Xtreamer, מישהו מכיר?
Re: מישהו קיבל מספר משלוח?
הזמנתי היום (10.8.2009) והם שלחו לי הודעה כי המשלוח של המכשיר שלי יתבצע ב15.10 וזמן המשלוח הוא כמה ימים (משער כשבוע וחצי כולל מכס)assaf8888 כתב:מישהו יודע מה קורה עם המשלוחים?
תודה...
"We will process your order for shipment on august 15th 2009. Delivery will take few working days after and will be handled with Courier Company".
אני יודע שהם מתעכבים עם הקבוצה השנייה שהייתה אמורה לצאת בראשון לחודש (מקווה שזה לא יעכב את הקבוצה שלי).
האם קיבלת כבר # tracking?
עדיין לא... התכוונת ב 15 ל אוגוסט...sBaB כתב:הזמנתי היום (10.8.2009) והם שלחו לי הודעה כי המשלוח של המכשיר שלי יתבצע ב15.10 וזמן המשלוח הוא כמה ימים (משער כשבוע וחצי כולל מכס)assaf8888 כתב:מישהו יודע מה קורה עם המשלוחים?
תודה...
"We will process your order for shipment on august 15th 2009. Delivery will take few working days after and will be handled with Courier Company".
אני יודע שהם מתעכבים עם הקבוצה השנייה שהייתה אמורה לצאת בראשון לחודש (מקווה שזה לא יעכב את הקבוצה שלי).
האם קיבלת כבר # tracking?...
מתכתובת שלי עם ה- Sales team עולה שממחר נתחיל לקבל Tracking numbers (הכוונה ל- BATCH השני ואלה שצריכים לקבל מכשיר חדש במקום המכשיר התקול שברשותם)assaf8888 כתב:מישהו יודע מה קורה עם המשלוחים?
תודה...
דיסק קשיח והתחממות
הסטרימר מתחמם במקצת.
האם התקנת דיסק קשיח פנימי במכשיר לא תביא
להתחממות יתר?
אשמח לקבל מידע ממי שהתקין.
האם התקנת דיסק קשיח פנימי במכשיר לא תביא
להתחממות יתר?
אשמח לקבל מידע ממי שהתקין.
נכון ה15 לאוגוסט (איזה מזל שאני טועה בתאריך שכתבתיassaf8888 כתב:עדיין לא... התכוונת ב 15 ל אוגוסט...sBaB כתב:הזמנתי היום (10.8.2009) והם שלחו לי הודעה כי המשלוח של המכשיר שלי יתבצע ב15.10 וזמן המשלוח הוא כמה ימים (משער כשבוע וחצי כולל מכס)assaf8888 כתב:מישהו יודע מה קורה עם המשלוחים?
תודה...
האם קיבלת כבר # tracking?......
ההזמנות הם לפי קבוצות (בשל מגבלות ייצור), מה שאומר שלא בטוח בכלל שאם תזמין ב14 תכלל בקבוצה השלישית (הקבוצה הקרובה) כי יכול להיות שהמכסה לקבוצה יהיה מלא (יכול להיות שהוא מלא כבר עכשיו - אני לא יודע), אתה יכול לנסות לברר בפורום באתר לגבי זה: http://forum.xtreamer.net/שי- כתב:זה אומר שאם אזמין עד ה-14 המשלוח יצא ב-15?...
שמתם לב שאין אפשרות לגשת לפורום של אקסטרימר כבר כמה זמן..........
אולי נמאס להם שאנשים באים אליהם בטענות על האיחורים במשלוחים ואי מתן הסברים בעניין.
הם כבר מאחרים כבר בשבועיים במועד המשלוח בלי כל הסבר וללא התייחסות לשאלות העולות בפורום . אני קיבלתי כל פעם הבטחות לגבי מועדי יציאת המשלוחים לבתי הלקוחות שכל פעם הופרו מחדש.
באופן קבוע קיימים אי-דיוקים, בלשון המעטה, במידע שהם מפרסמים לגבי זמני הגעה, משלוח, FW, וכו'
חומר למחשבה למי ששוקל להזמין עכשיו.........
אולי נמאס להם שאנשים באים אליהם בטענות על האיחורים במשלוחים ואי מתן הסברים בעניין.
הם כבר מאחרים כבר בשבועיים במועד המשלוח בלי כל הסבר וללא התייחסות לשאלות העולות בפורום . אני קיבלתי כל פעם הבטחות לגבי מועדי יציאת המשלוחים לבתי הלקוחות שכל פעם הופרו מחדש.
באופן קבוע קיימים אי-דיוקים, בלשון המעטה, במידע שהם מפרסמים לגבי זמני הגעה, משלוח, FW, וכו'
חומר למחשבה למי ששוקל להזמין עכשיו.........
