מישהו סיפר להם שזהו...זה המשחק האחרון העונה?! קובי פשוט על הפנים (3 מ 17 מהשדה)!! איפה הקהל?! איפה הרעש?!
אנחנו ב 11 הפרש באמצע הרבע השליש וזה כרגע לא נראה טוב!!

אני אזכיר לך את המכות שהיו במשחקי ליגה סדירים בין הלייקרס לבוסטון בשנות השמונים, היום זה אפילו לא מתקרב! סדרות הגמר אז בין הקבוצות זה באמת היה משהו שהוא לא מהעולם הזה!keyser כתב:דווקא נלחמים חזק... המכות שם מזכירות לי את המשחקים שלנו בליגה ב', בלי שום תכלית, העיקר לתת......

קובי לא יכול להיות מייקל, אבל הוא יכול לנסות להגיע כמה שיותר קרובosherov כתב:אני אזכיר לך את המכות שהיו במשחקי ליגה סדירים בין הלייקרס לבוסטון בשנות השמונים, היום זה אפילו לא מתקרב! סדרות הגמר אז בין הקבוצות זה באמת היה משהו שהוא לא מהעולם הזה!keyser כתב:דווקא נלחמים חזק... המכות שם מזכירות לי את המשחקים שלנו בליגה ב', בלי שום תכלית, העיקר לתת......
אגב, או שהשחקנים לחוצים ובגלל זה הם עושים המון טעויות או שהם פשוט סחוטים מהסידרה הזאת ופשוט אין להם כוח לשחק!
4 הפרש (שמרגיש כמו 15) נכנסים לרבע האחרון
זהו רבע אחרון....האם קובי ייכנס עמוק יותר לפנתיאון הכדורסל של הגדולים מכולם או שכולם יגידו שהוא לא סיפק את הסחורה בזמן האמת (הכי אמת שיכול להיות בכדורסל)...יש לו רק 13 נקודות עכשיו! האם קובי יכול להיות מייקל?!...