם, אבל ל-ליקרס לא היה חיבור אמיתי כמעט לכל אורך הפליאוף