לפני שרכשתי את האקסטרימר ביטלתי עסקה של רכישת פופקורן של היבואן.הרכישה בוצעה דרך אתר וואלה שופס כאשר בדף המכירה מצויין משלוח תוך 14 ימי עסקים ,גם כעבור 30 ימי עסקים לא קיבלתי את המכשיר למרות שהובטח מידי שבוע כי עוד מספר ימים יסופק.כך שנראה לי כי הספקה על מוצר שמגיע מקוריאה עד לפתח הבית בישראל מצריך סבלנות שלפחות 14 ימי עסקים כפי שנהוג בחנויות מקוונות בישראל,לכן הנני חושב שזה מוגזם בלשון המעטה לבא בטרוניות כאשר עברו סך הכל 11 ימים רגילים.דרך אגב את האקסטרימר קיבלתי בדיוק ביום ה- 11 דרך חברת TNTdror1 כתב:שמתם לב שאין אפשרות לגשת לפורום של אקסטרימר כבר כמה זמן..........
הם כבר מאחרים כבר בשבועיים במועד המשלוח בלי כל הסבר וללא התייחסות לשאלות העולות בפורום . אני קיבלתי כל פעם הבטחות לגבי מועדי יציאת המשלוחים לבתי הלקוחות שכל פעם הופרו מחדש.![]()
חומר למחשבה למי ששוקל להזמין עכשיו............
נראה לי שהתבלבלת אז אני אדגיש את הנקודה....davidler כתב:לפני שרכשתי את האקסטרימר ביטלתי עסקה של רכישת פופקורן של היבואן.הרכישה בוצעה דרך אתר וואלה שופס כאשר בדף המכירה מצויין משלוח תוך 14 ימי עסקים ,גם כעבור 30 ימי עסקים לא קיבלתי את המכשיר למרות שהובטח מידי שבוע כי עוד מספר ימים יסופק.כך שנראה לי כי הספקה על מוצר שמגיע מקוריאה עד לפתח הבית בישראל מצריך סבלנות שלפחות 14 ימי עסקים כפי שנהוג בחנויות מקוונות בישראל,לכן הנני חושב שזה מוגזם בלשון המעטה לבא בטרוניות כאשר עברו סך הכל 11 ימים רגילים.דרך אגב את האקסטרימר קיבלתי בדיוק ביום ה- 11 דרך חברת TNTdror1 כתב:שמתם לב שאין אפשרות לגשת לפורום של אקסטרימר כבר כמה זמן..........
הם כבר מאחרים כבר בשבועיים במועד המשלוח בלי כל הסבר וללא התייחסות לשאלות העולות בפורום . אני קיבלתי כל פעם הבטחות לגבי מועדי יציאת המשלוחים לבתי הלקוחות שכל פעם הופרו מחדש.![]()
חומר למחשבה למי ששוקל להזמין עכשיו...............
אני רכשתי ב- BATCH הראשון ואני יודע מה זמני המשלוח, אין לי בעיה עם זמני המשלוח, הבעיה היא שהמוצר בכלל לא נשלח עדיין!
המוצר היה אמור להשלח ב- 1.8 אח"כ אמרו שזה יוצא סופשבוע (כאילו שמבט בלוח שנה לא יכול היה לגלות להם את העובדה הזו) אז הם ישלחו ביום שני שאחריו וכך עוד ועוד תירוצים ודחיות ונכון לרגע זה המוצר בכלל לא יצא מהחברה ללקוחות.
אני לא יודע מה הסטנדרטים שלך אבל לדעתי זה ביזיון......
davidler מאז שהזמנתי את הפופקורן (דרך האתר הרשמי) עד שהוא היה אצלי בבית עברו כ 10 ימים, בזמן הזה חיכיתי כמה זמן ליציאה של BATCH, הפופקורן עבר דרך סין להונקונג לגרמניה לאיטליה לתל אביב לחיפה לטבריה ואלי הביתה, לא אמורה להיות בעיה גדולה...
- paradoxpixel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- שם מלא: paradoxpixel
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
משעשע, בתמונה בדף הראשון של החנות כתוב "Daddy! Don't make me wait long".....
- paradoxpixel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- שם מלא: paradoxpixel
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
נקווה שנקבל את המספרי מעקב בקרוב...[left]
Dear friends
The first 500 units of the 2nd batch and the RMA shipping will get on their way from our distribution Center in the next 48 hours.
The rest of 2nd will be processed during this week . 3rd batch next week . Within this time you will get your #tracking
Stay tuned for change of status in your orders within this time.[/left]...
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לפי מה שמסתמן, ה batch הראשון שיצא ב 1.7 היה של כ 1,500 מכשירים, מאז הם צברו כ 7,000 הזמנות נוספות ורק עכשיו המשלוח הגדול הזה הגיע למרכז החלוקה שלהם באירופה.[left]for obvious reasons we dont provide numbers and qty of batches.
we hope that not later than August 25 the 3rd batch and 4th batches will be on their way if not arrived already.
it means that it will take no more than 2 weeks time from now for all pending (awaiting fulfillment) orders to be shipped .[/left]...
כנראה שהם לא ממש היו ערוכים לטפל בכמויות האלה ולכן הערכת הזמן הזו - שבועיים מהיום כדי לשלוח את כל המכשירים.
נערך לאחרונה על ידי Itsik_G ב 12/08/2009 19:26, נערך פעם 1 בסך הכל.